9 Οκτ 2022

Dr. REINER FUELLMICH : "αντιμετωπίζουμε ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ "


Dr. REINER FUELLMICH ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 24/9/22





H "πανδημία" ήταν προσχεδιασμένη από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (W.E.F.)


Το σχέδιο ανέλαβαν να εκτελέσουν, "ηγέτες" που αποφοίτησαν από το πρόγραμμα Young Global Leaders του Παγκόσμιου Οικονομικού Forum, όπως ο Εμμανουελ Μακρόν (Γαλλία), Ο Τζάστιν Τρουντώ (Καναδάς), η Τζασίντα Αρντέρν (Ν. Ζηλανδία) η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάϊεν (Ευρωπαϊκή Ένωση) και άλλοι.

Πως στήθηκε η Πανδημία:


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ζήτησε από τον γερμανό, Κρίστιαν Ντρόστεν "ιολόγο", να θέσει τις βάσεις για μια "πανδημία".

Ο Ντρόστεν κατέληξε να πει δύο ψέματα:


1. Ότι υπάρχουν "ασυμπτωματικά κρούσματα" δηλαδή μολύνσεις σε άτομα χωρίς καθόλου συμπτώματα

2. Ότι μέσω του δικού του τεστ PCR μπορούσε να πει ξεχωρίσει με βεβαιότητα τους μολυσμένους από τους υγιείς. Δεύτερο ψέμα γιατί το PCR test δεν μπορεί να ξεχωρίσει αν ένα δείγμα είναι ζωντανό ή νεκρό και επίσης δεν μπορεί να βρει ολόκληρα στελέχη του ιού.

Επιπλέον όρισαν πολύ υψηλό αριθμό κύκλων ενίσχυσης στις συσκευές PCR με αποτέλεσμα να προκύπτει τεράστιο ποσοστό ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων (στους 35 κύκλους έχουμε > 94% ψευδώς θετικά).

Με βάση τα παραπάνω δημιούργησαν ένα πολύ μεγάλο αριθμό ψευδώς θετικών "κρουσμάτων" για να δικαιολογήσουν την "πανδημία", τα Lockdown, την κοινωνική αποστασιοποίηση, και το σημαντικότερο να εξουσιοδοτήσουν την χρήση σε ανθρώπους μη-δοκιμασμένων γενετικών σκευασμάτων.

Καθώς σήμερα γνωρίζουμε ότι:


1.Το test PCR δεν έχει τη δυνατότητα να ξεχωρίσει έναν νοσούντα ασθενή από έναν υγιή που αυτό που ανιχνεύεται στο τεστ είναι ενδεχομένως θραύσματα από τη μάχη του ανοσοποιητικού με το κοινό κρυολόγημα ή τη γρίπη (εν γνώσει του Ντρόστεν και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας).

2. Ο αριθμός κύκλων ενίσχυσης στον έλεγχο του PCR τεστ ορίστηκε εσκεμμένα μεγάλος για την ψευδή μεγέθυνση του αριθμού κρουσμάτων (εν γνώσει του Ντρόστεν και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας).

Έτσι συνεπώς αποδεικνύεται η ΠΡΟΘΕΣΗ να δημιουργήσουν την "πανδημία"


Σήμερα μεγάλος αριθμός ατόμων που έλαβαν τα πειραματικά σκευάσματα αναφέρουν πολύ σοβαρές παρενέργειες και θανάτους (στην Αμερική τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο νεκροί μετά τον εμβολιασμό) σημαίνει ότι αντιμετωπίζουμε ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ.

Πηγή


SUCHARIT BHAKDI - ΑΔΙΑΜΒΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ "ΕΜΒΟΛΙΩΝ"

Kουτσομπολιά (που δεν ακυρώνουν τα λεγόμενά του, παρά τα ίσως προσωπικά του κίνητρα) για το ποιος είναι ακριβώς ο Dr. Reiner Fuellmich : ΕΔΩ