19 Οκτ 2022

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που συνέβαλε στα ειδεχθή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;


Η άνοδος μιας Παγκόσμιας Τεχνοκρατίας για τη διαχείριση της παρακμής και της υποδούλωσης του παγκόσμιου πληθυσμού. Τα εργαλεία της, είναι η μαζική επιτήρηση μέσω ημι-αόρατων ψηφιακών γκουλάγκ που εμφανίζονται ως ευκολία χωρίς τριβές, η θανατηφόρα ιατρική και η Τεχνητή Νοημοσύνη, με νέες θρησκείες του Επιστημονισμού και του Τεχνολογικού Λυτρωτισμού προς τον μετα-ανθρωπισμό. Το μόνο κοινό στοιχείο είναι ότι όλα αυτά είναι εγγενώς αντι-ανθρώπινα και αντι-ανθρωπιστικά.




Αυτό το πρόβλημα είναι πλέον ένας πλήρως ανεπτυγμένος καρκίνος στη Δύση, που έχει κάνει μετάσταση και έχει εξαπλωθεί σε κάθε επίπεδο κυβέρνησης, σε κάθε υπηρεσία, σε κάθε πολιτικό κόμμα, σχεδόν σε κάθε έθνος, και που οι περισσότεροι άνθρωποι που αναγνωρίζουν όλα τα προαναφερθέντα κοινωνικοπολιτικά και οικονομικά συμπτώματα δεν είναι επαρκώς εξοπλισμένοι για να διαγνώσουν.

Στην ιατρική, τα συμπτώματα συχνά συγκαλύπτουν τις βαθύτερες αιτίες. Η διεφθαρμένη δυτική ιατρική επικεντρώνεται κυρίως σε λύσεις, οι οποίες μπορούν να ανακουφίσουν τα συμπτώματα χωρίς ποτέ να αντιμετωπίσουν τις υποκείμενες αιτίες.

Στην πολιτική, το κράτος δημιουργεί την ασθένεια, στη συνέχεια προσπαθεί να θεραπεύσει τα συμπτώματα με πολιτικές που θα δημιουργήσουν μόνο περισσότερες ασθένειες, οι οποίες θα εκδηλώσουν συμπτώματα που το κράτος θα ισχυριστεί ότι έχει τη θεραπεία σε περισσότερες πολιτικές που θα δημιουργήσουν μόνο χειρότερες ασθένειες, μέχρι η διαδικασία να καταστραφεί τελικά είτε μέσω κατάρρευσης είτε μέσω επανάστασης.

Η εξ-ουσία των κρατών υπό το πρόσχημα της δημοκρατίας ήταν και θα είναι πάντα μια λειτουργική κλεπτοκρατία που θα υποστηρίζεται μέσω της ηλιθιοκρατίας...

Μέχρι να ξαναχτίσουμε τις κυβερνήσεις μας με τοπικές μικρές, κατανεμημένες δομές εξουσίας, κοινότητες που φέρνουν τις πολιτικές αποφάσεις στα χέρια των ανθρώπων που θα επηρεάσουν, ως τότε θα συνεχίσουμε να έχουμε διεφθαρμένα καθεστώτα και ξεπουλήματα.

Μέχρι να ξαναχτίσουμε τις τεχνολογίες ώστε να δουλεύουν για τους ανθρώπους και όχι για τους κερδοσκόπους, τα ιδιωτικά κεφάλαια ή τα μονοπώλια της τεχνολογίας που είναι φετίχ της μετα-ανθρωπιστικής ιδιομορφίας, και μέχρι να επανασχεδιάσουμε πλήρως όλες τις βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της υγείας, της ακαδημαϊκής κοινότητας, της ιατρικής, της επιστήμης και της εκλογικής πολιτικής, ώστε να είναι εντελώς αδιάφθορες, έως τότε θα είναι ο καθένας για τον εαυτό του, αναγνωρίζοντας ότι πρώτα και κύρια αυτά τα άρρωστα συστήματα τον θέλουν υποταγμένο ή νεκρό. Θα εναπόκειται εξ ολοκλήρου σε κάθε άτομο να δηλώσει την ανεξαρτησία του από αυτά τα συστήματα προς την κατεύθυνση της αυτάρκειας και της επιβίωσης.

Μέχρι αυτά τα συστήματα να κατεδαφιστούν, να αποτεφρωθούν και να αντικατασταθούν, όλα τα άλλα είναι απλώς μια προσωρινή θεραπεία για τα εκφρασμένα συμπτώματα και όλοι μας είμαστε απλώς, Μη-παίκτες χαρακτήρες που ζουν σε ένα βιντεοπαιχνίδι που ελέγχεται από ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι Θεοί και μας βλέπουν όλους ως εντελώς αναλώσιμους.

Κάθε παλαιότερη γενιά μπορεί να πίστευε κάποια στιγμή ότι ο κόσμος έχει τρελαθεί, και κάθε φορά, κάθε λογικός άνθρωπος που έκανε αυτή την παρατήρηση εκείνη τη στιγμή, είχε πιθανώς δίκιο, αλλά δεν ήξερε πάντα το γιατί ή το ποιος ήταν υπεύθυνος.

Εμείς όμως ξέρουμε.

Και αυτό δεν είναι καταθλιπτικό, είναι ενδυναμωτικό γιατί η γνώση είναι δύναμη. Δεν είναι απελπιστικό. Σημαίνει ότι έχουμε κάνει μια σωστή διάγνωση της πάθησής μας και γνωρίζουμε ποιες θεραπείες θα απαιτηθούν...

Φοίνιξ