11 Δεκ 2022

Ένα αμφιλεγόμενο σχέδιο ηλιακής γεωμηχανικής που αποσκοπεί στο... "καθαρό μηδέν" για τον πλανήτη και τα έμβια όντα που τον κατοικούν



💥 Η σατανική παγκόσμια 'αφρόκρεμα' συμμετέχει επί του παρόντος σε πολλαπλά πειράματα/σχέδια για την εξάλειψη του ήλιου [...] Ένα είναι αυτό, το χρηματοδοτούμενο από το WEF, έργο για να τοποθετηθεί κυριολεκτικά ένα τεχνητό φως στον ουρανό ώστε, ο Shuwab και τα καθάρματα που τον ακολουθούν σαν τα σκυλιά τον αφέντη, να το παίξουν θεοί, σταματώντας έτσι και την εξάπλωση του κοροϊδοϊού συν τοις άλλοις... :


💥 Ένα άλλο είναι το πρόγραμμα/πείραμα 👉 SCoPEx (Stratospheric Controlled Perturbation Experiment) που χρηματοδοτείται από τον BIll Gates είναι ένα από αυτά με το πρόσχημα της "βιωσιμότητας"... :


👉 Scope X : Ελάτε μαζί μας για να επιταχύνουμε την πορεία του κόσμου προς το καθαρό μηδέν...


Με βάση τα λεγόμενα των καθαρμάτων : "Το Scope X συγκεντρώνει τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής για την κλιματική αλλαγή, τους ακτιβιστές και τους επαγγελματίες της βιωσιμότητας για δύο ημέρες γεμάτες με συζητήσεις, εργαστήρια και επιδείξεις σχετικά με το πώς μπορείτε να επιταχύνετε την πορεία προς ένα καθαρό μηδέν".


💥  Τι είναι το "καθαρό μηδέν" :


Καθαρό μηδέν - Είναι "διεθνής επιστημονική συναίνεση" ότι, προκειμένου να αποφευχθούν οι χειρότερες κλιματικές ζημίες, οι παγκόσμιες καθαρές ανθρωπογενείς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) πρέπει να μειωθούν κατά περίπου 45% από τα επίπεδα του 2010 έως το 2030, φθάνοντας σε καθαρό μηδέν γύρω στο 2050. Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ανάλογη με τις σωρευτικές εκπομπές CO2, πράγμα που σημαίνει ότι ο πλανήτης θα συνεχίσει να θερμαίνεται για όσο διάστημα οι παγκόσμιες εκπομπές παραμένουν πάνω από το μηδέν... Αυτό σημαίνει ότι οι κλιματικές ζημιές, που προκαλούνται από την παγκόσμια θέρμανση, θα συνεχίσουν να κλιμακώνονται για όσο διάστημα συνεχίζονται οι εκπομπές.  (Συνέχεια εδώ)


💥 Το πείραμα εκτόξευσης αερόστατων SCoPEx (Stratospheric Controlled Perturbation Experiment) του Μπιλ Γκέιτς, στη Σουηδία τον Οκτώβρη του 2021, μέσω των οποίων "μπλοκάρει τον ήλιο", συνάντησε εμπόδια, καθώς περιβαλλοντικές ομάδες εξέφρασαν επικρίσεις :


Ένα αμφιλεγόμενο σχέδιο ηλιακής γεωμηχανικής έχει επικριθεί από περιβαλλοντικές ομάδες στη Σουηδία. Οι "επιστήμονες" του Stratospheric Controlled Perturbation Experiment (SCoPEx) είχαν προγραμματίσει να εκτοξεύσουν ένα αερόστατο σε μεγάλο ύψος τον Ιούνιο του 2021 από τη βορειότερη σουηδική πόλη Kiruna, που βρίσκεται στην επαρχία της Λαπωνίας. Το πρόγραμμα είχε ως στόχο να ψύξει τη γη και να καταπολεμήσει την υπερθέρμανση του πλανήτη αναπαράγοντας την επίδραση μιας μεγάλης ηφαιστειακής έκρηξης.

