18 Οκτ 2022

Διακόψτε αμέσως τα συμβόλαια των εμβολίων μαϊμού! Ξεκίνησε αντίστροφη μέτρηση στην ΕΕ για το «ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ»


Ήρθε η ώρα κάποιοι να «καούν» για να προχωρήσει η Μεγάλη Επανεκκίνηση


Oι επονομαζόμενοι ελεγκτές γεγονότων (fact checkers) στο Associated Press (AP) επιβεβαίωσαν ότι η Pfizer δεν παρείχε ποτέ στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια της COVID θα σταματούσαν την μετάδοση του ιού. Bλ.εδώ

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει προκληθεί έντονη αντίδραση βουλευτών, οι οποίοι ρίχνουν ακόμα περισσότερο λάδι στην φωτιά και δείχνουν πως πλησιάζει η ώρα που κάποιοι θα πληρώσουν για όλη αυτή την κοροϊδία.

Φυσικά όχι οι υπερεγκέφαλοι, αλλά οι πολιτικοί και «επιστήμονες» που συνέβαλαν στην εξαπάτηση αλλά και την επιδείνωση της Υγείας πολλών συνανθρώπων μας, ακόμα και στον θάνατό τους.

Ο Κροάτης, ευρωβουλευτής, Μίσλαβ Κολάκουσιτς ευρωβουλευτής τόνισε πως:

«Η Επιτροπή της ΕΕ θα πρέπει να καταγγείλει αμέσως τις συμβάσεις για νέες δόσεις πλαστών εμβολίων κατά του COVID19 και να απαιτήσει την επιστροφή των 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ που έχουν καταβληθεί μέχρι στιγμής. Όλοι όσοι είπαν ψέματα ότι τα εμβόλια εμποδίζουν την εξάπλωση του ιού πρέπει να λογοδοτήσουν».

Μίσλαβ Κολάκουσιτς  : Διακόψτε αμέσως τα συμβόλαια των εμβολίων μαϊμού :




«Είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που μπορώ να θυμηθώ», αναφέρει από την πλευρά του ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής, Κρίστιαν Τέρες και υπογράμμισε:

«Στην περίπτωση της Pfizer, υπάρχει κάτι ενδιαφέρον! Όταν υπέβαλαν τις πληροφορίες και τις κλινικές δοκιμές στην Pfizer, υπέβαλαν μια κλινική δοκιμή, που ξεκίνησε στις 14 Ιανουαρίου 2020.

Ρώτησα χθες τον εκπρόσωπο της Pfizer και αρνήθηκε να απαντήσει.

Πώς είναι δυνατόν, εμείς, ο κόσμος, να μάθουμε τον Δεκέμβριο του 2019 ότι υπάρχει κόβιντ ή κορωνοϊός όπως λέγεται, στην Κίνα, στις 11 Ιανουαρίου, η Κινεζική κυβέρνηση να στο κοινό και τρεις ημέρες αργότερα, η Pfizer να ξεκινά ήδη τις δοκιμές για αυτό το εμβόλιο;;; Πώς είναι δυνατόν;;
;» :

Συνέντευξη Τύπου του Κρίστιαν Τέρες, μετά την άρνηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά να απαντήσει ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ( Ολόκληρη η 💣 συνέντευξη των ευροβουλευτών, εδώ) :



H ursula van der slut ερευνάται για δωροδοκία με αντάλλαγμα την προώθηση εμβολίων.... Eκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει και αυτό το καθιστά έγκλημα πολέμου επιπέδου Νυρεμβέργης.... H ιστορία έχει επαναληφθεί...:


Στήριξαν την υποχρεωτικότητα με το αφήγημα ότι με το εμβόλιο δεν πεθαίνεις.

Αρνούνταν λυσσαλέα να δώσουν στοιχεία για τους εμβολιασμένους στις ΜΕΘ, για να μην χαλάσουν το παραμύθι…

Τώρα, όπως θα δείτε στο βίντεο, βγαίνουν τα ΜΜΕ και λένε ξεκάθαρα πως με το εμβόλιο και ΚΟΛΛΑΣ και ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ, παρότι ακόμα χαρακτηρίζουν τις παρενέργειες μετά από αυτό, ως ψευδείς ειδήσεις!!!

Και προσπαθώντας ο "υπουργός Υγείας", Θάνος Πλεύρης, να συμμαζέψει τα πράγματα, τα κάνει χειρότερα, λέγοντας πως με (υποτίθεται) 50-50 εμβολιασμό είχαμε και εμβολιασμένους που «χαιρέτησαν».

Δείτε το βίντεο :


👉 Τίποτα απ΄όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό, χωρίς την πρόθυμη συμμετοχή της ίδιας της κοινωνίας


Πηγές : 1 , 2 - Διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.