16 Ιουν 2022

Καταλαβαίνετε πως το πάνε;

⚠️ Προσοχή το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται. Εφησυχασμός δήθεν για την μαϊμουδοβλογιά, ΑΛΛΑ... παράλληλα έχουμε 1000 κρούσματα σε 29 χώρες παγκοσμίως και θα πρέπει ο "ειδικός" απατεώνας του Π.Ο.Υ. να μας...ενημερώνει συχνά :


Εμείς εστιάζουμε σε ένα πράγμα που είπε και ελπίζουμε πραγματικά να κάνουμε λάθος στο συλλογισμό μας : "Τα εμβόλια είναι λίγα..." Συνδυάστε αυτή την κουβέντα με την είδηση που μας έρχεται από Γαλλία. Στοχευμένος εμβολιασμός όχι σε όλους (αφού τα εμβόλια είναι.. λίγα) αλλά σε όσους έχουν... κολλήσει και εννοείται και τις στενές επαφές τους.

⚠️ Η Ευρωπαϊκή Ενωση από τη μεριά της, ανακοινώνει αγορά 110.000 "εμβολίων" κατά της μαϊμουδοβλογιάς, εκθειάζοντας την έγκαιρη αντίδρασή της "για το καλό μας" :


Καταλαβαίνετε πως το πάνε;

Δεν κάνεις τεστ;
-Εκτός κοινωνίας, μέχρι να κάνεις.

Έκανες και βγήκες θετικός;
-Πρέπει να εμβολιαστείς, εσύ και όσοι ανάπνευσαν τον ίδιο αέρα με 'σένα...

Δεν εμβολιάζεσαι;
-3 εβδομάδες καραντίνα (αντί για 2) και ξανά μανά τεστ.

Έκανες εμβόλιο και είσαι θετικός;

-Κανένα πρόβλημα! Πάνε τα μεροκάματα..

Προγραμματίζουν πολύς κόσμος και πάλι να χάσει τις δουλειές του...

⚠️ Από τις εβδομάδες πάντως που έκλεισαν τα σχολεία στην Ευρώπη κατά την διάρκεια της πανδημίας ο κόσμος μετράει τις πληγές του... Ήδη παρατηρούνται προβλήματα στο λόγο των παιδιών στις μικρότερες τάξεις εάν δε προσθέσετε και τα 'μαθήματα', εξ' αποστάσεως καταλαβαίνετε πως η ζημιά είναι τρομακτική, ειδικά στο ψυχολογικό τομέα :



ΜΑΣ έχουν κηρύξει τον ΠΟΛΕΜΟ ... Συνεχίζουν ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ τις ΑΠΑΤΕΣ και τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ τους εις βάρος ΟΛΩΝ των λαών και ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ... ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ... ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΛΠΙΔΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ... Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ... ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ ΤΟΥΣ !!