25 Οκτ 2022

Πόσο πιο καθαρά να στο πουν;



Ο Στάνλεϊ Τζόνσον (πατέρας του μπόζο-Μπόρις) θέλει να μειωθεί ο πληθυσμός της Αγγλίας από 70 εκατομμύρια σε 10 ή 15 εκατομμύρια μέχρι το 2025.


Να ξέρεις ότι δεν το λέει τυχαία... αυτή είναι η ατζέντα των παράσιτων, η ατζέντα 2030. Μισανθρωπισμός, αποθάρρυνση, αποδιοργάνωση και αποσταθεροποίηση, αποανάπτυξη, αποτροπή από τα ήθη και έθιμα, μέχρι να έρθει η οριστική κρίση. Αυτή είναι η ατζέντα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΨΕΥΔΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΑΨΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΟΔΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ, ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. Όλα ταιριάζουν...

Στην Ευρώπη κυρίως σήμερα αλλά και αλλού, η διάλυση της καυκάσιας φυλής έχει εν τέλει μπει στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων των 'ελίτ' της εξουσίας. Το πιο τρομακτικό στοιχείο είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι πρόθυμοι να δεχτούν ότι η προμελετημένη καταστροφή των Καυκάσιων ήταν το σχέδιο εδώ και πολύ καιρό. Αυτό το κακόβουλο σχέδιο υπάρχει εδώ και πάνω από μισό αιώνα και ενσωματώθηκε στην ατζέντα των ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ τη δεκαετία του 1950. Ονομάζεται Σχέδιο Kalergi και στοχεύει στον αφανισμό της λευκής φυλής...

Ο λόγος για τον οποίο όλες οι εταιρείες έχουν πάρει την ίδια στάση στην προώθηση της διαταραχής του φύλου και της αντικατάστασης των λευκών, είναι ότι όλες ελέγχονται από το παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ των Ρότσιλντ.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ατζέντα 21 του Ο.Η.Ε. (νυν ατζέντα 2030) :