8 Δεκ 2022

Καλές κατοχικές 'γιορτές' ...

 


Αυτοί που έχασαν δουλειές και περιουσίες δεν θα πάρουν φράγκο. Αυτοί που κάποτε, κάποιοι χειροκροτούσαν από τα μπαλκόνια τους, το ίδιο. Οι συνένοχοι στη παρα-κρατική βία, αστυνομικοί και υπηρέτες των "σωμάτων ασφαλείας", πήραν μπόνους 600 ευρώ. Ίσως αυτό να κάνει έστω και κάποιους να αναλογιστούν, τι φταίει στην Ψωροκώσταινα.

Αξίζει εδώ να υπενθυμίσουμε ότι κανείς δεν επέβαλε κάτι στους ένστολους των ΜΑΤ -παρόλο που στοιβάζονται για ώρες σε μία κλούβα περιμένοντας "εντολή" να ξαμοληθούν...

Κατά τα άλλα, το Watergate φαίνεται να μοιάζει παιδική χαρά μπροστά στα όργια παρακολουθήσεων του παρα-κράτους. Ο "υπουργός", της ιδιωτικοποιημένης πλέον υγείας, αγνοεί αποφάσεις δικαστηρίων και καθυστερεί εσκεμμένα να κάνει τα αυτονόητα -κρατώντας ομήρους χιλιάδες συμπολίτες μας, αστυνομικοί βιάζουν σε αστυνομικά τμήματα και πυροβολούν ανεξέλεγκτα απευθείας στο κεφάλι, κρατική βία παντού, απαγωγές και εκτελέσεις, επιβολή φίμωτρου στα ΜΜΕ, πλειστηριασμοί περιουσιών από ανυπόστατα fundάσματα των υποτιθέμενων "δανειστών", οικονομική εξαθλίωση των "αντιφρονούντων", applications και "ηλεκτρονικά καλάθια".

Όχι, δεν έχουμε "κοινοβουλευτική" δικτατορία. Όλα μια χαρά!

Καλές γιορτές...