10 Ιαν 2022

Ας δούμε τις μορφές των νόμων τις οποίες υπακούουμε


Σκεφτείτε έναν παράγοντα στην ζωή σας που επηρεάζει την ελευθερία σας.

Η κυβέρνηση, η επιβολή του νόμου, οι ασφαλιστικές εταιρείες, οι βιομηχανίες φαρμάκων, οι φόροι, οι οικοδομικές άδειες, οι άδειες κυκλοφορίας, τα διπλώματα οδήγησης, κι άλλα. Υπάρχουν εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες νόμοι, διατάξεις και όρια στην ελευθερία μας, κι από αυτά που αναφέρθηκαν ας δούμε πόσα σας αφορούν, ή όχι...

Ας δούμε λοιπόν τις μορφές των "νόμων" τις οποίες υπακούουμε :


Νόμος – Law (Land - Air - Water...) Μια συνήθης παρανόηση στους ανθρώπους, πως όλοι οι νόμοι που μας κυβερνούν ανήκουν σε μια και μόνο κατηγορία, το Νόμο... Αλλά υπάρχουν πολλές άλλες μορφές νόμων στις οποίες υπακούμε, χωρίς να συνειδητοποιούμε πως δεν έχουν φυσική και έννομη εφαρμογή επάνω μας αρκεί να το διεκδικήσουμε.

Αναγνωρίστε εξαρχής ότι έχετε να κάνετε με μια ομάδα εγκληματιών που έχουν εγκαταλήψει τις ευθύνες τους ως αντιπρόσωποι του λαού, εκκενώνοντας τις κυβερνήσεις και έγιναν μια εταιρεία για να προωθήσουν τα εμπορικά συμφέροντά της. Προσπαθούν να κάνουν και εσάς εταιρεία, γράφοντας τη χριστιανική σας ονομασία με κεφαλαία γράμματα, κάτι που αποτελεί σαφή προκατάληψη εναντίον σας...

Ισχυρισμός εταιρείας: "Οι ισχυρισμοί ότι μια εταιρεία έχει συσταθεί θεωρούνται ως αλήθεια, εκτός αν διαψεύδονται με ένορκη βεβαίωση του αντιδίκου, του αντιπροσώπου του ή του δικηγόρου του, είτε η εταιρεία αυτή είναι δημόσια ή ιδιωτική και με οποιονδήποτε τρόπο έχει συσταθεί.

Λάβετε υπόψη τις λέξεις "με οποιονδήποτε τρόπο", διότι όταν αυτοί οι δικηγόροι γράφουν το όνομά σας με κεφαλαία γράμματα σε μια κλήση ή ένταλμα ή ειδοποίηση, έχετε πλέον συσταθεί ως εταιρεία. Το όνομά σας έχει ομοίως αλλοιωθεί, όταν μια εποικοδομητική "εμπιστοσύνη" δημιουργήθηκε καθώς προσφερθήκατε εθελοντικά στην Κοινωνική Ασφάλιση, καθιστώντας σας μέρος της εθνικής σοσιαλιστικής δημοκρατίας και σας αποδόθηκε ένας αριθμός ταυτότητας υπαλλήλου... Οι δικαστικοί κανόνες επιβεβαιώνουν την αντίληψη ότι εάν κάποιος ισχυρίζεται ότι είστε εταιρεία και δεν το αρνείστε εγκαίρως, είστε όντως εταιρεία για τις εμπορικές συναλλαγές.

Άλλη μια παρανόηση είναι πως τα δικαιώματά μας έρχονται από το Σύνταγμα που δεν είναι δικό μας. Το μόνο που κάνει το Σύνταγμα, είναι να απαριθμεί τα δικαιώματα που ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ καταπατώντας τα μεθοδικά με κρυφό όπλο το Ναυτικό Δίκαιο...

ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! Το μόνο που μπορεί κάποιος να αποφασίσει, είναι αν θα εξασκήσει αυτά τα δικαιώματα ή ΟΧΙ.

Το Ναυτικό Δίκαιο, είναι γνωστό ως το δίκαιο της θάλασσας. Υπόκειται στο Αστικό δίκαιο κι αυτούς που επιλέγουν να το υπακούν. Το Ναυτικό δίκαιο ως ένα τμήμα του διεθνούς ιδιωτικού δικαίου, που καθορίζει τις σχέσεις μεταξύ των ιδιωτών που χειρίζονται τα σκάφη.
Ας δούμε πως και γιατί νόμοι που προορίζονται για εταιρείες, επιχειρήσεις και σκάφη, επιβάλλονται και στους φυσικούς ανθρώπους. Αυτό επετεύχθη μέσω μιας μορφής «μαγείας του λόγου», μια διαστρέβλωση της γλώσσας έπεισε τους ανθρώπους, ότι αυτοί οι νόμοι έχουν εφαρμογή επάνω τους.

