3 Οκτ 2022

Η Ρωσία θα εξαφανίσει τη Δύση παρά να δεχτεί την υποτέλεια. Μήπως αυτό ακριβώς αποζητούν και οι σατανιστές της ν.τ.π.;




Η Ρωσία/ο Πούτιν είναι ένα εργαλείο της καμπάλ/NWO που παίζει το ρόλο τους


"Σήμερα, το τρίγωνο Νέα Υόρκη/Μόσχα/Τελ Αβίβ που αποτελείται από αυτούς τους Εβραίους Διαβόλους εξαπατά τον κόσμο, ενορχηστρώνει την καταστροφή των αγωγών NordStream και παρουσιάζει τη Ρωσία/τον Πούτιν στον αφελή κόσμο ως τον πολιορκημένο "καλό παιδί".

Όχι. Συγγνώμη. Όλα αυτά είναι ενορχηστρωμένα για να δικαιολογήσουν τη θεαματική καταστροφή. Όπως γράφετε στο άρθρο σας : "Η Ρωσία θα εξαφανίσει τη Δύση παρά να δεχτεί την υποτέλεια. Αυτό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που θέλουν οι σατανιστές".

Το βίντεο της συνάντησης του Klaus Schwab με τον Πρόεδρο της Κόστα Ρίκα Quesada) στο οποίο ο Σατανάς Κλάους δήλωσε ότι ο Πούτιν είναι απόφοιτος της λέσχης των Νέων Παγκόσμιων Ηγετών του... και πολύ συμμαχικός με την πρόθεση της Νέας Τάξης Πραγμάτων :



Στο ανωτέρω βίντεο του 2019 από συνέντευξη στην Κόστα Ρίκα, ο Schwab απαριθμεί τον Tony Blair, τη Merkel και τον Putin ως πρώην "Νέους Παγκόσμιους Ηγέτες" του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

[Οι "Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες" του WEF πρέπει να είναι 38 ετών ή νεότεροι όταν γίνονται δεκτοί. Στα 38 του ο Πούτιν θα ήταν ακόμα στην KGB τις τελευταίες ημέρες της ΕΣΣΔ το 1990. Το WEF δεν ξεκίνησε το πρόγραμμα Young Global Leaders (ως "Global Leaders for Tomorrow") μέχρι το 1993, όταν ο Πούτιν ήταν ήδη 41 ετών].

Αν και μπορεί να μην είναι απόφοιτος του προγράμματος με την επίσημη έννοια, ο Πούτιν βρίσκεται στο ραντάρ του Schwab από το 1992. Ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας ήταν τακτικός κεντρικός ομιλητής στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, μια ετήσια συνάντηση των ελίτ σε ένα σικ χιονοδρομικό κέντρο της Ελβετίας.

Ο συγγραφέας του "Letter from your Globalist Friend" (Επιστολή του φίλου σας του Παγκοσμιοποιητή /Αυτό είναι πράγματι κοντά στο βιβλίο 1984 του Όργουελ. Πολύ τρομακτικά πράγματα! Αξίζει να το διαβάσετε! ) πριν από πολλά χρόνια δήλωσε ξεκάθαρα: "Δεν έχουμε κανένα φόβο για τη Ρωσία ή την Κίνα, γιατί έχουμε ήδη τον πλήρη έλεγχο του συστήματος των πραγμάτων τους".

Προσφέρω τα ακόλουθα ως σχόλιο στο άρθρο σας "Προετοιμαστείτε να πεθάνετε για την Ουκρανία", επειδή το άρθρο προάγει τον μύθο ότι ο Πούτιν είναι ένας έντιμος άνθρωπος, θεμελιωμένος στον Χριστό, και σκοπεύει να ορθώσει ανάστημα στα Εβραϊκά Σατανικά καθοδηγούμενα ενάντια στα Δυτικά έθνη. Αυτό, όπως έχω καταλάβει, είναι αναληθές. Αντίθετα, ακολουθεί τις οδηγίες και τα σενάρια που του έχουν δώσει  οι μαριονέτες της Chabad/Εβραίοι.

Η Ρωσία, η πρώην Σοβιετική Ένωση βρίσκεται υπό τον απόλυτο εβραϊκό έλεγχο από το 1917 μέσω της Εβραϊκής ενορχηστρωμένης επανάστασης των Μπολσεβίκων. Νομίζω ότι θα εκτιμήσετε το παρακάτω, από το βιβλίο μου, το οποίο προσθέτει λεπτομέρειες σε αυτό που έχω καταλάβει ότι είναι γεγονός :

"Το τρίγωνο Νέα Υόρκη - Μόσχα - Τελ Αβίβ βρίσκεται σε εξέλιξη για περισσότερα από 70 χρόνια...!!! Το Ισραήλ και οι Ρώσοι είναι ιδεολογικοί σύμμαχοι - και οι δύο ακολουθούν τις ιδέες του Μαρξ, άρα και οι δύο είναι κομμουνιστές-σοσιαλιστές. Για να καταλάβουν οι άνθρωποι την προδοσία που χρησιμοποιούν οι Σιωνιστές-Μπολσεβίκοι Φαρισαίοι-Εβραίοι και για να καταλάβουν την υποκρισία που χρησιμοποιείται, πρέπει να γνωρίζουν για το Τρίγωνο Νέα Υόρκη-Μόσχα-Τελ Αβίβ.

