21 Ιουν 2022

Ας αναρωτηθείτε τα γιατί., αυτοί που ακόμα πιστεύετε στις εγκληματικές κυβερνήσεις...

💥 Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν : "Έχεις ένα πρόβλημα και κανείς δεν σε πιστεύει. Το λες. Το φωνάζεις και σε ακυρώνουν. Πας να δημιουργήσεις ένα γκρουπ με άλλους ανθρώπους που έπαθαν ζημιά από τη πειραματική ένεση και το f/b, στο σβήνει..."


Έτσι είναι. Ας αναρωτηθείτε το γιατί., αυτοί που ακόμα πιστεύετε στις εγκληματικές κυβερνήσεις...

💥 Γερουσιαστής Ραντ Πολ, ξεβρακώνει το Φάουτσι για άλλη μία φορά: "Πόσα παιδιά πάνε στο νοσοκομείο λόγω του ιού; Ίσως και μηδέν αλλά δεν φανερώνεται τα στοιχεία. Γιατί έλειπαν τα στοιχεία για τις ωφέλιμες ιδιότητες τις πειραματικής ένεσης από το CDC για τις ηλικίες 18-49; Μήπως γιατί αργότερα όταν βγήκαν στην επιφάνεια αποδείχθηκε περίτρανα πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως όφελος;;;;"


💥 Με ήρεμη φωνή και με επιχειρήματα που σπάνε κόκαλα, η ατρόμητη γιατρός από το Τέξας, πλημμύρισε τη συνεδρίαση του Αμερικανό ΕΟΔΥ (CDC) με λογικά επιχειρήματα και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη όταν της δόθηκε το μικρόφωνο :


💥 Η 'δική' μας, Ελληνοκύπρια πολιτικός, Στέλλα Κυριακίδου, μας ενημερώνει πως η Ευρωπαϊκή Ένωση αγόρασε 110 χιλιάδες δόσεις του εμβολίου κατά της μαϊμουδοβλογιάς! Μία 'κυρία' που διορίστηκε στη θέση τού Επιτρόπου Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της ΕΕ, που σπούδασε ψυχολογία με τα λεφτά του μπαμπά της στο πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ, ξαφνικά μας δίνει οδηγίες για το πως θα πορευτούμε από το Σεπτέμβριο...  πηγή


Ευχόμαστε και αυτά να πάνε στα σκουπίδια...

💥 Σιχάματα. Αποβράσματα ανθρώπων. Εκπρόσωποι της πφάιζερ και της μοντέρνα. Είναι τόσο ηλίθιοι που δεν ξέρουν ούτε να απαντήσουν μια ερώτηση. Εκπρόσωπος πφάιζερ: "Δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς λειτουργεί το εμβόλιο..."  Ναι αλλά το προτείνεται στα παιδιά!!!!😡😡😡


💥 Και μιάς και μιλάμε για παιδιά :


Ακούει κανείς;


Με υλικό από ΕΔΩ