4 Οκτ 2022

Στη Γερμανία (νέα Ιερουσαλήμ) σχεδιάζεται η «ελληνική» πολιτική και η εταιρική ψευτο-κυβέρνηση Μητσοτάκη απλά «εκτελεί».



Με την Κυβέρνηση της «Δεξιάς» τού Μητσοτάκη οι Γερμανοί δοκιμάζουν πολιτικές, οι οποίες λίγα χρόνια πριν θα προκαλούσαν κοινωνική «έκρηξη». Περιορίζονται βασικά συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών. Σ’ αυτόν τον «εκπαιδευτικό» τους στόχο τούς εξυπηρετεί και η αντιμετώπιση του προβλήματος της Πανδημίας. Με δικαιολογία την Πανδημία —και τον υποτιθέμενο στόχο τού περιορισμού των συνεπειών της— νομοθετούνται νόμοι επιπέδου ναζιστικής Γερμανίας. Αμφισβητείται ακόμα και το κεκτημένο μεσαιωνικό δικαίωμα του Habeas Corpus, εφόσον ΔΕΝ αναγνωρίζεται το δικαίωμα και η εξουσία τού πολίτη επάνω στο ίδιο του το σώμα. Η ίδια περιοριστική πολιτική αφορά και όλα τα υπόλοιπα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Απλοί πολίτες —αλλά και εξειδικευμένοι επιστήμονες— στερούνται του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης.

Ποινικοποιήθηκε η «διαφωνία» με την καθεστωτική άποψη, επαναφέροντας στη συλλογική μνήμη τού λαού ημέρες ναζιστικής καύσης «ανεπιθύμητων» βιβλίων ή —ακόμα χειρότερα— ημέρες Ιεράς Εξέτασης. Κλείνουν λογαριασμοί στα Social Media και μόνον με την επιλογή απαγορευμένης θεματολογίας. Περιορίζεται η ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών μέσα στη χώρα, όπως στα χρόνια τής ναζιστικής Κατοχής. Ποινικοποιήθηκε η αυθαίρετη μετακίνηση χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερωθεί η εξουσία. Απαγορεύεται στους πολίτες να υπερασπίζονται τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους όταν αυτές απειλούνται, όπως συνέβαινε όταν οι ΝΑΖΙ πυρπολούσαν για τιμωρητικούς λόγους ολόκληρα χωριά. Αστυνομικοί εκκένωναν με τη βία οικισμούς, που η εξουσία απλά μόνη της αποφάσιζε ότι απειλούνται από τη φωτιά.

Αυτά, τα οποία λίγα χρόνια πριν βλέπαμε στους κινηματογράφους σε ταινίες οργουελικής φαντασίας, αναγκαζόμαστε και τα βιώνουμε πραγματικά. Αυτά μας τα επιβάλει ο άχρηστος γόνος Μητσοτάκη …Ο στα όρια του αυτισμού Κούλης. Ο αντιδεξιός και διεθνιστής Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται να βάλει την «ταφόπλακα» της ανεξαρτησίας τής χώρας …Ο δουλικός συνδαιτημόνας τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ «ψαλιδίζει» την ελευθερία των Ελλήνων και παραδίδει το ελληνικό κράτος στους νέους ΝΑΖΙ τού Βερολίνου …Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ απόφοιτος του Προτεσταντικού Κολεγίου Αθηνών καταστρέφει την οικονομία, ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις τής Γερμανίας με πρόφαση την Πανδημία και τον τρόπο χειρισμού της —που είναι επίσης γερμανική εντολή—.


