5 Οκτ 2020

Μετά τον κοροϊδοϊό έρχεται ο παγκόσμιος πόλεμος. Μέσα στη δίνη του δεν θα χαθούν μ ό ν ο ζωές και περιουσίες . Θα εξαφανιστούν για πάντα οι α π ο δ ε ί ξ ε ι ς και τα ε ν ο χ ο π ο ι η τ ι κ ά στοιχεία γι αυτούς που τον οργάνωσαν. Οι μεταπολεμικές κοινωνίες –αν υπάρξουν- θα διδαχθούν ότι για όλα έφταιγαν ένας ι ό ς και ένας π ό λ ε μ ο ς. Τα 1.0 0 0 τ ρ ι ς του παγκόσμιου χρέους δ ε ν πρόκειται να διαγραφούν. Όμως κανείς από το πόπολο δεν θα ξέρει πώς δημιουργήθηκαν και σε ποιον τα χρωστούν. Ούτε φυσικά θα μπορέσει να μάθει το π ώ ς η νέα άρχουσα τάξη ε ξ α σ φ ά λ ι σ ε την ακίνητη περιουσία της. Η κ α τ ά λ υ σ η του κωλομπαρεμένου Συντάγματος είναι ο ρ ι σ τ ι κ ή . Η απατεωνίστικη αστική δημοκρατία τελείωσε. Οι πολιτικές ελευθερίες δεν πρόκειται να επανέλθουν σε καμία περίπτωση στο πρότερο στάδιο χ ω ρ ί ς άγριο και αιματηρό αγώνα. Ξεχάστε αυτό που ζούσατε μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο κωλόκοσμος άλλαξε άρδην και ερήμην μας.

…Εύχομαι μαζί με εμάς να γίνει κομμάτια και θρύψαλα όλο αυτό το κουραδολόι που επιδοτείται από τους φόρους μας για να αναπαράγει την εξωγήινη ασχήμια του. