9 Οκτ 2022

Έπεισε τους περισσότερους ανθρώπους ότι ήταν μια θεωρία συνωμοσίας...







Η τελετή έναρξης των Κοινοπολιτειακών Αγώνων του 2022 στην Αγγλία ξεκίνησε με ένα σατανιστικό τελετουργικό.

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι οι περισσότερες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, όπως το Super Bowl και οι Χειμερινοί/Καλοκαιρινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, το κάνουν τακτικά. Αυτή τη φορά, ωστόσο, ήταν πιο κραυγαλέο από ποτέ.

Το πιο θλιβερό, είναι ότι οι αδαείς μάζες που παρακολουθούν το σόου είναι απολύτως ανίδεες για το αποκρυφιστικό νόημα.

Σε αυτή την περίπτωση η τελετή έτυχε να περιλαμβάνει τη λατρεία του Baal, της σατανικής ταυροκέφαλης χαναανιτικής θεότητας που είναι επίσης συχνά γνωστή ως Μολώχ ή Μολόχ ή αλλιώς διάβολος.

Η πρακτική της τελετουργικής μαγείας σε εκδηλώσεις όπως αυτές με χιλιάδες ανθρώπους να συντονίζονται από όλο τον κόσμο είναι να επικαλούνται ή να καλούν κυριολεκτικά τον κόσμο των πνευμάτων και πληρώνεται, κυριολεκτικά, με το πηχτό αίμα μας και, πιο πρόσφατα, με το αίμα των παιδιών μας. Ο "άρχοντας" Mπαφομέτ πρέπει να είναι ευχαριστημένος από την εγκατάσταση απινιδωτών στα δημοτικά σχολεία και την κυκλοφορία νέων αντιπηκτικών για τα παιδιά... Πολλοί θα μάθουν σύντομα την πλήρη σημασία του ινδικού όρου "Kali Yuga" και του περιδέραιου με τα κρανία της Θεάς Κάλι, του ποτηριού με το αίμα της και του αστραφτερού σπαθιού της.


Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Βαρκελώνη 1992 :





  Tελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Λονδίνο 2012 :

Εθνικό Σύστημα Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας, Χάρι Πότερ, 101 σκυλιά Δαλματίας, Μέρι Πόπινς, Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων, καλό εναντίον κακού, ακόμα και… θρίλερ μέσω του μουσικού θέματος της κινηματογραφικής ταινίας του εξορκιστή...

Ποια η σύνδεση των νοσοκομείων/ασθενών παιδιών με τους Ολυμπιακούς αγώνες;" ...





10 χρόνια μετά, μάθαμε την απάντηση...




Μην ξεχνάμε την σατανιστική τελετή στη συνάντηση των G7. Μπέρμπινχαμ, 2021:





Οι σχολιαστές έχουν περιγράψει (σωστά) αυτό που συμβαίνει ως μια διαμάχη μεταξύ του καλού και του κακού, ακόμα και ως Αποκάλυψη. Οι οπαδοί των Αβρααμικών θρησκειών το βλέπουν αυτό ως μια μάχη μεταξύ του Θεού (ή του Χριστού) και του Σατανά και βρίσκουν αποδείξεις στα πολλά "σατανικά" σύμβολα (όπως το 666) στα λογότυπα και τις δημοσιεύσεις διαφόρων παγκοσμιοποιητικών ιδρυμάτων, από την Google μέχρι το CERN και την πατέντα της Microsoft για την εξόρυξη κρυπτογράφησης από την ανθρώπινη ενέργεια.

Ο διαβολικός συμβολισμός ήταν παντού στα δρώμενα της ανθρωποθυσίας, όπως η ανατριχιαστική τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και όλες οι "τελετές" της ν.τ.π.





Μην κάνετε κανένα λάθος: η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) επιβάλλεται αυτή τη στιγμή σε περίπου 200 χώρες από μια εταιρική ολιγαρχία, στα επιτεύγματα της οποίας περιλαμβάνεται το γεγονός ότι έπεισε τους περισσότερους ανθρώπους ότι η ΝΤΠ ήταν μόνο μια θεωρία συνωμοσίας...