Με τον τρόπο αυτόν μετατρέπουν την Πανδημία σε ένα μέσον, για να επιβληθεί απόλυτα στην Ελλάδα —όπως βέβαια και στα υπόλοιπα κράτη— η ατζέντα τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ένας πολιτικός «οδοστρωτήρας», ο οποίος θα ισοπεδώσει τα πάντα, για να παραδώσει τις χώρες στις ορέξεις των συνδαιτημόνων τής Λέσχης και αφεντικά τής Νέας Τάξης …Για να παραδώσει τις αγορές τους στα «κοράκια» τής παγκόσμιας οικονομίας …Για να παραδώσει τα ίδια τα κράτη στα «Διευθυντήρια» της Νέας Τάξης. Αυτό γίνεται παγκοσμίως και το ίδιο γίνεται και στην Ελλάδα. Για να επιτύχουν τον στόχο τους αυτόν στην Ελλάδα, θα έπρεπε ο λαός ν’ αποπροσανατολιστεί πλήρως και ΕΔΩ έρχεται ν’ αποκαλυφθεί ο παραλογισμός και η μέχρις εσχάτων επιμονή τους στη φασιστική διαχείριση της Πανδημίας. Με τη δικαιολογία ότι: όλα γίνονται για το «καλό» μας, «περνάνε» —χωρίς ουσιαστική αντίδραση— όλα όσα γίνονται για το «κακό» μας. Όλη αυτή η «τρέλα» τής Πανδημίας έχει ως στόχο να γίνουν οι προδοτικές ρυθμίσεις τής μεταμνημονιακής εποχής, χωρίς ν’ αντιδράσει ο λαός …Ρυθμίσεις, οι οποίες έχουν σχέση τόσο με την οικονομία όσο και με την ίδια τη μελλοντική λειτουργία τού κράτους …Του νέου κράτους τής Νέας Τάξης, το οποίο θα είναι περιορισμένης ανεξαρτησίας και θα λειτουργεί ως μια «επαρχία» τής Γερμανίας.

Καταστρέφουν τα πάντα μέσα σ’ ένα κλίμα υγειονομικής τρομοκρατίας και ιατρικών απειλών, για να μην φαίνεται ποιος είναι ο πραγματικός στόχος τής Προδοσίας. «Πυρπολούν» ολόκληρη την οικονομία, για να την παραδώσουν στο σύνολό της στα χέρια των «αφεντικών». Με τα μέτρα που παίρνουν, για ν’ αντιμετωπίσουν την Πανδημία —υποτίθεται για το «καλό» μας—, καταστρέφουν τον εμπορικό κόσμο τής χώρας. Η κατάσταση θυμίζει την εποχή που πυρπολούνταν τα μεγάλα πολυκαταστήματα της Αθήνας, ανοίγοντας έτσι την ελληνική αγορά στις ξένες πολυεθνικές τού εμπορίου. Μετά το πέρας αυτής της «τρέλας», ελάχιστοι θα είναι οι έμποροι αυτοί, οι οποίοι θα επιβιώσουν στην αγορά. Αυτό είναι το ζητούμενο …Το σύνολο της αγοράς στη γερμανική «αποικία» τού Γκαουλάιτερ Μητσοτάκη θα περάσει στα χέρια των πολυεθνικών όλων των τύπων και των βενιζελικών «μεγιστάνων», οι οποίοι θ’ αναλάβουν να τις αντιπροσωπεύσουν.


Η ελληνική αγορά σύντομα θα πέσει στα «χέρια» γιγάντων τού λιανικού εμπορίου, όπως η Walmart των 2,5 εκατομμυρίων υπαλλήλων …Στα «χέρια» γιγάντων τού ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως η Amazon. Τα εμπορικά κέντρα των πόλεων θα υποβαθμιστούν και το σύνολο των εμπορικών δραστηριοτήτων θα γίνονται στα Mall, όπως αυτά τα οποία έχουν αρχίσει να ενδιαφέρουν τους Βενιζελικούς τύπου Λάτση. Αυτή η αλλαγή θα γίνει ως αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής αντιμετώπισης της Πανδημίας …Της έξωθεν επιβεβλημένης «λανθασμένης» πολιτικής, εφόσον όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι από το Βερολίνο «φεύγουν» όλες οι εντολές. Ακολουθώντας μια εξόχως αντιπαραγωγική οικονομική πολιτική, ο Μητσοτάκης —ως ηγέτης τής Δεξιάς— διαλύει την ελληνική οικονομία στο σύνολό της …Ακόμα κι εκεί όπου θεωρητικά θα έπρεπε αυτή να είναι πανίσχυρη. Με την πολιτική τής δήθεν ασφάλειας —από μια made in Germany αντιμετώπιση μιας «γρίπης»— κατέστρεψε τον τουρισμό και στέρησε από την ελληνική οικονομία τους λίγους πόρους που της απέμειναν, και πλέον τους έχει απόλυτη ανάγκη.

Το τραγικό είναι ότι μέσα σ’ αυτόν τον σχεδιασμό βάζει και τον ίδιο τον λαό …Με «ψίχουλα» επιδομάτων «χτίζει» ένα μελλοντικό «άλλοθι» του τύπου «μαζί τα φάγαμε». Διώχνει τους ανθρώπους από τις δουλειές τους —για το «καλό» τους— και δανείζεται από τους διεθνείς τοκογλύφους, για να τους δίνει επιδόματα να κάθονται στο σπίτι τους. Με την υποκριτική αυτή πολιτική τής κρατικής «βοήθειας» πολλαπλασίασε το εξωτερικό χρέος τής χώρας σε βαθμό τέτοιο, που αυτό να μην είναι πλέον διαχειρίσιμο. Με τον τρόπο αυτόν υποθήκευσε ακόμα πιο πολύ το ήδη «σκοτεινό» μέλλον και των επόμενων γενεών Ελλήνων. Ταυτόχρονα, όμως, υποθήκευσε και το μέλλον τού πολιτικού μας συστήματος. Με πρόφαση όλο αυτό το «πάρτυ» δαπανών και παροχών, πολλαπλασίασε τα χρέη τού κόμματός του, κάνοντάς το ακόμα πιο εκβιάσιμο από τους ξένους ιδιοκτήτες των τραπεζών και άρα από τους δανειστές του. Υπήρχε εσκεμμένη πρόθεση να γίνει πιο εκβιάσιμο, ώστε να μπορούν οι Γερμανοί να ελέγχουν και τις επόμενες ηγεσίες τής Δεξιάς …όποιες κι αν είναι αυτές.


Με αυτήν την εξουθένωση του λαού θα επιδιώξουν να υποτάξουν το ίδιο το κράτος. Με την εξουθένωση της οικονομίας θα ελέγξουν το κράτος και με τον έλεγχο του κράτους θα καθηλώσουν την οικονομία μόνιμα στο επίπεδο που τους συμφέρει. Το ένα φαινόμενο «ταΐζει» το άλλο και δυστυχώς όλα αυτά στρέφονται εναντίον τού ελληνικού λαού. Αυτός είναι ο σχεδιασμός. Θα βάλουν την εξουσία να εξουδετερώσει κάθε «όπλο» που έχει το κράτος για ν’ αντιδράσει αποτελεσματικά στις εξωτερικές επιδράσεις κι εντολές. Με εντολή Μέρκελ η Δεξιά τού Μητσοτάκη θα είναι αυτή, η οποία θ’ απογυμνώσει τη χώρα κι απ’ το τελευταίο στρατηγικό της «όπλο», το οποίο θα της έδινε στο μέλλον τη δυνατότητα να προβάλει κάποια στοιχειώδη αντίσταση, προκειμένου να σώσει τον δύσμοιρο λαό της. Η Δεξιά είναι αυτή, η οποία θ’ αναλάβει να καταστρέψει έναν στρατηγικό σχεδιασμό ενεργειακής αυτονομίας, ο οποίος κόστισε πανάκριβα στον ελληνικό λαό κι απαίτησε δεκαετίες για να «στηθεί».


