11 Οκτ 2022

Το Ίδρυμα Gates χορηγεί 200 εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος ψηφιακής ταυτότητας (ID) παρακολούθησης ⚠️⚠️


(LifeSiteNews) — Το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς υποσχέθηκε πρόσφατα 1,27 δισεκατομμύρια δολάρια για την επίτευξη των στόχων της Ατζέντας 2030 των Ηνωμένων Εθνών που τάσσονται ανοιχτά υπέρ των αμβλώσεων, με 200 εκατομμύρια δολάρια να πηγαίνουν απευθείας για να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός επεμβατικού παγκόσμιου συστήματος ψηφιακής ταυτότητας.


Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της 21ης Σεπτεμβρίου που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο του Ιδρύματος Gates, το πακέτο των 200 εκατομμυρίων δολαρίων θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μιας υποδομής που "περιλαμβάνει εργαλεία όπως διαλειτουργικά συστήματα πληρωμών, ψηφιακή ταυτότητα, συστήματα ανταλλαγής δεδομένων και βάσεις δεδομένων ληξιαρχείων", η οποία υποτίθεται ότι θα καταστήσει τις χώρες "πιο ανθεκτικές σε κρίσεις όπως η έλλειψη τροφίμων, οι απειλές για τη δημόσια υγεία και η κλιματική αλλαγή, καθώς και για να βοηθήσει στην πανδημία και την οικονομική ανάκαμψη".

Εξακολουθούμε να προειδοποιούμε για το... "μέλλον", ΑΝ συναινέσετε και αυτή τη φορά ...:


Η Ατζέντα 2030 εγκρίθηκε από τον ΟΗΕ το 2015 και θεσπίζει μια σειρά από 17 στόχους που έχουν τις ρίζες τους στη μαρξιστική θεωρία. Αυτοί οι στόχοι, που πρέπει να επιτευχθούν μέχρι το 2030, αποσκοπούν στον

έλεγχο του πληθυσμού μέσω της άμβλωσης και της αντισύλληψης, στη μείωση της κατανάλωσης ορυκτών καυσίμων δήθεν για χάρη του κλίματος και στην καθιέρωση ενός παγκόσμιου συστήματος ταυτότητας, στο οποίο θα ελέγχεται και θα παρακολουθείται κάθε κίνηση των ανθρώπων.

Michael Rectenwald, συγγραφέας του βιβλίου "Το ψηφιακό γκούλαγκ της Google: και η προσομοίωση της ελευθερίας". (The Digital Gulag and the Simulation of Freedom) :

"Από όλα τα άλλα μέσα ταυτοποίησης και εντοπισμού υποκειμένων, η ψηφιακή ταυτότητα αποτελεί ίσως τη σοβαρότερη τεχνολογική απειλή για την ατομική ελευθερία που έχει ποτέ συλληφθεί".

Ο Rectenwald συνέχισε λέγοντας ότι η ψηφιακή ταυτότητα "έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει, να παρακολουθεί και να επιτηρεί τα υποκείμενα και να καταρτίζει ένα πλήρες αρχείο όλων των δραστηριοτήτων, από την κούνια μέχρι τον τάφο".

Διαβάστε: Οι παγκοσμιοποιητές σκοπεύουν να επιβάλουν ψηφιακές ταυτότητες. Δείτε πώς μπορείτε να αντισταθείτε

Η Corey Lynn, μια ερευνητική δημοσιογράφος που τονίζει συνεχώς την ανάγκη να αντιταχθεί κανείς στα διαβατήρια εμβολίων, εξήγησε στο ιστολόγιό της ότι ο COVID-19 έπαιξε βασικό ρόλο στην καθιέρωση ενός παγκόσμιου συστήματος ψηφιακής ταυτότητας σύμφωνα με τους στόχους της Ατζέντας 2030, κανονικοποιώντας την ιδέα ενός διεθνούς συστήματος ταυτότητας με τη χρήση των διαβατηρίων εμβολίων.

"Με απλά λόγια, η πανδημία πρόκειται να δώσει εντολή για μια πειραματική γονιδιακή θεραπεία που το CDC αρέσκεται να αποκαλεί "εμβόλιο"", έγραψε. "Αυτό το 'εμβόλιο' έχει σκοπό να μπουν όλοι σε ένα διαβατήριο ταυτότητας εμβολίου. Το διαβατήριο είναι για να εξαναγκάσει τους πάντες να μπουν στο νέο παγκόσμιο σύστημα κοινωνικής πίστωσης".

Η Lynn συνέχισε: "Αυτό το σύστημα είναι για να φέρει τον παγκόσμιο πληθυσμό σε πλήρη υπακοή, καθώς οι παγκοσμιοποιητές ελέγχουν την πρόσβαση και τις δαπάνες όλων σε οτιδήποτε και τα πάντα στη ζωή, μέσω της χρήσης του νέου συστήματος CBDC (ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας) προς το οποίο χτίζουν".

Με την υποκίνηση και την ομαλοποίηση των διαβατηρίων εμβολίων, οι άνθρωποι προσαρμόστηκαν σε μια "νέα κανονικότητα" που περιελάμβανε την επίδειξη ταυτότητας ακόμη και για ασήμαντα πράγματα στην καθημερινή τους ζωή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος να ταξιδέψουν, να καθίσουν σε ένα εστιατόριο ή ακόμη και να παρακολουθήσουν μια ταινία σε ένα θέατρο. Χωρίς αυτό το νέο μέσο ταυτοποίησης, οι άνθρωποι έμειναν χωρίς πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες, με πολλά άτομα να χάνουν ακόμη και τη δουλειά τους ή την πρόσβασή τους στην εκπαίδευση. Με τη δημιουργία των κωδικών QR, αυτοί οι έλεγχοι ταυτότητας μπόρεσαν στη συνέχεια να εφαρμοστούν σε έθνη σε όλο τον κόσμο.

Όπως έχει ήδη αναφέρει το LifeSiteNews, οι ελίτ θέλουν τώρα να συνεχίσουν ορισμένες πτυχές των περιορισμών της εποχής του COVID, οι οποίες περιλαμβάνουν την επιθυμία να καταστήσουν τις ψηφιακές ταυτότητες μια μόνιμη και καθολική πραγματικότητα που έχει ήδη καθιερωθεί σε χώρες όπως η Κίνα.

Σύμφωνα με το LifeSiteNews, το σύστημα κοινωνικής πίστωσης της Κίνας είναι ένα τεράστιο εγχείρημα κυβερνητικής επιτήρησης που χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να ταυτοποιεί κάθε άτομο στην Κίνα. Αυτό γίνεται μέσω περίπου 600 εκατομμυρίων καμερών παρακολούθησης και χρησιμοποιείται για τη διατήρηση του συστήματος κοινωνικής πίστωσης.

Η υπόσχεση του Ιδρύματος Gates να διαθέσει 200 εκατομμύρια δολάρια για την παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα θα δημιουργήσει ένα σύστημα επικίνδυνα κοντά σε αυτό της Κίνας. Ωστόσο, οργανισμοί όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ το βλέπουν ως κάτι καλό, δηλώνοντας ότι το σύστημα της Κίνας έχει πράγματι "προσφέρει απτά οφέλη" στους πολίτες της...


Πηγή - Μετάφραση/διαμόρφωση/προσθήκες/κεφαλίδα : Α.Τ.