3 Δεκ 2022

Έσωσε χιλιάδες ζωές και την αθώωσαν με μισόλογα, αφαιρώντας της το δικαίωμα να εργάζεται


Dailymail.co.uk
:  Η κατά του εμβολιασμού νοσοκόμα που έκανε ένεση σε έως και 8.600 ηλικιωμένους ασθενείς με αλατόνερο αντί για το εμβόλιο Covid αποχωρεί ΕΛΕΥΘΕΡΗ από το δικαστήριο στην Γερμανία.

  • Η νοσοκόμα στη Γερμανία έκανε ενέσεις σε έως και 8.600 ηλικιωμένους ανθρώπους με αλατούχο διάλυμα
  • Η νοσοκόμα χορήγησε τα ψεύτικα εμβόλια και άφησε τους ανθρώπους χωρίς προστασία...😂 🤣
  • Η κατηγορούμενη μοιράστηκε αναρτήσεις κατά των εμβολιασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας



Η νοσηλεύτρια κατά του εμβολιασμού, η οποία χορήγησε σε έως και 8.600 ηλικιωμένους ανθρώπους αλατούχο διάλυμα αντί για εμβόλιο Covid-19, βγήκε ελεύθερη από το δικαστήριο.👏🏻👏🏻👏🏻

Η νοσοκόμα του Ερυθρού Σταυρού Antje T, 39 ετών, έκανε ενέσεις σε χιλιάδες ηλικιωμένους ασθενείς σε κέντρο εμβολιασμού στη Γερμανία με αυτό που τους είπε ότι ήταν το εμβόλιο BioNTech Pfizer, αλλά ήταν απλώς ένα διάλυμα αλατόνερου.

Η νοσοκόμα, η οποία χορήγησε τα πλαστά εμβόλια στο κέντρο εμβολιασμού Schortens στο Friesland, στη βορειοδυτική Γερμανία, έλαβε μόλις έξι μήνες με αναστολή.

Κρίθηκε ένοχη για έξι κατηγορίες επίθεσης από πρόθεση από το περιφερειακό δικαστήριο του Όλντενμπουργκ, στο κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας, στις 30 Νοεμβρίου.

Επιπλέον, ανακλήθηκε η άδεια της Antje T να εργάζεται ως νοσοκόμα, ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης

Μετά το περιστατικό, οι κρατικές αρχές κάλεσαν τα θύματα της απάτης να εγγραφούν για επανεμβολιασμό και τόνισαν ότι είναι απολύτως ασφαλής...(⚰️)

Η Antje T με τη σειρά της κατηγορήθηκε αρχικά με 15 κατηγορίες για σκόπιμη επίθεση κατά την έναρξη της δίκης τον Νοέμβριο του 2022, αλλά εννέα από αυτές αποσύρθηκαν λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Ο εκπρόσωπος του δικαστηρίου Torben Toelle δήλωσε ότι ο εισαγγελέας βρήκε αποδείξεις ότι έξι σύριγγες άλλαξαν με φυσιολογικό ορό, γεγονός που οδήγησε στις κατηγορίες, αλλά ότι αναμένουν ότι αυτό έγινε σε πολύ περισσότερες.

Κατά τη διάρκεια της δίκης στις 30 Νοεμβρίου, η νοσοκόμα ζήτησε συγγνώμη στο δικαστήριο.

Όσον αφορά τις αναρτήσεις της κατηγορουμένης κατά του εμβολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Toelle πρόσθεσε: "Η κατηγορούμενη είχε μοιραστεί διάφορες θεωρίες συνωμοσίας στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

'Ωστόσο, η αίθουσα δεν μπόρεσε να προσδιορίσει με την απαραίτητη βεβαιότητα ότι αυτό το σύνολο ιδεών ήταν το κίνητρο για τις πράξεις της και ότι στη συνέχεια ενήργησε για να σαμποτάρει μια εκστρατεία εμβολιασμού'.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ετυμηγορία μπορεί να προσβληθεί εντός μιας εβδομάδας.


Πηγή - Το είδαμε εδώ - Επιμέλεια/διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.