Μια από τις πεποιθήσεις σήμερα πως διπλώματα, άδειες, κι άλλα έγγραφα είναι απαραίτητα για να οδηγήσουμε ένα όχημα, να χρησιμοποιήσουμε δρόμους, να κτίσουμε κτήρια, να ιδρύσουμε επιχειρήσεις κι άλλα πολλά. Αυτές οι πεποιθήσεις δεν έχουν καμία βάση! Αυτό το σύστημα αξιών διαιωνίζεται από το Ναυτικό δίκαιο.
Το συγκεκριμένο πλαίσιο προοριζόταν να ελέγχει πλοία που αγκυροβολούν σε άλλες χώρες,για την εισαγωγή κι εξαγωγή προϊόντων και πρώτων υλών. Καταπιάνεται με εμπορικά θέματα, όχι αστικά. Όταν ένα προϊόν ξεφορτώνεται από ένα πλοίο σε μια ξένη χώρα, εισέρχεται στην δικαιοδοσία αυτής της χώρας με ένα πιστοποιητικό. Αυτό το πιστοποιητικό φέρει την ημερομηνία εισδοχής του προϊόντος στην δικαιοδοσίααυτής της χώρας.

Σκεφτείτε γιατί πρέπει να υπάρχει αυτό το πιστοποιητικό εξ αρχής; Το λεξικό τραπεζικών όρων Barron, ορίζει ένα πιστοποιητικό, ως ένα έγγραφο που δημιουργεί μια απαίτηση ιδιοκτησίας. Οπότε ο καθένας με πιστοποιητικό γέννησης ορίζεται ως ιδιοκτησία!!! Ιδιοκτησία τίνος;

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούνται ως εγγυήσεις σε όλες τις χώρες, γιατί Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ. Όπως οι ΗΠΑ έχουν χρεοκοπήσει από το 9/3/1933 και έκτοτε αποτελεί εγκληματική εταιρεία καθοδηγούμενη από πολυεθνικά εταιρικά μορφώματα.(βλ. ΕΔΩ).  Το ΙΔΙΟ και όλες οι "κυβερνήσεις/εταιρείες Α.Ε." του πλανήτη.


Όλες οι χώρες συνεχίζουν να δανείζονται από έναν μη κυβερνητικό οργανισμό που ονομάζεται «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, EΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ κλπ.». Χωρίς χρήματα για να ξεπληρώσουν τα δάνεια, όλες οι χώρες, κι η Ελλάδα, χρησιμοποιούν τους πολίτες ως ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ...
Όλα τα πιστοποιητικά γέννησης, γάμου, είναι στη κυριολεξία αποδείξεις. Απλά κοιτάξτε τις ομοιότητες μεταξύ των πιστοποιητικών γέννησης και των αποδείξεων. Και τα δύο γράφουν την ημερομηνία έκδοσης, ένα σειριακό αριθμό, κωδικό καταχώρησης, ή αριθμό απόδειξης, περιγραφή του προϊόντος, και κάποιον εξουσιοδοτημένο να ενημερώσει, την κατάλληλη κυβερνητική υπηρεσία. Με όλες τις πληροφορίες αυτές διαθέσιμες, η πλειοψηφία δεν γνωρίζει πως εμπλέκεται στο Ναυτικό δίκαιο.
Αυτό είναι δυνατόν μέσω της παραποίησης της γλώσσας από το Ναυτικό δίκαιο, το οποίο άλλαξε το νόημα της λέξης «άτομο», από έναν ζωντανό άνθρωπο σε μια εταιρεία. Διπλώματα οδήγησης, άδειες κυκλοφορίας, ασφάλειες, οικοδομικές άδειες, άδειες οπλοφορίας, άδειες εργασίας, φορολογικές δηλώσεις, πιστοποιητικά γέννησης και θανάτου, κλήσεις τροχαίας, κι άλλες μορφές εγγράφων που κάποτε τις θεωρούσαμε απαραίτητες, αφορούν μόνο πρόσωπα ή μόνο εταιρείες. Υπογράφοντας ένα τέτοιο έγγραφο, παραχωρείτε τα δικαιώματά μας στο σύνταγμα και υποβαθμίζεστε στο επίπεδο μια εταιρείας που ιδρύεται με το ίδιο όνομα με το δικό σας.


