11 Οκτ 2022

Οι παγκοσμιοποιητές σκοπεύουν να επιβάλουν ψηφιακές ταυτότητες, παρά τη φθίνουσα πορεία του covid. Δείτε πώς μπορείτε να αντισταθείτε.

 
Μεταμφιεσμένες ως εργαλείο ευκολίας και ασφάλειας, οι ψηφιοποιημένες ταυτότητες, όπως οι κινητές άδειες οδήγησης, έρχονται και θα ενσωματωθούν στην καθημερινή ζωή και θα χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο των πάντων, από τα τρόφιμα και τη βιωσιμότητα μέχρι τα ταξίδια και την κινητικότητα.



Βλέπε ιδιαίτερα την ενότητα στο τέλος, 22 τρόποι για να σταματήσουμε τα διαβατήρια εμβολίων, που δίνει πρακτικούς τρόπους για να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε αυτό που είναι πολύ πιθανό να γίνει ένα ψηφιακό σύστημα υποδούλωσης.


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ


  • Τουλάχιστον 21 πολιτείες των ΗΠΑ, μαζί με την Περιφέρεια της Κολούμπια και το Πουέρτο Ρίκο, έχουν θέσει σε εφαρμογή ψηφιακά διαβατήρια εμβολίων, και τέσσερις ακόμη πολιτείες σχεδιάζουν να τα κυκλοφορήσουν σύντομα.
  • Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο των ψηφιακών διαβατηρίων εμβολίων είναι η κάρτα SMART Health Card, ένα επαληθεύσιμο διαβατήριο εμβολίων που αναπτύχθηκε από την Πρωτοβουλία Πιστοποιητικών Εμβολιασμού (Vaccination Credential Initiative - VCI).
  • Τις κάρτες SMART Health Cards, οι οποίες μπορεί να είναι έντυπες ή ψηφιακές, μπορείτε να τις προμηθευτείτε από φαρμακεία, ιατρεία, κρατικά μητρώα εμβολιασμών και οποιονδήποτε άλλο οργανισμό που διαθέτει τα αρχεία των εμβολιασμών σας και άλλες πληροφορίες για την υγεία σας.
  • Μεταμφιεσμένες ως εργαλείο ευκολίας και ασφάλειας, οι ψηφιοποιημένες ταυτότητες, όπως οι κινητές άδειες οδήγησης και τα διαβατήρια εμβολίων, θα ενσωματωθούν στην καθημερινή ζωή, διαβρώνοντας την ιδιωτική σας ζωή και λειτουργώντας ως εργαλείο ελέγχου των πάντων, από τα τρόφιμα και τη βιωσιμότητα έως τα ταξίδια και την κινητικότητα

(Mercola) - Τα ψηφιακά διαβατήρια εμβολίων δεν έχουν εκδοθεί σε ομοσπονδιακό επίπεδο στις ΗΠΑ, αλλά παρόλα αυτά είναι ευρέως διαθέσιμα. Τουλάχιστον 21 πολιτείες, μαζί με την Περιφέρεια της Κολούμπια και το Πουέρτο Ρίκο, έχουν θέσει σε κυκλοφορία ψηφιακά διαβατήρια εμβολίων και τέσσερις ακόμη πολιτείες σχεδιάζουν να τα κυκλοφορήσουν σύντομα. Τα ψηφιακά "διαβατήρια" διαφημίζονται ως ένας βολικός τρόπος για την αποθήκευση των αρχείων υγείας σας και είναι έτοιμα να γίνουν κάτι πολύ περισσότερο από ένας τρόπος για να εμφανίσετε την κατάσταση του εμβολίου COVID-19.

Ήδη, τα ψηφιακά διαβατήρια απαιτούνται για να αποκτήσετε πρόσβαση σε εκδηλώσεις και χώρους που προηγουμένως ήταν διαθέσιμοι σε όλους, αφαιρώντας την ιδιωτικότητα και την ελευθερία από όσους επιλέγουν να μην τα χρησιμοποιήσουν. Σύντομα, μπορεί να συγχωνευθούν με την υγεία, την οικονομική και την ψηφιακή σας ταυτότητα, ώστε να μπορούν να λειτουργούν ως ψηφιακό διαβατήριο που γίνεται όλο και πιο απαραίτητο για τη συμμετοχή στην κοινωνία.


Περισσότεροι από 200 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν πρόσβαση σε διαβατήρια εμβολίων.


Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο των ψηφιακών διαβατηρίων εμβολίων είναι η SMART Health Card, ένα επαληθεύσιμο διαβατήριο εμβολίων που αναπτύχθηκε από την Πρωτοβουλία Πιστοποιητικών Εμβολιασμού (Vaccination Credential Initiative - VCI), η οποία είναι ένας "παγκόσμιος συνασπισμός δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft, Salesforce, Oracle, Mayo Clinic και άλλων βαρέων βαρών της υγείας και της τεχνολογίας", σύμφωνα με το Forbes.

Σύμφωνα με το VCI, έχουν δεσμευτεί να "ενδυναμώσουν" τα άτομα με πρόσβαση σε ένα "αξιόπιστο και επαληθεύσιμο αντίγραφο των αρχείων εμβολιασμού τους σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή με τη χρήση ανοικτών, διαλειτουργικών προτύπων ... Τα άτομα μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιούν αυτά τα επαληθεύσιμα διαπιστευτήρια για ιατρικούς σκοπούς και να αποδεικνύουν την κατάσταση της υγείας τους για να επιστρέψουν με ασφάλεια στην εργασία, το σχολείο, τα ταξίδια και τη ζωή".

Περισσότερα από δώδεκα έθνη χρησιμοποιούν ήδη τις κάρτες υγείας SMART Health Cards της VCI, μεταξύ των οποίων:

Αρούμπα               Καναδάς               Νήσοι Κέιμαν
Κύπρος                 Χόνγκ Κόνγκ        Ισραήλ
Ιαπωνία                 Σκόπια                  Κατάρ
Ρουάντα                Σενεγάλη              Σιγκαπούρη
Η.Α.Εμιράτα        Αγγλία                   Η.Π.Α.

Οι κάρτες υγείας SMART, οι οποίες μπορεί να είναι χάρτινες ή ψηφιακές, μπορούν να αποκτηθούν από φαρμακεία, ιατρεία, κρατικά μητρώα εμβολιασμών και οποιονδήποτε άλλο οργανισμό που διαθέτει τα αρχεία των εμβολιασμών σας και άλλες πληροφορίες για την υγεία σας. Μπορεί να αποθηκευτεί ως ψηφιακό αρχείο στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας, επιτρέποντάς σας να την παρουσιάσετε εύκολα, με τη μορφή κώδικα QR.

"Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να το μοιραστείτε για να δείξετε την εμβολιαστική σας κατάσταση για την εγγραφή στο σχολείο ή για ταξίδια", σημειώνει ο ιστότοπος SMART Health Card, προσθέτοντας ότι μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να παρουσιάσετε το διαβατήριο εμβολιασμού σας στο χώρο εργασίας σας. Αναφέρουν επίσης: "Στο μέλλον, ίσως μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα υγείας SMART Health Card για να μοιραστείτε και να αποθηκεύσετε άλλες πληροφορίες υγείας".


Στόχος η διεθνής "ανάπτυξη"


Ήδη, περισσότεροι από 200 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν πρόσβαση σε ένα ψηφιακό διαβατήριο εμβολίων. Ο Dr. Brian Anderson, συνιδρυτής του VCI, δήλωσε στο Forbes: "Δεν πρόκειται να έχουμε και τις 50 πολιτείες που θα αξιοποιήσουν αυτή την προσέγγιση. Αλλά η συντριπτική πλειονότητα των εμβολιασμένων ατόμων στις ΗΠΑ - πάνω από 200 εκατομμύρια από αυτούς - έχουν ήδη τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή να πάνε και να αποκτήσουν ένα από αυτά τα πιστοποιητικά".

Αυτό περιλαμβάνει άτομα που έλαβαν εμβόλια COVID-19 σε δεκάδες σημεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα λιανικής φαρμακείων, όπως τα Costco, Rite-Aid, CVS, Walmart, Kroger, Walgreens και άλλα. Περαιτέρω, όπως ανέφερε το Forbes:

"Είτε η πολιτεία σας είναι κόκκινη είτε μπλε, ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης είναι όλο και πιο πιθανό να προσφέρει ψηφιακό αρχείο εμβολιασμού. Περισσότερα από 100 μεγάλα συστήματα υγείας και νοσοκομειακοί όμιλοι σε ολόκληρη τη χώρα προσφέρουν πλέον κάρτες υγείας SMART Health Cards στους ασθενείς. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι Kaiser Permanente, Tenet Health, Scripps Healthcare, Cerner και άλλα βαριά ονόματα της υγειονομικής περίθαλψης.