Σουηδικές περιβαλλοντικές ομάδες έστειλαν επιστολή στην κυβέρνηση και στη Σουηδική Διαστημική Εταιρεία (SSC) για να εκφράσουν την αντίθεσή τους προς το έργο SCoPEx. Στις οργανώσεις αυτές περιλαμβάνονται η Σουηδική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, η Greenpeace Σουηδίας και οι Φίλοι της Γης Σουηδίας. Οι ομάδες σημείωσαν στην επιστολή τους ότι η εναρκτήρια πτήση του αερόστατου SCOPEX θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα προς την υιοθέτηση μιας δυνητικά "επικίνδυνης, απρόβλεπτης και μη διαχειρίσιμης" τεχνολογίας.

Οι ομάδες δήλωσαν: "Απευθύνουμε έκκληση στη σουηδική κυβέρνηση να αντιταχθεί στην εμπλοκή της SSC στις προτεινόμενες δοκιμές της SCoPEx, καθώς είναι θεμελιωδώς ασύμβατες με την αρχή της προφύλαξης, παραβιάζουν τους διεθνείς κανόνες και δεν συνάδουν με το πλαίσιο κλιματικής πολιτικής της ίδιας της Σουηδίας". Τόνισαν ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η SCoPEx έχει "τη δυνατότητα ακραίων συνεπειών" και ότι "δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για δοκιμές και πειράματα με τεχνολογία που φαίνεται να είναι πολύ επικίνδυνη για να χρησιμοποιηθεί ποτέ".

Μια ανεξάρτητη συμβουλευτική επιτροπή θα αποφανθεί αν η δοκιμαστική πτήση με αερόστατο τον Ιούνιο θα προωθηθεί ή όχι. Αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή της στις 15 Φεβρουαρίου. Η δοκιμαστική πτήση που θα διευκολυνθεί από επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ είχε ως στόχο να εκτιμηθεί αν το αερόστατο θα μπορούσε να μεταφέρει εξοπλισμό για ένα μελλοντικό πείραμα μικρής κλίμακας. Εάν το αερόστατο αποδειχθεί ικανό, το επόμενο βήμα θα ήταν η διάδοση σωματιδίων που αντανακλούν την ακτινοβολία στη γήινη ατμόσφαιρα.

Η χρήση αυτών των σωματιδίων που ονομάζονται στρατοσφαιρικά αερολύματα έχει προταθεί από ορισμένα μέρη ως εναλλακτική λύση για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Τα στρατοσφαιρικά αερολύματα αναμένεται να αποτελέσουν ένα "σχέδιο Β" για την υπερθέρμανση του πλανήτη σε περίπτωση που οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο δεν αναλάβουν επαρκή δράση. Μελέτες φαίνεται να ενισχύουν την υποστήριξη της ηλιακής γεωμηχανικής με τη χρήση αυτών των σωματιδίων, προβάλλοντας την τεχνολογία ως "ασφαλέστερη και πιο προσιτή".

Ωστόσο, οι επικριτές της ηλιακής γεωμηχανικής έχουν υποστηρίξει ότι ο κόσμος δεν έχει ακόμη κατανοήσει τις επιπτώσεις της χρήσης της. Επεσήμαναν επίσης ότι οι μεγάλης κλίμακας εγχύσεις στρατοσφαιρικού αερολύματος θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Μεταξύ των πιθανών κινδύνων που ανέφεραν οι επικριτές ήταν η βλάβη του στρώματος του όζοντος, η θέρμανση στη στρατόσφαιρα και η διατάραξη των οικοσυστημάτων. (Συνέχεια εδώ)


💥 Δεν είναι όμως μόνο ο Ο.Η.Ε., Ο Gates ή το WEF που προσπαθούν να εφαρμόσουν έναν τεχνητό ήλιο.

Η NASA το έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας
.

Εδώ είναι τα στοιχεία :



💥 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :