12 Οκτ 2022

Στις η.π.α. τα ποντίκια εγκαταλείπουν το βυθισμένο καράβι


Έστω... η fake αντιπολίτευση είναι καλύτερη από την καθόλου αντιπολίτευση. Η βουλευτής Tulsi Gabbard εγκαταλείπει τους Δημοκρατικούς, η Tulsi, άργησε λίγο να ανακαλύψει την αλήθεια :


"Δεν μπορώ πλέον να παραμείνω στο σημερινό Δημοκρατικό Κόμμα, το οποίο βρίσκεται πλέον υπό τον πλήρη έλεγχο μιας ελιτίστικης συμμορίας πολεμοκάπηλων που καθοδηγούνται από δειλή νοοτροπία, οι οποίοι μας διχάζουν με τη ρατσιστικοποίηση κάθε θέματος και υποδαυλίζουν τον αντι-λευκό ρατσισμό, εργάζονται ενεργά για να υπονομεύσουν τις θεόσταλτες ελευθερίες μας που κατοχυρώνονται στο Σύνταγμά μας, είναι εχθρικοί προς τους ανθρώπους της πίστης και της πνευματικότητας, δαιμονοποιούν την αστυνομία και προστατεύουν τους εγκληματίες εις βάρος των νομοταγών Αμερικανών, πιστεύουν στα ανοιχτά σύνορα, οπλοποιούν το κράτος εθνικής ασφάλειας για να κυνηγήσουν τους πολιτικούς αντιπάλους και, πάνω απ' όλα, μας σέρνουν όλο και πιο κοντά στον πυρηνικό πόλεμο.

Πιστεύω σε μια κυβέρνηση που είναι του λαού, από τον λαό και για τον λαό. Δυστυχώς, το σημερινό Δημοκρατικό Κόμμα δεν το πιστεύει. Αντιθέτως, αντιπροσωπεύει μια κυβέρνηση της, από και για την ισχυρή ελίτ.
 
Καλώ τους συμπολίτες μου που έχουν κοινή λογική και ανεξάρτητο μυαλό να με ακολουθήσουν και να αποχωρήσουν από το Δημοκρατικό Κόμμα. Εάν δεν μπορείτε πλέον να χωνέψετε την κατεύθυνση που οδηγούν τη χώρα μας οι λεγόμενοι ξύπνιοι ιδεολόγοι του Δημοκρατικού Κόμματος, σας καλώ να με ακολουθήσετε".

Tulsi, μήπως έχεις υπόψη σου και κατά που μεριά, μιας και 💥 Το «σκότος» του Σιωνισμού απειλεί να «σκεπάσει» τις ΗΠΑ  ;...