10 Οκτ 2022

Εκ των έσω, κατά μέτωπο επίθεση...

 
Στην Ευρώπη κυρίως, αλλά και αλλού, η διάλυση της καυκάσιας φυλής έχει εν τέλει μπει στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων των 'ελίτ' της εξουσίας. Το πιο τρομακτικό στοιχείο είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι πρόθυμοι να δεχτούν ότι η προμελετημένη καταστροφή των Καυκάσιων ήταν το σχέδιο εδώ και πολύ καιρό. Αυτό το κακόβουλο σχέδιο υπάρχει εδώ και πάνω από μισό αιώνα και ενσωματώθηκε στην ατζέντα της εξουσιαστικής ελίτ τη δεκαετία του 1950. Ονομάζεται Σχέδιο Kalergi.

Συνέχεια εδώ


Ο λόγος για τον οποίο όλες οι εταιρείες έχουν πάρει την ίδια στάση στην προώθηση της διαταραχής του φύλου και της αντικατάστασης των λευκών, είναι ότι όλες ελέγχονται από το παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ των Ρότσιλντ.

Όλα τα θέματα που προωθούν - από τα "δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και των παιδεραστών" μέχρι την "κλιματική αλλαγή" - είναι απλώς ψεύτικες προφάσεις για να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ τον δυτικό πολιτισμό.

Γι 'αυτό σε έχουν απασχολημένο με τα φονικά τους εμβόλια και τα χαοτικά μέτρα που σου επιβάλλουν δια πυρός και σιδήρου... Έχουν καταδικάσει τον Δυτικό κόσμο σε θάνατο. Σκοτώνουν αρχικά τους προσκυνημένους και τους αντικαθιστούν με "κατατρεγμένες μειονότητες" για ενίσχυση  της μεθοδευμένης υπογεννητικότητας και την "ανάπτυξη" της "κουρασμένης" δυτικής οικονομίας και κοινωνίας από την απρόσμενη, εκ των έσω, κατά μέτωπο επίθεση...

Η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη, αν τα Έθνη δεν πληροφορηθούν πλήρως για την ατζέντα ώστε να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τους υπαίτιους και αν δεν αποκτήσουν τον έλεγχο των κοινωνιών, των οικονομικών και των δανείων τους.



ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ : Εδώ, οι νέοι στον αγώνα, θα γνωρίσετε τους εγκληματίες, τους παίκτες, τους στόχους τους και τα προβλεπόμενα θύματά τους.


Πρέπει να σημειωθεί ότι, αυτό το άρθρο, το οποίο παροτρύνω θερμά ΟΛΟΥΣ να διαβάσουν και να εξετάσουν, μεταφέρει πληροφορίες που ΠΡΕΠΕΙ να κυκλοφορήσουν σε όποιον μπορεί να κατανοήσει αυτό που διαβάζει. Πράγματι, πολλές από τις έννοιες μπορεί να είναι πέρα από το μυαλό ή το ενδιαφέρον του απλού δυτικού ανθρώπου, αλλά με αυτές τις μεθόδους που στοχεύουν στην απώλεια της ελευθερίας και της σκέψης, που χειραγωγείται πλήρως, όσο το δυνατόν περισσότεροι πρέπει να μάθουν για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας.


👉ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ" ΤΗΣ Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Α Σ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ "ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ"