4 Οκτ 2022

Ποια είναι η θέση των Ντ. Τράμπ - Β.Πούτιν στη μεγάλη εικόνα;



(Φώτο : Αριστερά, κομμουνιστές Εβραίοι διοικητές των Γκουλάγκ στην ΕΣΣΔ. Δεξιά, Σιωνιστές Εβραίοι πρωτοπόροι στο Κιμπούτς Gan Shmuel το 1921. Και στις δύο κάνουν το κλασικό μασονικό σήμα του χεριού).

Ένα μοτίβο που θυμίζει την προπολεμική Γερμανία έχει εμφανιστεί στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.Υπάρχει μια εντεινόμενη σύγκρουση μεταξύ της "Αριστεράς" (παγκοσμιοποίηση) και της "Δεξιάς" (εθνικισμός), οι οποίες υποστηρίζονται από δυό μασονικές εβραϊκές παρατάξεις, τον κομμουνισμό και τον σιωνισμό. Στην πραγματικότητα, αυτά τα δύο είναι ένα...

Αυτό το άρθρο από τις 17 Ιανουαρίου 2017, έχει απαγορευτεί από το google. Σύμπτωση;


Από τον Henry Makow PhD. - Trump, DeSantis & η μασονική εβραϊκή ομάδα


Ο Τράμπ είναι μασόνος και πιθανότατα κρυπτοεβραίος. Όπως και ο Μπάιντεν, περιβάλλεται από Εβραίους. Ο τεκτονικός εβραϊκός (Illuminati) στόχος είναι η μείωση της ανθρώπινης φυλής (goyim) στο καθεστώς των οικόσιτων ζώων που τους υπηρετούν. Βλέπουμε αυτό το αναδυόμενο μοτίβο στις μεγάλες ανισότητες του πλούτου στον σημερινό κόσμο.

Οι Illuminati προωθούν αυτή την ατζέντα μέσω του ελέγχου του νου (μέσα μαζικής ενημέρωσης, εκπαίδευση) και του πολέμου. Δεν μπορούν να υποτάξουν την ανθρωπότητα μόνοι τους- χρειάζονται τους γκόιμ για να καταστρέψουν ο ένας τον άλλον.

"Ο πόλεμος είναι επαναστατικός", είπε ο εμπιστευτικός πληροφοριοδότης, Chaim Rakofski.

Έτσι, έχουν αναπτύξει μια ομάδα ταγών για την προώθηση του πολέμου. Από τη μία πλευρά, έχουμε τους κομμουνιστές Εβραίους ("παγκοσμιοποιητές") που επιτίθενται στους goyim, υπονομεύοντας την εθνική (πατριωτισμό), θρησκευτική (ηθική), φυλετική και οικογενειακή (φύλο) ταυτότητά τους.

Από την άλλη πλευρά, είναι οι φασίστες, οι ναζί ή οι σιωνιστές ("εθνικιστές") Εβραίοι, οι οποίοι φαίνεται να υπερασπίζονται τους goyim από αυτή την επίθεση. Ο Τράμπ κέρδισε τις εκλογές απευθυνόμενος στην τελευταία δημογραφία.

Από μια διαφορετική οπτική γωνία, έχουμε μια σύγκρουση μεταξύ φιλοσημιτικών μασονικών Εβραίων (κομμουνιστών) και "αντισημιτικών" μασονικών Εβραίων (φασίστες, ναζί, σιωνιστές.) Ενώ ισχυρίζονται ότι υπερασπίζονται τους Εβραίους, ο σιωνισμός χρησιμοποιεί τον αντισημιτισμό (και την τρομοκρατία με false flag επιχειρήσεις) για να εξαναγκάσει τους Εβραίους να υπηρετήσουν τη μεγαλομανή ατζέντα τους.

Παρομοίως, χρησιμοποιούν την τρομοκρατία με επιχειρήσεις ψεύτικης σημαίας, για να βοσκήσουν τους goyim. Η γνήσια ελίτ των goy έχει αποδεκατιστεί σε πολέμους που επινόησαν οι Illuminati. Το απομεινάρι της ελίτ των goy (Μασονία) έχει συνεταιριστεί με την υπόσχεση ότι θα μοιραστεί τα λάφυρα.

ΤΟ ΣΚΛΑΒΩΜΑ


Ο Σιωνισμός δεν αφορά μόνο ένα εβραϊκό κράτος- αφορά μια εβραϊκή παγκόσμια τάξη. Το ίδιο ισχύει και για τον κομμουνισμό: χρησιμοποιούν την "κοινωνική δικαιοσύνη" ως τέχνασμα. Η Εβραϊκή Παγκόσμια Τάξη επιτυγχάνεται με το να στρέφονται οι goyim ο ένας εναντίον του άλλου. Οι περισσότεροι Εβραίοι δεν το γνωρίζουν αυτό. Θα ήθελαν ευχαρίστως να αφομοιωθούν, αλλά, όπως και οι goyim, έχουν εξαπατηθεί για να υποστηρίξουν τον Σιωνισμό ή τον Κομμουνισμό.

Ο Arnold J. Toynbee ήταν προπαγανδιστής της κομμουνιστικής (παγκοσμιοποιητικής) παράταξης. Έγραψε: " Υπήρχε επίσης ο στόχος της μετατροπής του εθνικού κόσμου στη λατρεία του Γιαχβέ υπό την αιγίδα μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας με επίκεντρο το Eretz Israel και με κυβερνήτη τον "χρισμένο του Κυρίου": έναν επερχόμενο ανθρώπινο βασιλιά με καταγωγή από τον Δαβίδ". (Reconsiderations, 1961, σ. 486).

"Η ενοχή - ή η αξία - για την εκτέλεση του Ιησού αποδίδεται στο Ταλμούδ στους Εβραίους και όχι στους Ρωμαίους". (σελ. 481) Με άλλα λόγια, ο καμπαλιστικός (μασονικός) Ιουδαϊσμός είναι σατανικός.

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι ο ναζισμός χρηματοδοτήθηκε από Σιωνιστές Εβραίους. Για παράδειγμα, ο Τσόρτσιλ είπε ότι ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας (1930-1932) Χάινριχ Μπρούνινγκ αποκάλυψε τις ταυτότητες των υποστηρικτών του Χίτλερ σε μια επιστολή του 1937: "Δεν ήθελα, και δεν θέλω ούτε σήμερα για ευνόητους λόγους, να αποκαλύψω ότι από τον Οκτώβριο του 1928, οι δύο μεγαλύτεροι τακτικοί χρηματοδότες του ναζιστικού κόμματος ήταν οι γενικοί διευθυντές δύο από τις μεγαλύτερες τράπεζες του Βερολίνου, και οι δύο εβραϊκής πίστης και ο ένας από αυτούς ο ηγέτης του σιωνισμού στη Γερμανία". (συνέχεια εδώ)

ΠΑΡΑΛΛΗΛΛΙΣΜΟΙ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ 1930


Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ένας γλείφτης και υπηρέτης του Τζορτζ Σόρος και της κομμουνιστικής εβραϊκής παράταξης. Οι "κομμουνιστές" Εβραίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της υστερικής αντιπολίτευσης στον Ντόναλντ Τραμπ, απειλώντας με μια συνεχιζόμενη εκστρατεία πολιτικής ανυπακοής και χειρότερα. Έτσι, έχουμε μια κατάσταση παρόμοια με τη Γερμανία της Βαϊμάρης, όπου κομμουνιστές και ναζί πολεμούσαν μεταξύ τους στους δρόμους, και αργότερα κομμουνιστές και ομοφυλόφιλοι συλληφθήκαν.

Εκτός από την ξεκάθαρη υποστήριξη του Τράμπ προς το Ισραήλ, πολλές ενδείξεις δείχνουν ότι βρίσκεται στο σιωνιστικό στρατόπεδο. Ο "επικεφαλής στρατηγός" του Steve Bannon προερχόταν από το Breitbart.com, ένα πιθανό μέτωπο της Μοσάντ, το οποίο καθόρισε την αντιμεταναστευτική, αντι-ιρανική, αντι-ελεύθερη εμπορική και φιλο-ρωσική πολιτική του Τραμπ. (Βλέπε : "Have Americans Been NeoConned?").

Ο υπερσιωνιστής Sheldon Adelson φέρεται να έχει υποσχεθεί στον Trump 100 εκατομμύρια δολάρια για την προεκλογική του εκστρατεία.

Στη συνέχεια, υπάρχουν και οι πληροφοριοδότες. Το εξαιρετικά αποτελεσματικό τελευταίο διαφημιστικό σποτ της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ απεικόνιζε την Τζάνετ Γέλιν και υπονοούσε ότι ο Τραμπ θα "αποστραγγίσει το βάλτο" επιτιθέμενος στη Fed και την Goldman Sachs. Μια προηγούμενη διαφήμιση που επιτίθετο στη διαφθορά της Κλίντον παρουσίαζε ένα αστέρι του Δαβίδ.


Φυσικά, δεν έκανε τίποτα άλλο από το να ενισχύσει την εβραϊκή εξουσία και άφησε τη Fed ανέγγιχτη.

Η κομμουνιστική εβραϊκή παράταξη έσπευσε να ισχυριστεί ότι η διαφήμιση του Τραμπ αντιπροσωπεύει τον "λευκό υπερεκφυλισμό". (Πράγματι, κάθε προσπάθεια υπεράσπισης της παραδοσιακής Αμερικής εξισώνεται με το "μίσος").

Όλα τα ευρωπαϊκά εθνικιστικά "ακροδεξιά" κόμματα στοιχίζονται πίσω από τον Σιωνισμό, ενώ οι παγκοσμιοποιητικές αντι-Πούτιν φράξιες βρίσκονται στο στρατόπεδο των κομμουνιστών Εβραίων (Σόρος). Οι τελευταίοι πλημμύρισαν την Ευρώπη με μουσουλμάνους μετανάστες. Τώρα, χάρη στη σιωνιστική τρομοκρατία με ψεύτικη σημαία, οι Ευρωπαίοι ταυτίζονται με το Ισραήλ.


