17 Οκτ 2022

Πιέζουν πάλι δυνατά με τα παραμύθια τους


Θέλουν να πνίξουν τους ανθρώπους με μάσκες και να το ονομάσουν covid...  Κορυφαίος γιατρός του Οντάριο προτρέπει να φοριούνται μάσκες, προειδοποιώντας ότι η εντολή μπορεί να επιστρέψει :


Πιέζουν πάλι δυνατά με τη φάρσα τους.... θέλουν να σας πνίξουν με μάσκες...



Ήρθε πάλι η ώρα να πουλήσουν εμβόλια και να αραιώσουν
το κοπάδι με τη σύμφωνη γνώμη των "ειδικών" τους :



12 Νοεμβρίου, 2021 - Έλεγχος γεγονότων. "Δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν την ιδέα ότι τα εμβόλια COροϊδοVID-19 προκαλούν καρκίνο".

14 Οκτωβρίου 2022- "Μια παγκόσμια επιδημία καρκίνου μεταξύ των ατόμων κάτω των 50 ετών μπορεί να αρχίσει να ξεσπάει" :




Eμβόλια, 5G, Gmo's, Big farma.... Μια βιομηχανία προκαλεί καρκίνο, ενώ μια άλλη σκοτώνει με χημειοθεραπεία...



Κάπως έτσι ξεκίνησε η ταινία ζόμπι "i am legend"...



Είναι παντού... Η pfizer θέλει να πληρωθεί.... και ο εχθρός στα ΜΜΕ προσπαθεί να δικαιολογήσει νέους περιορισμούς... Θα συνεχίσουν να τροφοδοτούν την ψύχωση μέχρι ο κόσμος να φέρει τις γκιλοτίνες...

Όμως, το παραμύθι δεν πηγαίνει καλά όταν εμβολιασμένοι πεθαίνουν μπροστά στα μάτια όλων στις τηλεοράσεις καθημερινά... Οι χρήσιμοι ηλίθιοι, που στηρίζουν τα καθεστώτα κόβιντ, αυτοκτονούν με εκπληκτικούς ρυθμούς. Ακόμη μια στο πάτωμα... γιατί, πολύ σωστά,  το κάνουμε "για την ασφάλεια των άλλων"... :


Ποτέ μην ξεχνάτε τι μας έκαναν...



-"ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. 17 Οκτ 2022. Σε μια εκτενή συνέντευξη τύπου, Ευρωβουλευτές από διάφορες χώρες και πολιτικές ομάδες, δήλωσαν την αγανάκτησή τους για την άρνηση παρουσίας του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer Αλμπερτ Μπουρλά, στην επιτροπή που έχει συστηθεί στην Ευρωβουλή σχετικά με τις συμβάσεις των φαρμακευτικών εταιρίων και τη διαχείριση της αποκαλούμενης "πανδημίας" {από το Resistance GR} :



-FunVax. Το πρόγραμμα που οι κυβερνήσεις δεν θέλουν να γνωρίζετε.


Η Αυστραλία έδωσε την άδεια στην εταιρία εμβολίων PaxVax από το 2007, να ψεκάσει μέσω αέρος τον πληθυσμό με τροποποιημένα ζωντανά βακτήρια... Συνέχεια εδώ + εδώ



To παρακράτος γνωρίζει πόσο μεγάλο είναι το αντιεμβολιαστικό κίνημά και ότι θα προτάξει ακόμα πιο ισχυρή αντίσταση και σκεπτικισμό στις προσπάθειές για τον πλήρη εμβολιασμό ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Πιστεύουμε
και δουλεύουμε προς την κατεύθυνση, όπου, πριν από τη στιγμή που τo 'βαθύ κράτος' πραγματικά θα αποφασίσει να απαλλαγεί από όλους εμάς, θα έχει ήδη εξαφανιστεί από προσώπου της Γαίας ...

Δύναμη και Αντίσταση αδέλφια! ✌