26 Οκτ 2022

Ανώτατο Δικαστήριο της πολιτείας της Νέας Υόρκης : «ο εμβολιασμός δεν εμποδίζει ένα άτομο να προσβληθεί ή να μεταδώσει τον COVID-19».


🔥🔥 By Anders Hagstrom | Fox News

Το Ανώτατο Δικαστήριο της πολιτείας της Νέας Υόρκης επανέφερε όλους τους υπαλλήλους που απολύθηκαν επειδή δεν εμβολιάστηκαν, διατάσσοντας μάλιστα να πληρωθούν αναδρομικά ενώ επεσήμανε ότι παραβιάστηκαν τα δικαιώματά τους.


Το δικαστήριο διαπίστωσε ότι «ο εμβολιασμός δεν εμποδίζει ένα άτομο να προσβληθεί ή να μεταδώσει τον COVID-19».


Το Ανώτατο Δικαστήριο της πολιτείας της Νέας Υόρκης επανέφερε όλους τους υπαλλήλους που απολύθηκαν επειδή δεν έκαναν το εμβόλιο COVID-19, διατάσσοντας την επιστροφή των αποδοχών τους αναφέροντας ότι παραβιάστηκαν τα δικαιώματά τους.

Το δικαστήριο έκρινε τη Δευτέρα (24 Οκτωβρίου) ότι "το να εμβολιαστεί κάποιος δεν εμποδίζει το άτομο να προσβληθεί ή να μεταδώσει την COVID-19".

Μόνο η πόλη της Νέας Υόρκης απέλυσε περίπου 1.400 υπαλλήλους επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί νωρίτερα φέτος, αφού η πόλη υιοθέτησε υποχρεωτικό εμβολιασμό υπό τον πρώην δήμαρχο Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Πολλοί από αυτούς που απολύθηκαν ήταν αστυνομικοί και πυροσβέστες.

Ο σημερινός δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς υποστήριξε τον Μάρτιο του 2022 ότι η πόλη δεν θα επαναπροσλάβει τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους που απολύθηκαν, προσθέτοντας ότι "δεν επανεξετάζουμε αν πρόκειται να τους επαναφέρουμε".

ΕΔΩ η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου (pdf), με αριθμό 85163_2022_George Garvey_et_al_v_City_of_New_York_et_al_DECISION ORDER_ON_37  [ Πηγή ]


Στην Ελλάδα τώρα ο κ. Μητσοτάκης διατηρώντας εκτός εργασίας τους Υγειονομικούς αποδεικνύει ότι στερείται αντανακλαστικών. Το “παιγνίδι” γυρίζει-η καταιγίδα της αποκάλυψης ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας πλησιάζει...

Την ίδια ώρα στο εσωτερικό μέτωπο τα πρωτοσέλιδα του Στέφανου Χίου τα οποία αρχικά σε κάνουν να λες “διάολε δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά στη πατρίδα μου”, μετά από μερικά 24ωρα επιβεβαιώνονται πανηγυρικά. Από τον γαλάζιο πολιτικό που βίαζε την 11χρονη κόρη του έως τον ΚΥΠΑτζή με τα κατεβασμένα παντελόνια στο Μέγαρο Μαξίμου, η επικοινωνιακή γύμνια της κυβέρνησης την οδηγεί μοιραία σε συντριβή και τη χώρα σε περιπέτειες που δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους αλλά αυτό τον χειμώνα θα δούμε τα “προσεχώς”.

Ήδη το γεγονός ότι κορυφαίοι υπουργοί διαρρέουν ότι επιθυμούν να μεταναστεύσουν στην Αμερική και σε άλλα σημεία του πλανήτη δημιουργεί την εντύπωση ότι αυτοί οι ενοχικά έντρομοι τύποι δεν θα συμμετάσχουν καν στη προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ. [π]