Ο μόνος τρόπος να ξεχωρίσετε το όνομά σας από την εταιρεία, είναι να προσέξετε πως το όνομα της εταιρείας αναγράφεται με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα. Αυτό είναι γνωστό ως Capitis Diminutio Maxima, καθώς αν προσέξουμε όλα τα έγγραφα που μας αφορούσαν έως σήμερα είναι γραμμένα επίσης με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα, ΣΚΟΠΙΜΩΣ, για να δηλώσουν το όνομα της εταιρείας με το όνομά μας, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΜΑΣ ΩΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ. Η εταιρεία είναι γνωστή ως ένα νομικό πρόσωπο, ενώ εμείς, ως ανθρώπινα όντα, είμαστε γνωστοί ως φυσικά πρόσωπα.

ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΠΑΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ... Σε μια αίθουσα δικαστηρίου υπάρχουν θέσεις για τους μάρτυρες, πίσω από έναν ξύλινο φράκτη, ο κατηγορούμενος εισέρχεται από την εσωτερική μεριά του φράκτη , όπου κάθονται ο ενάγων κι ο δικαστής... Αυτό συμβολίζει την επιβίβαση σε ένα πλοίο... Επί του παρόντος τα πάντα γίνονται σύμφωνα με το Ναυτικό δίκαιο... Ο Δικαστής ενεργώντας ως Καπετάνιος ή Τραπεζίτης είναι υπεύθυνος για την διατήρηση της ισορροπίας στις δυο πλευρές, Γι αυτό υπάρχει χρηματική εγγύηση σε κάθε διαμάχη... Ο Καπετάνιος - Δικαστής, έχει να κάνει απλά με τραπεζικές κι εμπορικές υποθέσεις. Εφ ́όσον το ποσό πληρωθεί η υπόθεση κλείνει.. Για να απομακρυνθεί το δικαστήριο από το Ναυτικό δίκαιο, όπου τα δικαιώματά μας ως άνθρωποι δεν προστατεύονται, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ (Αχυράνθρωπο)
ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟ ΟΝΟΜΑ, ΟΥΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ, «ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΙΤΛΟ»! Σε μια δικαστική υπόθεση, το δικαστήριο αναγνωρίζει τον όρκο που δίνουμε!! Κάθε δικαστής ορκίζεται να ασκήσει την νομική... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΙ στους ΕΝΟΡΚΟΥΣ ΠΩΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ, ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΚΙ ΟΧΙ ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ!! ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ & ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ!!

Οι νόμοι δημιουργούνται μέσα σε μια κοινωνία. Η κοινωνία που δημιούργησε τους νόμους που επιβάλλονται σήμερα, ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ : «ΝΟΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ = ΣΥΣΤΗΜΑ». Πάραυτα, το ποιο ωραίο κομμάτι σε αυτή την εξαπάτηση, «ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ».ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ!! ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΣΕ ΕΜΑΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!!
Δικηγόροι, Δικαστές, Αστυνομικοί, είναι όλοι μέρος του ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ/ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ συστήματος. Μέσα σε αυτό το σύστημα δημιουργήθηκε η δική τους γλώσσα, που μοιάζει πολύ με τα Αγγλικά. Έχουν αυτά τα εργαλεία, που τα ονομάζουν  ̈ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΚΩΔΙΚΕΣ ̈ που μοιάζουν να είναι νόμοι, αλλά ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ και τα πάντα, ΕΚΤΟΣ από το να βλάψεις έναν άλλον ΖΩΝΤΑΝΟ άνθρωπο, ή την περιουσία του, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ! Οι νόμοι τους εφαρμόζονται μόνο σε αυτούς που είναι μέρος του Νομικού συστήματος.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ, ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΡΙΑ, ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΜΑΚΡΑΝ Η ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ «ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΑΣΗΜΕΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΑΝΩΘΕΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΙΑ ΔΕΚΑΡΑ...

👉 Τo Αγγλικό Ναυτικό Δίκαιο εμπορεύεται τους ανθρώπους ως αντικείμενα. -Ήρθε η ώρα της αποκάλυψης - Τα επόμενα βήματα

👉 Χερσαία Πειρατεία, Βαρβαρότητα Καταδολίευση και Πλαστογραφία. Αυτά είναι εγκλήματα Προδοσίας που τιμωρούνται δι απαγχονισμού.


👉 O κόσμος μας δεν είναι δικός μας, μπορεί όμως και πάλι να γίνει με τη συμμετοχή και τη Γνώση