12 Οκτ 2022

Tα "εμβόλια" ενισχύθηκαν με την ακίδα για να ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ τους χρήστες ώστε να ενισχυθεί το αφήγημα του κοροϊδοιού. Όλοι βλέπουν τι συμβαίνει. Ο κόσμος ξύπνησε... Δεν ψάχνουν κανέναν να τους σώσει, σώζουν οι ίδιοι τον εαυτό τους...


Όλα όσα σας έχει πει η κυβέρνησή σας για αυτόν τον ιό είναι ψέματα


⚠️ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: 20.000.000 (Εκατομμύρια) δολοφονήθηκαν από τα "ασφαλή εμβόλια" του ψευτο-ιού παγκοσμίως - Η πλήρης συνέντευξη : εδώ



⚠️ FLASHBACK: Tα "εμβόλια" ενισχύθηκαν με την ακίδα για να ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ τους χρήστες ώστε να ενισχυθεί το αφήγημα του κοροϊδοιού. Οι ηλικίες από 25 έως 44 βίωσαν μια αύξηση υπερβολικής θανατηφορίας της τάξης του 84%... :



⚠️ "Το ποσοστό υπερβάλλουσας θνησιμότητας σε ολόκληρη την ΕΕ αυξήθηκε κατά 16% περισσότερο από τον μέσο όρο. Αν κοιτάξετε το χάρτη, οι χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού έχουν σήμερα το υψηλότερο ποσοστό υπερβάλλουσας θνησιμότητας" :


ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ : Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τη μετατροπή της υπό όρους άδειας κυκλοφορίας του Comirnaty σε κανονική άδεια κυκλοφορίας.

Η Επιτροπή το έκανε αυτό λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχιζόμενη αφήγηση του ΕΜΑ για ασφαλείς και αποτελεσματικούς εμβολιασμούς, παρά (ακόμη και) τους επίσημους αριθμούς παρενεργειών που δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Καμία από τις αποδεικτικές κλινικές δοκιμές δεν έγινε διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του EMA - οι ανακοινώσεις δείχνουν ότι βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. 

Αυτή η τελευταία πράξη έρχεται να προστεθεί στις αυξανόμενες αμφισβητήσιμες διαδικασίες γύρω από την ανάπτυξη, τη συμφωνία αγοράς και τις προηγούμενες υπό όρους άδειες κυκλοφορίας του λεγόμενου "εμβολίου". [π]



⚠️ Ο Γάλλος πολιτικός Jean Lassalle, περνάει από τέσσερις εγχειρήσεις καρδιάς μετά τον εμβολιασμό και παραδέχεται ότι ο Μακρόν δεν έχει εμβολιαστεί... Ο Lassalle δεν έθεσε υποψηφιότητα για να υπερασπιστεί την έδρα του στις γαλλικές βουλευτικές εκλογές του 2022.

Δηλώνει : "Δεν κόλλησα κανέναν "ιό" αλλά έκανα ένα Johnson το οποίο σχεδόν με σκότωσε,παραμορφώνοντας την καρδιά μου.Έκτοτε έχω κάνει 4 εγχειρήσεις καρδιάς από τις 3 Ιανουαρίου του 2022. Δεν ήθελα να μην ακολουθήσω για να μην φανεί ότι δεν κάνω την δουλειά μου σωστά. Δεν γνώριζα όμως ότι ο Μακρόν είναι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ ούτε ότι οι συνάδελφοί μου και τα μέλη της κυβέρνησης ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ το εμβόλιο" :



⚠️ Στον Καναδά τώρα. Η νέα κυβερνήτης της Αλμπέρτα για τους ανεμβολίαστους :


"Η ομάδα ανθρώπων που τους επιβλήθηκαν οι περισσότερες διακρίσεις που έχω δει ποτέ στη ζωή μου"

Η νεοεκλεγείσα κυβερνήτης της Αλμπέρτα Ντανιέλ Σμιθ ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στο ποιος θα διαχειρίζεται την υγειονομική περίθαλψη από εδώ και πέρα.

Η Σμιθ θα αντικαταστήσει την επικεφαλής υγείας της Αλμπέρτα, Δρ Ντίνα Χίνσοου, και θα προσλάβει μια νέα ομάδα συμβούλων δημόσιας υγείας που θεωρούν ότι ο κοροϊδοιός είναι ενδημική ασθένεια και όχι πανδημία. Επανέλαβε επίσης τη δέσμευσή της να επανεξετάσει την ηγεσία των Υπηρεσιών Υγείας της Αλμπέρτα (AHS) έως το τέλος του 2022.

"Θέλω οι εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή της υγειονομικής περίθαλψης να γνωρίζουν ότι έρχονται ενισχύσεις", δήλωσε η Smith. Η Smith εχει δεσμευτεί να τροποποιήσει τον νόμο περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Αλμπέρτα ώστε να προσθέσει την κατάσταση εμβολιασμού ως λόγο που υπόκειται σε προστασία από τις διακρίσεις.


⚠️ Στην παρούσα μελέτη αναλύθηκαν με οπτικό μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου τις σταγόνες περιφερικού αίματος από 1.006 συμπτωματικά άτομα μετά από εμβολιασμό με ένεση mRNA (Pfizer/BioNTech ή Moderna), αρχής γενομένης από τον Μάρτιο του 2021.


Υπήρχαν 948 άτομα (94% του συνολικού δείγματος) των οποίων το αίμα παρουσίασε συσσωμάτωση των ερυθροκυττάρων και παρουσία σωματιδίων διαφόρων σχημάτων και μεγεθών ασαφούς προέλευσης ένα μήνα μετά τον εμβολιασμό με mRNA.

Σε 12 άτομα, το αίμα εξετάστηκε με την ίδια μέθοδο πριν από τον εμβολιασμό, δείχνοντας απολύτως φυσιολογική αιματολογική κατανομή. Οι μεταβολές που διαπιστώθηκαν μετά τον εμβολιασμό των ενέσεων mRNA ενισχύουν περαιτέρω την υποψία ότι οι μεταβολές οφείλονται στα ίδια τα λεγόμενα “εμβόλια”.  - Συνέχεια εδώ.