Η Δεξιά είναι αυτή, η οποία θ’ αναλάβει ν’ ακυρώσει απολύτως το λιγνιτικό «πλεονέκτημα», το οποίο έδινε στη χώρα την αυτονομία αυτήν …Να το ακυρώσει για λόγους «καθαρής ενέργειας» με επιχειρήματα τα οποία θα μπορούσαν να αφορούν τη «μολυσματική» βιομηχανική Γερμανία, αλλά όχι την απολύτως «αβιομήχανη» Ελλάδα. Με υπογραφή τής Δεξιάς η Ελλάδα εγκαταλείπει τον λιγνίτη ως ενεργειακό καύσιμο και άρα θυσιάζει την ενεργειακή αυτονομία τής χώρας, κάνοντάς την εξαρτώμενη —και άρα μονίμως εκβιαζόμενη— από τους Προτεστάντες, οι οποίοι ελέγχουν τα διεθνή δίκτυα αγωγών φυσικού αερίου. Η απόδειξη του εσκεμμένου αυτού εγκλήματος δίνεται άμεσα με τη δήθεν κρατική χρηματοδότηση των αυξήσεων στην τιμή τού ρεύματος …Η Γερμανία επιτρέπει στην Ελλάδα να δανείζεται, για να χρηματοδοτεί τα νοικοκυριά; Γιατί; …Γιατί απλούστατα δεν θέλει στο κρίσιμο διάστημα να υπάρχουν αντιδράσεις …Όπως όταν —λόγω Μνημονίου— άλλαζαν «χέρια» οι τράπεζες και οι κυβερνήσεις χρηματοδοτούσαν το «σπρώξιμο» των πλειστηριασμών, για να μην αντιδρά ο κόσμος στην άλωση του τραπεζικού συστήματος. Το ίδιο θα γίνει και με την ενέργεια. Μετά απ’ αυτήν τη χρηματοδότηση το ηλεκτρικό ρεύμα θα είναι μονίμως ακριβό, γιατί αυτό επιβάλουν τα γερμανικά συμφέροντα αυτών, οι οποίοι θα μας το μονοπωλούν …Αυτό το μονοπώλιο είναι ένα μεγάλο «δώρο» τού Γκαουλάιτερ Μητσοτάκη στα «αφεντικά» τού Βερολίνου. Γι’ αυτόν τον λόγο «καίγονται» για την απολιγνιτοποίηση της χώρας.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια της απόλυτης αδυναμίας θα ολοκληρωθούν όλα τα δρομολογημένα εγκλήματα κατά τού Ελληνισμού …Όλα τα ΕΘΝΙΚΑ εγκλήματα, τα οποία έχουν σχέση με την ίδια την επιβίωση του Ελληνισμού …Εγκλήματα, όπως για παράδειγμα το «Μακεδονικό Ζήτημα». Θα ξαναδούμε και πάλι την ίδια «παράσταση» …Άλλος ένας Βενιζελικός σε πληρωμένη «αποστολή» θα βάλει την υπογραφή τής Δεξιάς και σ’ αυτήν την υπόθεση …Θα επαναληφθεί ο ίδιος σχεδιασμός …Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ Μητσοτάκης θα πάρει στην υπόθεση των «Πρεσπών» έναν ρόλο ανάλογο μ’ αυτόν που πήρε ο Σαμαράς στην υπόθεση του Μνημονίου …Θα «χρεώσει» στη Δεξιά τις πολιτικές των «προοδευτικών». Προφανώς δεσμεύτηκες κι αυτός στις γερμανικές εντολές, για να λάβει την εξουσία μετά τις εκλογές. Με εντολή Μέρκελ θα κάνει κι αυτός ό,τι απαιτεί η προδοσία, για να μετακυλιστεί το κόστος της στα γνωστά «θύματα».


Ο Τσίπρας δρομολόγησε την Προδοσία των Πρεσπών, αλλά η Δεξιά θα πρέπει να δώσει «σάρκα και οστά» σ’ αυτήν τη συμφωνία, εφόσον η ίδια θα πρέπει να υπογράψει όλα τα Μνημόνια που προβλέπει η Συμφωνία και είναι στο σύνολό τους εκείνα που μονιμοποιούν την Προδοσία. Η συμφωνία τού Τσίπρα, δηλαδή, είναι «αέρας κοπανιστός». Την «επικύρωσή» της, η οποία απαιτεί και πάλι ενισχυμένη πλειοψηφία, θα τη «φορτωθεί» η Δεξιά. Για να μην αντιδράσει ο κόσμος τής πατριωτικής Δεξιάς και πάλι οι Βενιζελικοί επαναλαμβάνουν τους εαυτούς τους …Και πάλι ακολουθείται η γνωστή βενιζελική «συνταγή» τού διχαστικού αποπροσανατολισμού τού λαού, προκειμένου αυτός να μην αντιδράσει και σ’ αυτήν τη νέα προδοσία.

Και πάλι επιχειρείται ο τεχνητός διχασμός, τον οποίο ξεκινούν οι ίδιοι προσωπικά …Ψεκασμένοι «απέναντι» σε κοινωνικά υπεύθυνους …«Τσιμπημένοι» εναντίον «ατσίμπητων» …Εμβολιασμένοι «απέναντι» σε ανεμβολίαστους …Τζαμπατζήδες «απέναντι» σε νοικοκυραίους. Ένας διχασμός, ο οποίος ξεκίνησε απ’ ευθείας από τον Μητσοτάκη. Αυτός ο διχασμός όσο γελοίος κι αν φαίνεται, τόσο επικίνδυνος είναι για την κοινωνία. Είναι πιο επικίνδυνος ακόμα κι απ’ τους ιδεολογικούς εκείνους διχασμούς, τους οποίους μας είχαν «φορτώσει» μέχρι τώρα μέσω των κομμουνιστών προβοκατόρων. Είναι πιο επικίνδυνος, γιατί αφορά την υγεία και μπαίνει μέσα σε ΟΛΕΣ τις ανθρώπινες ομάδες …Μπαίνει στις παρέες, στις γειτονιές, ακόμα και στην οικογένεια. Μακροχρόνιες σχέσεις φιλίας απειλήθηκαν, εξαιτίας τής διαφωνίας τους. Γείτονες δεν ανταλλάσσουν πλέον χαιρετισμούς με τους «διαφωνούντες». Σύζυγοι συγκρούστηκαν μεταξύ τους, γιατί διαφωνούσαν σε ένα θέμα, το οποίο αφορούσε την υγεία και την εξουσία επάνω στα σώματά τους. Γονείς μάλωσαν μεταξύ τους, γιατί είχαν διαφορετική άποψη για το πώς θ’ αντιμετωπίσουν το θέμα τού εμβολιασμού στο επίπεδο των παιδιών τους.


Όλα αυτά από μια υποτίθεται Κυβέρνηση της πατριωτικής Δεξιάς, η οποία κέρδισε τις εκλογές στο όνομα του πατριωτισμού …Που κέρδισε τις εκλογές, αμφισβητώντας τη συνθήκη των Πρεσπών …Που πήρε την εξουσία, αμφισβητώντας τον διεθνισμό τού ΣΥΡΙΖΑ του Βενιζελικού Τσίπρα, ο οποίος γέμισε την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και τρομοκράτησε τους Έλληνες με τη βιαιότητα και την αυθαιρεσία των διαφόρων ΜΚΟ, οι οποίες στην πραγματικότητα ελέγχονται από τη Γερμανία …Μια δεξιά Κυβέρνηση και δεν έχει ούτε έναν δεξιό στη σύνθεσή της. Όσοι δεν ανήκουν στο ΛΑΟΣ των Μνημονίων και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, είναι είτε πασόκοι είτε κομμουνιστές. Τραγικό και μόνον να το σκεφτεί κάποιος. Θα χρεωθεί στη Δεξιά μια προδοτική πολιτική, τη στιγμή που δεν υπάρχει σχεδόν ούτε ένας δεξιός υπουργός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη.


Με τα κουτορνίθια τού ΛΑΟΣ και με τους εκλεκτούς τού ΠΑΣΟΚ —και άρα με αυθεντικούς Βενιζελικούς— κυβερνά ο Μητσοτάκης …Χρυσοχοΐδης, Μενδώνη, Γεραπετρίτης, Θεωδορικάκος, Πιερρακάκος, Τσακλόγλου, Σέρτσος, Λιβάνιος κλπ. είναι οι βασικοί υπουργοί τής Κυβέρνησης της Δεξιάς. Τα ακόμα χειρότερα γίνονται στη βάση τής Κυβέρνησης, όπου βρίσκονται οι γ.γ. Υπουργείων —όπου υποτίθεται πρέπει να βρίσκεται το «βαθύ» κράτος τής Δεξιάς— και οι περισσότεροι γενικοί γραμματείς είναι πασόκοι. Πασόκοι είναι επίσης και οι «εκλεκτοί» για τη διεκδίκηση εκλεκτών «θέσεων» ή τη διαχείριση στρατηγικών υποθέσεων …Στελέχη όπως η Διαμαντοπούλου ή ο Μπένος …Εκλεκτό τού Σημίτη «ψευδοαριστερό» έφεραν από την Κύπρο, γιατί δεν έβρισκαν Δεξιό να του αναθέσουν το νέο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. Είναι ΔΕΞΙΑ Κυβέρνηση αυτή; Όμως, όλα αυτά που κάνει —και είναι εξόχως αντεθνικά κι αντικοινωνικά— θα «χρεωθούν» στο τέλος ως πράξεις μιας δεξιάς Κυβέρνησης και άρα της Δεξιάς.

Ήδη είναι έτοιμοι οι «απέναντι» να παίξουν αυτήν την παράσταση της αντιδεξιάς. Όλη την ατζέντα τής Μπίλντερμπεργκ —η οποία είναι υποχρεωτική για ΟΛΟΥΣ όσους κυβερνούν την Ελλάδα— θα τη «βαπτίσουν» σαν «δεξιά αντιλαϊκή πολιτική» και θα την κάνουν «σημαία» τής αντιδεξιάς συνθηματολογίας. Όπως έκανε ο λακές τής Μέρκελ Τσίπρας με το γερμανικό Μνημόνιο, το οποίο το «έσχιζε» πάνω στα μπαλκόνια. Όπως έκανε το «κατοικίδιο» της Μέρκελ, όταν έλεγε: «go back madam Merkel», ενώ είχε συνάψει μυστικές συμφωνίες, προκειμένου ν’ αναλάβει την εξουσία και είχε δεσμευτεί εκ των προτέρων να μην κάνει τίποτε απ’ όσα έλεγε. Κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί και σήμερα, όταν το επιτρέψουν τα αφεντικά από το Βερολίνο. Αντεργατικές νομοθεσίες, ιδιωτικοποίηση της ηλεκτρικής ενέργειας ή του συστήματος υγείας κλπ., θα «βαπτιστούν» σαν «δεξιές πολιτικές» και κάποιοι θα ξεκινήσουν τους «ανένδοτους» …Τους γνωστούς «ανένδοτους» των Βενιζελικών, που πάντα καταλήγουν σε «γύψο» για τον λαό.


Κάποιοι μάλιστα θα θυμηθούν —και πάλι— ότι ο Κούλης είναι γιος τού Αποστάτη. Μιλάμε για επανάληψη της ίδιας πετυχημένης «παράστασης», η οποία κάποτε τους έκανε πλούσιους εις βάρος τού λαού και τώρα θα τους κάνει ακόμα πλουσιότερους. Θα προσπαθήσουν να «θυμίσουν στον λαό τι σημαίνει Δεξιά» …«Τζάμπα» είναι …Το ξέρουν το ποίημα …Έχουν φάει γλυκό «παντεσπάνι» όλοι τους, υπηρετώντας τα ξένα αφεντικά και κατηγορώντας για όλα τους «απέναντι».


Πηγή αποσπάσματος άρθρου "Ο πρώτος μετά τον Τσολάκογλου αυθεντικός Γκαουλάιτερ" του Παναγιώτη Τραϊανού - Διαμόρφωση/κεφαλίδα : Α.Τ.


Περί "Νέας Ιερουσαλήμ διαβάστε : ΕΔΩ και ΕΔΩ : «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ», ΚΡΑΤΟΣ Ή ΕΤΑΙΡΕΙΑ ; - Μέρος Ι / Μέρος ΙΙ / Μέρος ΙΙΙ )


Για να θυμάστε όταν πάτε για "ψήφο" ότι όλοι είναι προδότες με διαφορά το χρώμα της τσέπης ... και ότι η "κάλπη" είναι ΚΑΛΠΙΚΗ... :