Μια μεγάλη μετανάστευση Εβραίων από τη Ρωσία προς την Αμερική ξεκίνησε το 1831. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν κομμουνιστές Φαρισαίοι Εβραίοι. Τόσοι πολλοί από αυτούς τους κομμουνιστές-μπολσεβίκους Φαρισαίους-Εβραίους εγκαταστάθηκαν στη Νέα Υόρκη που την αποκαλούσαν "Μόσχα του Χάντσον". Οι περισσότερες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τις κομμουνιστικές πολιτικές δεν προέρχονται από τη Μόσχα, αλλά από τη Νέα Υόρκη. Υπάρχει στενός δεσμός μεταξύ των σιωνιστών-μπολσεβίκων φαρισαίων-Εβραίων της Νέας Υόρκης και των σιωνιστών-μπολσεβίκων φαρισαίων-Εβραίων της Μόσχας, που επεκτείνεται και στους σιωνιστές-μπολσεβίκους φαρισαίους-Εβραίους που κυριαρχούν στην κυβέρνηση του Ισραήλ.

Η Σιωνιστική εξουσία πάνω στην κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον προέρχεται από τους Σιωνιστές-Μπολσεβίκους με κέντρο τη Νέα Υόρκη. Από τη Νέα Υόρκη στέλνονται οι εντολές στο τεράστιο σιωνιστικό δίκτυο σε όλες τις ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα δίκτυο που επηρεάζει τις οικονομικές και πολιτικές υποθέσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ, και όλων των πολιτειακών κυβερνήσεων, και των κυβερνήσεων των μεγαλύτερων και ακόμη και των μεσαίων πόλεων. Αυτή η δύναμη των σιωνιστών-μπολσεβίκων φαρισαίων-Εβραίων πάνω στις ΗΠΑ καθιστά το σκέλος της Νέας Υόρκης του τριγώνου Νέα Υόρκη-Μόσχα-Τελ Αβίβ μια τεράστια επιρροή στις κομμουνιστικές πολιτικές. (όπως η καταστροφή των αγωγών Nord Stream)

Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Νέας Υόρκης κατέχει την κύρια εξουσία στο ιδιωτικό κεντρικό τραπεζικό σύστημα στις ΗΠΑ. Ένα ΣΥΜΦΩΝΟ επισφράγισε τις συμφωνίες το 1949. Εκπροσωπώντας το Ισραήλ, η πρέσβειρα Γκόλντα Μέιρ, μια φαρισαία-Εβραία μπολσεβίκισσα, συναντήθηκε με δύο εκπροσώπους της Σοβιετικής Ένωσης: Καγκάνοβιτς, έναν μπολσεβίκικο φαρισαίο-εβραίο και τον Στάλιν που είχε παντρευτεί μια μπολσεβίκικη φαρισαία-εβραία. Έκαναν μια μυστική συμφωνία - ένα σύμφωνο.


ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΣΎΜΦΩΝΟ ΗΤΑΝ:

1.    Το Ισραήλ δεν θα επέτρεπε σε καμία δυτική χώρα, ιδίως στις ΗΠΑ, να κατασκευάσει στρατιωτικές βάσεις στο ισραηλινό έδαφος.

2.   Το Ισραήλ θα επέτρεπε σε ένα επίσημο κομμουνιστικό κόμμα να λειτουργεί ελεύθερα στο Ισραήλ.

3.   Το Ισραήλ δεν θα έκανε καμία συμφωνία για την επίλυση του παλαιστινιακού προβλήματος.

4. Το Ισραήλ θα επηρέαζε τον παγκόσμιο εβραϊσμό, ιδίως στις ΗΠΑ, ώστε οι Δυτικές Δυνάμεις να υιοθετήσουν μια πολιτική που θα ευνοεί το Ισραήλ έναντι των Αράβων.

5. Το Ισραήλ θα συνέχιζε τη μαρξιστική οικονομική πολιτική του και θα εμπόδιζε κάθε τάση ελεύθερης επιχειρηματικότητας.


ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΗΤΑΝ:

1. Οι Σοβιετικοί θα καθιέρωναν μια φιλοαραβική πολιτική αποκλειστικά και μόνο ως καμουφλάζ για την πραγματική τους πρόθεση, η οποία ήταν να παράσχουν βοήθεια στους Άραβες, αλλά ποτέ αρκετή για να μπορέσουν οι Άραβες να καταστρέψουν το Ισραήλ.

2. Οι Σοβιετικοί θα άνοιγαν τις πύλες των σοβιετικών δορυφορικών χωρών στην εβραϊκή μετανάστευση προς το Ισραήλ. Αν αυτό δεν επαρκούσε, τότε η Σοβιετική Ρωσία θα άνοιγε τις δικές της πύλες για μετανάστευση.

3.  Οι Σοβιετικοί θα εγγυούνταν απόλυτα την ασφάλεια του Ισραήλ.

** Τόσο η Σοβιετική Ένωση όσο και το Ισραήλ θα αντάλλασσαν εκθέσεις πληροφοριών.


Αυτή η συμφωνία αφορά την εβραϊκή/ισραηλινή χειραγώγηση των αραβικών χωρών, αλλά καθιστά πολύ σαφές πόσο στενά λειτουργεί η Ρωσία σε ευθυγράμμιση με την εβραϊκή κατευθυνόμενη πολιτική του Ισραήλ/ΗΠΑ. Σήμερα, το τρίγωνο Νέα Υόρκη/Μόσχα/Τελ Αβίβ που αποτελείται από αυτούς τους εβραϊκούς διαβόλους εξαπατά τον κόσμο, ενορχηστρώνει την καταστροφή των αγωγών NordStream και παρουσιάζει τη Ρωσία/τον Πούτιν στον αφελή κόσμο ως τον πολιορκημένο "καλό παιδί". Όλα αυτά είναι ενορχηστρωμένα για να δικαιολογήσουν τη θεαματική καταστροφή.

Ναι... νομίζω ότι αυτή ακριβώς είναι η περίπτωση.

"Ακόμα και αν η λογική μας λέει, ακόμα και αν φωνάζει με όλη της τη δύναμη τον απόλυτο παραλογισμό αυτής της αντιπαράθεσης μεταξύ του μικρού και ασήμαντου λαού του Ισραήλ (δηλαδή όλου του Εβραϊσμού παγκοσμίως, όχι μόνο του "κράτους του Ισραήλ") και της υπόλοιπης ανθρωπότητας ... όσο παράλογη, όσο ασυνάρτητη και όσο τερατώδης κι αν φαίνεται, βρισκόμαστε σε μια στενή μάχη μεταξύ του Ισραήλ και των Εθνών - και αυτή δεν μπορεί παρά να είναι γενοκτονική και ολοκληρωτική γιατί αφορά την ταυτότητά μας και την ταυτότητά τους". - Yitzhak Attia, Israel Magazine, Απρίλιος 2003.

"Θα πρέπει να σκοτώσουμε και να σκοτώσουμε και να σκοτώσουμε. Όλη μέρα, κάθε μέρα". - Arnon Soffer, σύμβουλος του Ισραηλινού πρωθυπουργού Ariel Sharon, Δεκέμβριος 2004.

Από τον Γκόρντον Σμιθ


Αρχίζω λοιπόν να αναρωτιέμαι, αν ο Πούτιν είναι απλώς ένα φυτό, ένας ψεύτικος λαϊκιστής, όπως ο Τραμπ, αλλά πολύ πιο έξυπνος και πραγματιστής. Κάθε εθνική κυβέρνηση, με ελάχιστες εξαιρέσεις, έχει διεισδύσει και έχει υποταχθεί από το WEF, και δεν έχω κανένα λόγο να πιστεύω ότι η Ρωσία θα πρέπει να αποτελεί εξαίρεση. Η χρήσιμη παρωδία του εθνικισμού, της ανεξαρτησίας κ.λπ. πρέπει να διατηρηθεί, όπως και μια τεχνητή "κατάσταση έντασης" με τη Δύση, αλλά νομίζω ότι όλα αυτά είναι θέατρο. Ένα θέατρο που κατά καιρούς θα περιλαμβάνει πραγματική μάχη, αλλά ένα είδος μάχης όπου το τελικό παιχνίδι είναι γνωστό σε όλους, αλλά ίσως όχι στα ανυποψίαστα ανδρείκελα - όπως η Ουκρανία.

Όλα αυτά βρωμάνε...

Φώτο από εδώ


Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν ο Πούτιν και ο Σβάμπ ήταν κάποια στιγμή το 2021.

Βλέπε εδώ : Είναι απλά η άλλη όψη του νομίσματος;


Ο Schwab είπε στον Ρώσο ηγέτη ότι η χώρα του είχε "ιδιαίτερη σημασία" στα παγκόσμια γεγονότα. Ο ιδρυτής του WEF έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει ότι η φωνή του Πούτιν ήταν "απαραίτητη" στις παγκόσμιες υποθέσεις. Η συνομιλία με τον Κλάους Σουάμπ: ΕΔΩ


Στη συνέχεια ήρθε η Ουκρανία...

Ανάψτε λαμπάδες, μαζί του και οι παπάδες!...


Παρόλο που ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν ήταν ποτέ επίσημος υποψήφιος στο πρόγραμμα "Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες" του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο ιδρυτής του WEF Κλάους Σβαμπ δεν δίστασε να αναδείξει τον Ρώσο ηγέτη σε αυτό το πρότυπο.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Κλάους Σουάμπ.

Σε συνέντευξή του το 2017, ο Schwab δήλωσε: "Όταν αναφέρω ονόματα όπως η κ. Μέρκελ, ακόμη και ο Βλαντιμίρ Πούτιν κ.ο.κ., όλοι τους υπήρξαν Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Αλλά αυτό για το οποίο είμαστε πραγματικά υπερήφανοι τώρα είναι η νέα γενιά, όπως ο πρωθυπουργός Τρουντό, ο πρόεδρος της Αργεντινής και ούτω καθεξής".

Μέρκελ, Πούτιν, Τριντό, Φρίλαντ, όλοι εκπαιδεύτηκαν από τον Κλάους Σβαμπ :



Βεβαίως υπάρχει και η αντίθετη άποψη, ότι δηλαδή : Ο Πούτιν είναι εθνικιστής σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο όπου παρουσιάζει τον Ρώσο ηγέτη να λέει ακριβώς αυτά που ο κόσμος θέλει να ακούσει.

Θυμηθείτε τον Τράμπ, που έριξε όλους μας στην παγίδα της προπαγάνδας με ομιλίες του στον Ο.Η.Ε. και αλλού, καθιερώνοντας το "Εθνικιστικό του Δόγμα" ως αυτό που θα σώσει την Αμερική και θα την κάνει "Μεγάλη ξανά"... (Βλ. εδώ, εδώ , εδώ και εδώ)


👉 Ναι, η Ρωσία είναι μέσα στο παιχνίδι. Η «σβήστρα»-Πούτιν !... Επάνω της «επενδύουν» οι διεφθαρμένοι αυτού του Κόσμου !


Η ανάδυση του Νέου Εθνικισμού 

Το υποσυνείδητο δεν γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ της πραγματικότητας και αυτού που φαίνεται στην οθόνη της τηλεόρασης ή ακόμα και αυτού που οραματίζεστε μέσα στο ίδιο σας το μυαλό. Όταν καταναλώνετε σκοτάδι σκόπιμα ή ακούσια, το υποσυνείδητο τα βλέπει όλα αυτά ως αληθινά και προσθέτετε ακαθαρσίες στα προγράμματά σας που θα επηρεάσουν τον τρόπο που αισθάνεστε, σκέφτεστε και συμπεριφέρεστε.


Ο Friedrich W. Nietzsche το κατάλαβε αυτό πριν από πολύ καιρό λέγοντας:

"Προσέξτε, όταν πολεμάτε τέρατα, να μην γίνετε και εσείς οι ίδιοι ένα τέρας... γιατί όταν κοιτάζετε επί μακρόν στην άβυσσο... η άβυσσος κοιτάζει κι εσάς."

Προστατέψτε το υποσυνείδητό σας, άνθρωποι. Είναι πολύ πιο σημαντικό για την υγεία, τον πλούτο και την ευτυχία σας απ' ό,τι ίσως συνειδητοποιείτε.

📌 Κράτος είναι το όνομα του πιο ψυχρού από όλα τα ψυχρά τέρατα. Ψυχρά λέει ψέματα- και αυτό το ψέμα ξεγλιστρά από το στόμα του: "Εγώ, το κράτος, είμαι ο λαός".

Ο κρατισμός λειτουργεί μόνο όταν τα ανθυγιεινά, διχασμένα άτομα δημιουργούν μια νοοτροπία "εμείς εναντίον αυτών"
. Σε αντίθεση με ό,τι διδάσκει η κρατικιστική προπαγάνδα, η ελευθερία δεν μπορεί να μας επιβληθεί από πάνω, ούτε δημιουργείται ή καταστρέφεται στην κάλπη. Η ελευθερία αναδύεται σε κοινωνικό επίπεδο όταν αρκετοί από εμάς αναγνωρίζουν την αξία της και διαμορφώνουν τη ζωή τους ανάλογα.


Μεταφράσεις/σχόλια/διαμόρφωση/επιμέλεια : Α.Τ.