6 Ιουν 2022

Συναυλία ήθελαν να κάνουν; Θα τούς συμβουλεύαμε να είναι ΣΥΝΕΤΟΙ! ⚡️

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭIЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Δ Η Λ Ο Σ ☀️ 🌿

Το νησί με την μεγαλύτερη ένταση σε ηλιοφάνεια και σε χρονική της διάρκεια διεθνώς. Στην Δῆλο γεννώνται οι Δίδυμοι τού Φωτός, Άρτεμις και Απόλλων από την Λητώ, οπότε η νήσος καθίσταται ΦΑΝΕΡΗ, δῆλος = εκ- ΔΗΛ -ώνεται. δηλαδή, το Φῶς των Ανωτέρων Πεδίων που είναι η Υψιπετής Νόηση και εκφράζεται με τον Λόγο και την Γραφή στην φυσική πραγματικότητα.

  • Το πρώτο όνομα τής νήσου ... Ορτυγία.
  • Το δεύτερο όνομα τής νήσου ... Αστερία.
  • Το τρίτο όνομα τής νήσου ... Δ ῆ λ ο ς.
    (δῆλος < ουρανός, λάμπω. Επίθετο δῆλος -η / (-ος), -ον, φανερός, ορατός).

Το ἑπτά είναι ο Ιερός αριθμός τού Απόλλωνος γιατί η γέννησή του ήταν την ἑβδόμη τού μήνα, εξ'ού και τα επίθετα Ἑβδομαίος, Ἑβδομαγής και κάθε ἑβδόμη ημέρα ήταν Ιερή. Οι Κύκνοι τής Μαιονίας, κατά τον Αλεξανδρινό ποιητή Καλλίμαχο, έκαναν 7 φορές τον γύρο τής Δῆλου άδοντας την γέννησή του, (κύκνος- ιερό πτηνό τού Απόλλωνος). Είναι ο απολλώνιος αριθμός των 7 χρωμάτων τής ίριδος και τής λύρας του, των 7 χορδών της!

7 = ΕΠΤΑ - ΣΕΠΤΑ ... εκ τού επτά < αρχαία Ελληνική.[=>Εξού και τα Ιερά Σεπτήρια που τελούνταν κάθε 9 χρόνια στους Δελφούς για να εορτάσουν την επιστροφή τού ΦΟΙΒΟΥ. Αναπαρίστανε τις φάσεις τού αγώνα τού θεού κατά τού Πύθωνα. Ο Νικητήριος Παιάνας αφηγείται => την Κοσμογονική Θεομαχία κατά τού Πύθωνα και αποτυπώνει την αγαλλίαση των ικετών για την Νίκη τού Θεού τού Φωτός, έναντι τού Σκότους.]  🌿 ☀️

Oι ἑπτά κύκλοι που οι κύκνοι πραγματοποιούν πριν τής γεννήσεως τού Φωτός των Διδύμων είναι η προαναγγελία εκ -ΔΗΛ - ΩΣΗ τού Αειζώου/Αιωνίου Φωτός τής Νόησης στα σκοτεινά, ασταθή, συναισθηματικά ύδατα, η Παρουσία Φωτός όχι μόνο στον υλικό κόσμο αλλά και ολοκλήρου τού Σύμπαντος Κόσμου!

Η ΤΙΜΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ!

Ακολουθώντας το Άσμα των Κύκνων ἑπτά φορές περί τής νήσου Δῆλου και καθ' ομοίωσή τους, χωρίζουμε σε 7 γραμμές των 4άρων γραμμάτων (4 = αριθμός μορφοποίησης και υλοποίησης) ανά την κάθε σειρά, το Αρχαίο μας Ελληνικό Αλφάβητο.

Η τετραδική διάταξη τού αρχαίου Ελληνικού αλφαβήτου:

1η σειρά:  Α    Β     Γ     | Δ |
2η σειρά:  Ε    F,s   Ζ    | Η |
3η σειρά:  Θ    Ι      Κ    | Λ |
4η σειρά:  Μ   Ν     Ξ    | Ο |
5η σειρά:  Π    Q     P    | Σ  |
----------------------------------
6η σειρά:  Τ    Υ     Φ    | Χ |
7η σειρά:  Ψ Ω ϡ

Και η νήσος Δῆλος μάς Φανερώνεται. Εκ- Δ Η Λ -ώνεται. Αναδύει η Αλήθεια τής Θείας Γεννέσεως, της ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ του Απόλλωνος όχι μόνο στον Ελληνικό Λόγο αλλά τόσο στον χώρο της Ελλάδος όσο και στον Παγκόσμιο χώρο! 🌿 ☀️

Το σύμφωνο Χ κάτωθεν τής Δήλου επαναφέρει στο προσκήνιο τον Χωρόχρονο. (Χωρόχρονος = ένωση χώρου και χρόνου σε μία συνέχεια.)

Συνεχίζουμε ... :

🌿Το σύμβολο τού Χωρόχρονου τονίζει την παρουσία τού Ηλίου/Απόλλωνος στο αέναα ανανεούμενο Σύμπαν. Το τετραδικό σύστημα ολοκληρώνει την Παρουσία του, κάνοντας ΦΑΝΕΡΗ = δῆλον, την γενέτειρα τού Εωσφόρου Απόλλωνα, την Δῆλο.

ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΜΠΕΙ ΤΟ ΑΜΙΑΝΤΟ, ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΧΡΑΝΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ!

Η σημασία τής τετραδικής διάταξης είναι ότι αυτή αναπτύσσει την τετρακτύ των 4ων στοιχείων με τα οποία ο Ζεύς δημιούργησε το ορατό Σύμπαν. Η Επταδική κάθετη διάταξη συνδέει το αόρατο με το ορατό, τού οποίου το νοερό φως διαχέει στα Διογενή (έλλογα,έμψυχα, Ανθρώπινα) όντα, ο αγαπημένος και ξεχωριστός υιός τού Διός, ο Απόλλων.

Ήχος και Φως πλημμυρίζουν ΤΑ Σύμπαντα μέσω τού Παγκόσμιου Νόμου των Συχνοτήτων και των Συγχορδιών. Ο πάλλων Απόλλων ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ των αρμονικών Παλμο-δονήσεων τού Φωτός τού Αόρατου Δια-Κόσμου με την Ημιφώτεινη Δια-κύμανση της ορατής ύλης τού κόσμου, την οποία ΠΑΡΕΧΕΙ η δίδυμη αδελφή του, η θεά Άρτεμις! 🌿

⚡️ Συναυλία ήθελαν να κάνουν οι αποκρυφιστές; Θα τούς συμβουλεύαμε να είναι ΣΥΝΕΤΟΙ!... ⚡️

Όλα τα παραπάνω, είναι και η αιτία που οι διά-βολοι, "βάλλοντες κατά του Διός, αποκρυφιστές", προβάλλουν και χρησιμοποιούν παντού και πολύ, συμβολισμούς - αντισύμβολα.


Κάτι γνωρίζουν, θεμιτόν είναι να ξαναγνωρίσει και ο Έλ-λην, ο οποίος είναι και ο φυσικός κληρονόμος Θεϊκών, Ουράνιων, Συμπαντικών Υπερσυμβόλων!

Δ
Η
Λ
Ο
Σ
Χ_ἧλος = καρφί (=> στα Ομηρικά κείμενα ΜΟΝΟ δια.κοσμητικό, όχι αιματηρής ή άλλης χρήσης)

Δ-ΗΛΟΣ + Χ = Δ.ΥΝΑΜΙΣ/Δ.ΙΟΣ ΚΑΡΦΙ/ΣΤΕΡΕΩΣΗ στον ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ — ΔΙΟΣ ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΛΙΟΥ/ΦΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ/ΧΡΟΝΟ :

ΜΕΤΑΞΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΥ
ΜΕΤΑΞΥ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
ΜΕΤΑΞΥ ΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥ
ΜΕΤΑΞΥ ΘΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΥ
ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΝ

= Π Υ Λ Η ...✨

Για όποιον τυχόν ανησυχεί για την συναυλία ... ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. Όποιος ανησυχεί είναι διότι μέσα του δεν έχει ΣΤΕΡΕΩΣΕΙ την ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ του ΚΑΘ' ΟΛΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ  🌿 ⚡️ ☀️


ΧΑΙΡΕΤΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ

🌿 ΧΑΙΡΕΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ 🌿

☀️  ⚡️ 🏛 ⚡️ ☀️

 


🔥 ΔΗΛΟΣ - Το Ιερό νησί