Πρόσφατα 70 έθνη που είναι υπόχρεα στην ατζέντα των κομμουνιστών Εβραίων πραγματοποίησαν συνάντηση στο Παρίσι, η οποία έδινε ελπίδες για μια λύση δύο εθνών στη σύγκρουση Ισραήλ-Παλαιστίνης.

Ο Νετανιάχου το απέρριψε ως το τελευταίο απομεινάρι μιας εποχής που πεθαίνει. "Αυτή η διάσκεψη ανήκει στον κόσμο του χθες. Ο αυριανός κόσμος θα είναι διαφορετικός - και είναι πολύ κοντά".

Πώς μοιάζει ο "αυριανός κόσμος"; Αν συνεχιστούν οι σημερινές τάσεις, το βόρειο ημισφαίριο θα είναι ένας σωρός από ραδιενεργά ερείπια. Ο Πούτιν, όπως και ο Στάλιν, είναι εθνικιστής. Βλέπω τη Ρωσία, την Κίνα και το Ιράν να αντιμετωπίζουν την "κομμουνιστική" Δύση.

Ο κομμουνισμός είναι το μονοπώλιο της εξουσίας, του χρήματος και του πολιτισμού από τους καμπαλίστες κεντρικούς τραπεζίτες. Αυτό το μονοπώλιο απαιτεί τη διάλυση "όλων των συλλογικών δυνάμεων εκτός από τις δικές μας". (Πρωτόκολλα της Σιών, 16.4) Όπως είπα, αυτές οι συλλογικές δυνάμεις είναι η φυλή, η θρησκεία, το έθνος και η οικογένεια (φύλο.) Ως εκ τούτου έχουμε μια σύγκρουση μεταξύ του κομμουνισμού και του εθνικισμού, ο οποίος φαίνεται να υποστηρίζεται από τον Σιωνισμό. Το ερώτημα είναι, μπορούμε να εμπιστευτούμε τον υπερασπιστή μας;

Ο Τραμπ έχει απαντήσει σε αυτό το ερώτημα. Ο Σιωνισμός μπορεί γρήγορα να γυρίσει και να αγκαλιάσει τους στόχους του Κομμουνισμού (πόλεμος), επειδή και οι δύο είναι κομμένοι από το ίδιο μασονικό ύφασμα και τελικά πρεσβεύουν το ίδιο πράγμα. Την τυραννία των μασονικών εβραϊκών κεντρικών τραπεζών.

Συναφή άρθρα :


Σχόλιο από τον James Perloff :

Η τεχνητή σύγκρουση για την οποία μιλάτε, μεταξύ κομμουνιστών Εβραίων και εθνικιστών Εβραίων, μου θυμίζει πολύ την εγχώρια σύγκρουση κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ.

Σε εκείνη, οι χίπηδες και οι γίπηδες (τότε συγκαταλεγόμουν ανάμεσά τους) βγήκαν στους δρόμους σε διαμαρτυρίες που συχνά γίνονταν βίαιες. Αλλά, όπως ακριβώς οι σημερινοί διαδηλωτές χρηματοδοτούνται από τον Σόρος, έτσι και οι χίπηδες τότε χρηματοδοτούνταν άθελά τους από τους Ροκφέλερ (ως ένα μόνο παράδειγμα, συνήθιζα να πουλάω την πιο αριστερή υπόγεια εφημερίδα της Βοστώνης, την THE REAL PAPER, και ο εκδότης της ήταν ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ ο νεότερος).

Ομοίως, οι άνδρες στην κυβέρνησή μας που μας έβαλαν στον πόλεμο του Βιετνάμ (Rostow, Bundy, Acheson) δεν ήταν αντικομμουνιστές αλλά παγκοσμιοποιητές του CFR στο καλούπι των σημερινών Νεο-Κονς.

Αυτοί παρέτειναν τον πόλεμο σε ένα 14ετές διχαστικό χάος και μας μετέτρεψαν από μια κουλτούρα του "Leave It to Beaver" σε μια κουλτούρα του Woodstock. Αισθάνομαι ότι τώρα μπορεί να παίρνουν ένα παράδειγμα από το εγχειρίδιο του πολέμου του Βιετνάμ, και επιδιώκουν να δημιουργήσουν έναν άλλο εθνικό διχασμό.

Αυτοί οι διαδηλωτές που διαπράττουν βία για τα tweet του Τράμπ - γιατί δεν διαμαρτύρονταν για τον Μπους και τον Ομπάμα που βομβάρδισαν ανελέητα το Ιράκ, τη Λιβύη και τη Συρία; Ψεύτικα όλα, σαν τα χαρτονομίσματα του δολαρίου με τη φωτογραφία του Σόρος πάνω τους...


Πηγή - Μετάφραση/διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ 👉  ΕΔΩ, ΕΔΩ  και ΕΔΩ