Οι μεγάλοι περιφερειακοί όμιλοι υγειονομικής περίθαλψης που συμμετέχουν στην κοινοπραξία SMART καλύπτουν όλη τη χώρα, από την Centra Health στη Βιρτζίνια έως την UCHealth στο Κολοράντο και από την CoxHealth στο Μιζούρι έως την SoutheastHEALTH στην Αλαμπάμα και τη Γεωργία".

Τελικά, ο στόχος είναι τα διαβατήρια εμβολίων να χρησιμοποιηθούν παγκοσμίως, παρουσιάζοντας ένα τρομερό εργαλείο τεχνοκρατικού ελέγχου. Σύμφωνα με τον Άντερσον, δεν αρκεί που ο κοροϊδοιός φθίνει - τα διαβατήρια εμβολίων, πιστεύει, πρέπει να έρθουν για να μείνουν, προκειμένου οι άνθρωποι να ταξιδεύουν και να εργάζονται ελεύθερα: "Ναι, θα φτάσουμε σε μια ενδημική φάση όλων αυτών, αλλά αυτό δεν αλλάζει την ανάγκη να συνεχίσουμε να προστατεύουμε τους πολίτες ενός έθνους από εξαιρετικά μεταδοτικές και μεταδοτικές ασθένειες. Η επαλήθευση του εμβολιασμού θα γίνεται όλο και πιο σημαντική σε διεθνές επίπεδο. Και έτσι, αν θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες μας από κάθε κράτος να μπορούν να συμμετέχουν στα ασφαλή ταξίδια πέρα από τα διεθνή σύνορα και να συμμετέχουν στο διεθνές εμπόριο, θα ήταν σημαντικό οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι μας από κάθε κράτος να το επιτρέψουν αυτό".


Οι ψηφιακές ταυτότητες μπορούν να συνδεθούν με την επιβολή του νόμου, το λιανικό εμπόριο και άλλα


Αυτή τη στιγμή, τα διαβατήρια εμβολίων υπογραμμίζουν την πρόσβαση σε μια πτυχή των αρχείων υγείας σας - τις ενέσεις COVID-19 - αλλά είναι απίθανο να παραμείνουν έτσι. Μεταμφιεσμένες ως εργαλείο ευκολίας και ασφάλειας, οι ψηφιοποιημένες ταυτότητες, όπως οι κινητές άδειες οδήγησης, έρχονται και θα ενσωματωθούν στην καθημερινή ζωή και θα χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο των πάντων, από τα τρόφιμα και τη βιωσιμότητα μέχρι τα ταξίδια και την κινητικότητα.

Η GET Group North America συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων που εργάζονται με θέρμη για τη δημιουργία "ασφαλών διαπιστευτηρίων ταυτότητας", γεγονός που περιλαμβάνει την έκδοση ενός διεθνούς προτύπου για κινητές άδειες οδήγησης και κινητές ταυτότητες (mID). Τα πρότυπα εγκρίθηκαν στις 18 Αυγούστου 2021 για δημοσίευση, ανοίγοντας το δρόμο για "τους παγκόσμιους εκδότες ταυτότητας και άδειας οδήγησης να αναπτύξουν με αυτοπεποίθηση λύσεις mDL [mobile driver's license] και για τους ελεγκτές σε όλο τον κόσμο να εφαρμόσουν ή να υιοθετήσουν αναγνώστες mDL".

Το Mobile ID της GET σκοπεύει επίσης να προχωρήσει πολύ πέρα από μια τυπική άδεια οδήγησης και να λειτουργήσει ως ψηφιακή ταυτότητα που θα συνδεθεί με τους τομείς του λιανικού εμπορίου, της υγειονομικής περίθαλψης, της επιβολής του νόμου και των ταξιδιών. Η εποχή του COVID επιτάχυνε αυτό που προηγουμένως ήταν μια σταδιακή μετάβαση στην ψηφιακή τεχνολογία, χρησιμοποιώντας το δόγμα της δημόσιας υγείας ότι θα ήταν καλύτερο να μην περνάμε φυσικά έγγραφα και ταυτότητες μπρος-πίσω.

Τα mDL και τα mID προορίζονται επίσης να παρέχουν ένα απλοποιημένο σύστημα επαλήθευσης ταυτότητας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως, καταργώντας τις διαφορετικές ταυτότητες για τα επιμέρους κράτη.

