6 Οκτ 2022

Μισανθρωπισμός, αποθάρρυνση, αποδιοργάνωση και αποσταθεροποίηση, αποανάπτυξη, αποτροπή από τα ήθη και έθιμα, μέχρι να έρθει η οριστική κρίση. Αυτή είναι η ατζέντα.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΨΕΥΔΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΑΨΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΟΔΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ, ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟ  ΚΟΣΜΟ. Όλα ταιριάζουν...

Στην Ευρώπη κυρίως σήμερα αλλά και αλλού, η διάλυση της καυκάσιας φυλής έχει εν τέλει μπει στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων των 'ελίτ' της εξουσίας. Το πιο τρομακτικό στοιχείο είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι πρόθυμοι να δεχτούν ότι η προμελετημένη καταστροφή των Καυκάσιων ήταν το σχέδιο εδώ και πολύ καιρό. Αυτό το κακόβουλο σχέδιο υπάρχει εδώ και πάνω από μισό αιώνα και ενσωματώθηκε στην ατζέντα της εξουσιαστικής ελίτ τη δεκαετία του 1950. Ονομάζεται Σχέδιο Kalergi.

Ο λόγος για τον οποίο όλες οι εταιρείες έχουν πάρει την ίδια στάση στην προώθηση της διαταραχής του φύλου και της αντικατάστασης των λευκών, είναι ότι όλες ελέγχονται από το παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ των Ρότσιλντ.

Η πηγή όλων των προβλημάτων μας είναι ότι τα Έθνη του κόσμου έδωσαν τις εθνικές τους δανειακές κάρτες σε αυτό το καρτέλ χωρίς να εξετάσουν αν πραγματικά θα θελήσουν να μας προχωρήσουν με επάρκεια στον νέο, 21ο αιώνα. Για κακή μας τύχη, είναι σατανιστές, δηλαδή σιωνιστές-καμπαλιστές που πιστεύουν ότι είναι ο θεός, και προσπαθούν μοχθηρά να ξεφορτωθούν το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας.

Ο έλεγχός τους στην δανειακή πίστωση σημαίνει ότι δημιουργούν από το τίποτα, χρήματα με τη μορφή χρέους προς τους εαυτούς τους. Έτσι, κατέχουν απεριόριστα κεφάλαια για να αγοράσουν όλους και όλα τα απαραίτητα για να επιτύχουν τον στόχο τους - μια μονοκοσμική κομμουνιστική τυραννία. Στον κόσμο τους, υπάρχει χώρος μόνο για μία φυλή (και σιωνιστές Εβραίους), μία θρησκεία (σατανισμός), ένα φύλο ( διφυλετικό) και ένα έθνος (παγκοσμιοποίηση).

Θέλουν να μεταφράσουν το μονοπώλιο τους επί της πίστωσης σε μονοπώλιο επί κυριολεκτικά των πάντων, συμπεριλαμβανομένης της σκέψης και της συμπεριφοράς. Αυτή είναι η ουσία του νεο-σοσιαλισμού και όλα αυτά υπονοούνται από την Ατζέντα 2030.

Ο σατανισμός είναι η αντιστροφή όλων των θετικών αξιών, η λατρεία του θανάτου και της καταστροφής. Ο σατανισμός καταστρέφει τους ίδιους τους οπαδούς του. Όλα τα πράγματα που προωθούν - από τα "δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και των παιδεραστών" μέχρι την "κλιματική αλλαγή" - είναι απλώς ψεύτικες προφάσεις για να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ τον δυτικό πολιτισμό.

Ο μόνος τρόπος για να ξεφύγετε από αυτή τη λατρεία είναι να απορρίψετε τις προτροπές τους - τα χρήματα και τον ηθικό ξεπεσμό που προωθούν απροκάλυπτα, στις κοινωνίες μας και τις κοινότητές μας,

Τους έχουμε αφήσει να τη γλιτώσουν με δολοφονίες εδώ και πολύ καιρό. Τους ξέφυγε η δολοφονία του JFK, η 11η Σεπτεμβρίου, η φάρσα της "τρομοκρατίας", οι απίστευτες καταστροφές της "δημοκρατικής άνοιξης" σε ένα σωρό ανεπτυγμένες χώρες, η φάρσα του coroίδοϊού με τα εκατομμύρια θύματα, η γενοκτονία σε χώρες της Αφρικής, η Αρμενία και τώρα η Ουκρανία. Πόσα ακόμα θα τους ξεφύγουν; ...

Η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη, αν τα Έθνη δεν πληροφορηθούν πλήρως για την ατζέντα ώστε να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τους υπαίτιους καμπαλιστές και αν δεν αποκτήσουν τον έλεγχο των κοινωνιών, των οικονομικών και των δανείων τους.

Α.Τ.