"Ο ηλεκτρονικός έλεγχος ταυτότητας μπορεί να δώσει στον ελεγκτή mDL εμπιστοσύνη στην προσφερόμενη ταυτότητα χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με τα εκατοντάδες χαρακτηριστικά σχεδιασμού και ασφάλειας της κάρτας που ισχύουν για τις άδειες οδήγησης (και τις παραλλαγές τους) που εκδίδονται από 56 πολιτείες και εδάφη", έγραψε η Secure Technology Alliance.

Τελικά, οι ταυτότητες θα μετατραπούν επίσης σε διαβατήρια εμβολίων, έτσι ώστε μια ψηφιακή ταυτότητα να δημιουργεί ένα ψηφιακό ίχνος κάθε σας κίνησης. Ορισμένοι έχουν υποθέσει ότι η εισαγωγή των ψηφιακών ταυτοτήτων και των διαβατηρίων εμβολίων στις ΗΠΑ θέτει την υποδομή για ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης.

Το σύστημα κοινωνικής πίστωσης της Κίνας, ένα τεράστιο εγχείρημα κυβερνητικής επιτήρησης που έχει ως στόχο να συνδυάσει 600 εκατομμύρια κάμερες παρακολούθησης - περίπου μία για κάθε δύο πολίτες - με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, έχει ως στόχο να μπορεί να ταυτοποιήσει οποιονδήποτε, οπουδήποτε, μέσα σε τρία δευτερόλεπτα. Όπως το έθεσε ο ερευνητής δημοσιογράφος Corey Lynn:

 "Με απλά λόγια: η πανδημία πρόκειται να δώσει εντολή για μια πειραματική γονιδιακή θεραπεία, την οποία το CDC αρέσκεται να αποκαλεί "εμβόλιο". Αυτό το "εμβόλιο" έχει ως σκοπό να μπει ο καθένας σε ένα διαβατήριο ταυτότητας εμβολίου. Το διαβατήριο θα αναγκάσει τους πάντες να μπουν στο νέο παγκόσμιο σύστημα κοινωνικής πίστωσης.

Αυτό το σύστημα είναι για να φέρει τον παγκόσμιο πληθυσμό σε πλήρη υπακοή, καθώς οι παγκοσμιοποιητές ελέγχουν την πρόσβαση και τις δαπάνες του καθενός σε οτιδήποτε και τα πάντα στη ζωή, μέσω της χρήσης του νέου συστήματος CBDC (ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας) προς το οποίο χτίζουν".


Πώς τα ψηφιακά διαβατήρια θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα οικονομικά σας


Σε παγκόσμιο επίπεδο, ένα ενιαίο μέτωπο αναδύεται για να θέσει σε εφαρμογή συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των συνεχώς επεκτεινόμενων σχεδίων για ψηφιακό νόμισμα, διαβατήρια εμβολίου και ψηφιακές ταυτότητες, για έλεγχο και εξουσία, όπως η δυνατότητα παρακολούθησης - και φορολόγησης - όλων όσων κάνετε.

Αν αγοράζετε τα "λάθος" προϊόντα ή τρόφιμα, θα μπορείτε να τιμωρείστε με βαριά φορολόγηση, για παράδειγμα, και δεν υπάρχει όριο στο πόσο υψηλός θα μπορούσε να είναι ο φόρος ή ποια προϊόντα ή δραστηριότητες θα μπορούσαν να επηρεαστούν.

"Πρόκειται για ένα σύστημα πλήρους υποδούλωσης", εξήγησε ο πρώην διαχειριστής χαρτοφυλακίου της BlackRock Edward Dowd. "Και μετά μπορούν να σου κόψουν το ψηφιακό σου νόμισμα αν συμπεριφέρεσαι άσχημα, όπως κάνουν στην Κίνα ... το ψηφιακό νόμισμα και η κοινωνική πίστωση θα είναι συνδεδεμένα. Αν είσαι "κακός πολίτης", θα το απενεργοποιήσουν και θα εξαφανιστείς".

Στο ντοκιμαντέρ "Cash or Card - Will COVID-19 Kill Cash?" ο παραγωγός Kersten Schüssler έθεσε επίσης ορισμένα σημαντικά ερωτήματα, όπως τι διακυβεύεται αν η κοινωνία γίνει πραγματικά χωρίς μετρητά; Η απάντηση είναι τόσο η ιδιωτική σας ζωή όσο και η ελευθερία σας.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), για παράδειγμα, έχει εκφράσει εδώ και χρόνια την ατζέντα του για την απομάκρυνση από τα μετρητά και τη μετάβαση σε ένα ψηφιακό νόμισμα, μεταξύ άλλων και στις ΗΠΑ. Αλλά η πανδημία οδήγησε σε δραστική επιτάχυνση. Στη Γερμανία, όπου οι άνθρωποι ήταν ως γνωστόν απρόθυμοι να αγκαλιάσουν την πληρωμή με κάρτα ή εφαρμογή, ο αριθμός των ανθρώπων που πληρώνουν με κάρτα αυξήθηκε κατά 26% από την έναρξη της πανδημίας.

Αλλά να θυμάστε ότι τα ψηφιακά αποτυπώματα ή τα ίχνη οικονομικών δεδομένων που αφήνετε κάθε φορά που πληρώνετε με κάρτα ή εφαρμογή κινητού παρακολουθούνται στενά. Πληροφορίες όπως το πόσο αλκοόλ πίνετε ή πόσα ξοδεύετε στις διακοπές σας μπορούν να εντοπιστούν και να "πουληθούν στον πλειοδότη". Βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου οι κάποτε νεοσύστατες νεοφυείς επιχειρήσεις έχουν μεταμορφωθεί σε τεράστιες αυτοκρατορίες πληροφοριών, με τον έλεγχο των πληροφοριών μας και της ιδιωτικής μας ζωής να βρίσκεται στα χέρια τους.

Η πανδημία COVID-19 κατέστησε σαφές πόσο πολύτιμες είναι οι ψηφιακές τεχνολογίες που λειτουργούν ως δίχτυ ασφαλείας για να επιτρέψουν τη συνέχιση πολλών δραστηριοτήτων, αλλά επειδή οι κυβερνήσεις δεν έχουν ασχοληθεί με θεμελιώδη ζητήματα για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των ψηφιακών δικαιωμάτων, αυτές οι αυτοκρατορίες πληροφοριών συνεχίζουν να κατέχουν και να διαχειρίζονται το Διαδίκτυο και τα παγκόσμια μέσα επικοινωνίας.

Αυτά τα μονοπώλια οδηγούν σε ανεξέλεγκτη εξουσία, η οποία με τη σειρά της οδηγεί τους ανθρώπους να περιορίζονται ακόμη περισσότερο, όπου ζουν σε μια κοινωνία που βασίζεται όλο και περισσότερο στην επιτήρηση, με τις ψηφιακές πληρωμές και την περαιτέρω επιτήρηση ως απαραίτητο μέρος αυτού του σχεδίου. Τελικά, ολόκληρη η οικονομική σας ζωή μπορεί επίσης να συνδεθεί με την ψηφιακή σας ταυτότητα ή το διαβατήριό σας. Σε ένα σχήμα που περιγράφει τα συστήματα ψηφιακής ταυτότητας στην καθημερινή μας ζωή, το WEF προβλέπει ότι οι ψηφιακές ταυτότητες, δηλαδή τα διαβατήρια εμβολιασμού, θα περιλαμβάνουν:

  • Υγειονομική περίθαλψη - για πρόσβαση στην ασφάλιση, παρακολούθηση συσκευών υγείας και φορητών συσκευών και απόδειξη προσόντων (για τους παρόχους)
  •     Τηλεπικοινωνίες - για τα άτομα που χρησιμοποιούν συσκευές και τους παρόχους υπηρεσιών για την παρακολούθησή τους
  •     Κοινωνικές πλατφόρμες - για κοινωνικές αλληλεπιδράσεις
  •     Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες - για το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και τη διενέργεια οικονομικών συναλλαγών μέσω διαδικτύου
  •     Ταξίδια και κινητικότητα - για τον προγραμματισμό ταξιδιών και τον έλεγχο των συνόρων μεταξύ χωρών ή περιοχών
  •     Έξυπνες πόλεις - για την παρακολούθηση συσκευών που μεταδίδουν δεδομένα σχετικά με τη χρήση ενέργειας, την ποιότητα του αέρα και την κυκλοφοριακή συμφόρηση
  •     Ηλεκτρονική διακυβέρνηση - για τα άτομα να υποβάλλουν φόρους, να ψηφίζουν και να εισπράττουν επιδόματα
  •     Ηλεκτρονικό εμπόριο - για αγορές, επιχειρηματικές συναλλαγές και ασφαλείς πληρωμές
  •     Τρόφιμα και βιωσιμότητα - για την επαλήθευση της προέλευσης των προϊόντων και την ενίσχυση της ιχνηλασιμότητας στις αλυσίδες εφοδιασμού
  •     Ανθρωπιστική ανταπόκριση - πρόσβαση σε υπηρεσίες και επίδειξη προσόντων για εργασία σε ξένη χώρα


22 τρόποι για να σταματήσουν τα διαβατήρια εμβολίων


Η αποφυγή των διαβατηρίων εμβολίων και των ψηφιακών ταυτοτήτων κάθε είδους είναι ένα σημαντικό βήμα για να σταματήσουμε την πρόοδο του παγκόσμιου ολοκληρωτικού ελέγχου. Πώς μπορούν να σταματήσουν; Η δημοσιογράφος Lynn επισήμανε 22 βήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξαιρεθείτε από την τρέλα και να προστατεύσετε την ιδιωτική σας ζωή και την ελευθερία σας:

  1. Μη συμμορφωθείτε, είτε σας εξαναγκάζουν, είτε σας δωροδοκούν, είτε σας ενοχοποιούν, είτε σας εκφοβίζουν, είτε σας χειραγωγούν για να συμμορφωθείτε. "Η πολιτική ανυπακοή είναι απαραίτητη".
  2. Επικοινωνήστε με τον επενδυτικό σας σύμβουλο ή τον διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων. Δώστε τους μια λίστα με τις εταιρείες που εμπλέκονται στα διαβατήρια εμβολίου και προωθούν την ατζέντα και πείτε τους ότι δεν θέλετε πλέον να τις υποστηρίζετε.
  3. Αποφύγετε όλες τις ψηφιακές ταυτότητες και τα διαβατήρια ταυτότητας εμβολίου που προσφέρονται από τράπεζες, εγκαταστάσεις έκδοσης αδειών οδήγησης και άλλες βιομηχανίες ως μέσο αύξησης της "πρόσβασης" ή της "ευκολίας".
  4. Ενημερώστε τους φίλους, την οικογένεια και τους γνωστούς σας για τον πραγματικό στόχο των ψηφιακών ταυτοτήτων, ο οποίος είναι να "σας βάλουν στο Blockchain για να επιτηρούν και να ελέγχουν κάθε σας κίνηση".
  5. Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας σερίφη. Υπάρχουν 3.081 σερίφηδες στις ΗΠΑ, με τους οποίους θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ταχυδρομείου. Έχουν την εξουσία να μην επιβάλλουν παράλογες ή παράνομες απαιτήσεις.
  6. Μοιραστείτε τα μηνύματα της αλήθειας στην κοινότητά σας. Μπορείτε να διαδώσετε τη λέξη χρησιμοποιώντας φυλλάδια, καρτ-ποστάλ, αυτοκόλλητα ή "σακίδια με μήνυμα".
  7. Μην υποστηρίζετε καταστήματα που απαιτούν απόδειξη εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ. Αν το κάνετε, δώστε τους μια κάρτα που γράφει: "Δεν θα γίνω ανθρώπινο πείραμα ενός εμβολίου γονιδιακής θεραπείας για έναν ιό που έχει ποσοστό επιβίωσης 99,98%".
  8. Στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον εκπρόσωπο της πολιτείας σας για να εμποδίσει τα διαβατήρια εμβολίων και τις ψηφιακές ταυτότητες. Υποστηρίξτε και σκεφτείτε να κάνετε δωρεές σε όσους αναλαμβάνουν δράση ενάντια στις εντολές εμβολιασμού και τα διαβατήρια.
  9. Μεταφέρετε τα χρήματά σας από τις μεγάλες τράπεζες σε μικρές, οικογενειακές τράπεζες και μικρές πιστωτικές ενώσεις. "Αν το 10% των ανθρώπων το έκανε αυτό, θα δημιουργούσε μια τεράστια αλλαγή".
  10. Χτίστε οικογενειακά ή κοινοτικά συστήματα ενέργειας και τροφίμων, καθώς "οι ανθεκτικές προμήθειες ενέργειας και τροφίμων θα έχουν μεγάλη ισχύ απέναντι στα ψηφιακά συστήματα οικονομικού εκβιασμού τους".
  11. Μποϊκοτάρετε την Amazon και τα μεγάλα καταστήματα που "χτίζουν την υποδομή για την υποδούλωση της ανθρωπότητας".
  12. Χρησιμοποιήστε μετρητά όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς σας επιτρέπει να αποφύγετε την παρακολούθηση μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού και εμποδίζει την ανάλυση και τη χρήση της συμπεριφοράς των δαπανών σας για τη χειραγώγηση βιομηχανιών, αλυσίδων εφοδιασμού και αγορών.
  13. Αφήστε το κινητό σας στο σπίτι και αποφύγετε όλες τις εφαρμογές παρακολούθησης δεδομένων.
  14. Περιορίστε τα προσωπικά δεδομένα που μοιράζεστε στο διαδίκτυο, στο χαρτί και οπουδήποτε αλλού.
  15. Καλέστε τους γερουσιαστές και τους αντιπροσώπους σας και απαιτήστε τους να αντιταχθούν στο νομοσχέδιο H.R. 550 για την ομοσπονδιακή βάση δεδομένων εμβολίων, το οποίο θα επέτρεπε την ανάπτυξη ενός ομοσπονδιακού μητρώου εμβολιασμών.
  16. Αποφύγετε την αγορά "έξυπνων" προϊόντων κάθε είδους, όπως έξυπνες τηλεοράσεις και συσκευές Alexa. "Όλα αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται για σκοπούς επιτήρησης μέσω ήχου, ορισμένων οπτικών, και συγκέντρωσης δεδομένων, για να μην αναφέρουμε τις πιθανές ενσωματωμένες τεχνολογίες ελέγχου του νου".
  17. Δημιουργήστε οικονομική ασφάλεια εκτός του συστήματος, όπως με την εκμάθηση ή τη διδασκαλία εμπορικών δεξιοτήτων και τη δημιουργία ευκαιριών δικτύωσης και ομαδικής εργασίας για τους ανθρώπους να οικοδομήσουν και να συνεργαστούν μέσα στην τοπική τους κοινότητα.
  18. Διαγράψτε όσα περισσότερα χρέη μπορείτε, ώστε να μην είστε υπόχρεοι σε κανέναν. "Επενδύστε στους ανθρώπους, στην εκμάθηση εμπορικών δεξιοτήτων, στην οικογένεια και την κοινότητα, στα σκληρά περιουσιακά στοιχεία, στη σωστή σχολική εκπαίδευση των παιδιών σας -που μπορεί να σημαίνει ένα τοπικό δίκτυο ομογενειακών σχολείων-, στους τοπικούς αγρότες, σε οποιαδήποτε αναγκαία εφόδια ή εξοπλισμό που θεωρείτε ότι χρειάζεστε, στην υγεία σας και στην ψυχική σας ηρεμία".
  19. Διατηρήστε πόρους - ιατρικούς, νομικούς και άλλους - για να καταπολεμήσετε την τυραννία του COVID-19 και να ενημερώνεστε για τις νομικές ενέργειες και τη νομοθεσία κατά των εντολών του COVID-19.
  20. Να γνωρίζετε ότι δεν είναι νόμιμο να απαιτείται από ένα άτομο να κάνει ένεση ενώ βρίσκεται ακόμα υπό έγκριση χρήσης έκτακτης ανάγκης. "Παρόλο που ο FDA έχει εγκρίνει το εμβόλιο Comirnaty της Pfizer, η Pfizer έχει επιλέξει να μην το παράγει ακόμη για τις ΗΠΑ και αντ' αυτού συνεχίζουν να προμηθεύουν το εμβόλιο EUA".
  21. Να είστε δίπλα σε όσους έχουν λάβει την ένεση και έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες ή επιλέγουν να μην κάνουν αναμνηστικά. "Βοηθήστε τους να το ξεπεράσουν και βρείτε ιατρικούς επαγγελματίες που γνωρίζουν τι συμβαίνει και θα τους βοηθήσουν".
  22. "Οραματιστείτε ένα καλύτερο μέλλον για όλους, όπου αυτά τα διεφθαρμένα άτομα θα σταματήσουν στην πορεία τους".


    Πέμπτη 10 Μαρτίου, 2022


    Πηγή - Μετάφραση/διαμόρφωση : Α.Τ.


    👉Το Ίδρυμα Gates χορηγεί 200 εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος ψηφιακής ταυτότητας (ID) παρακολούθησης ⚠️⚠️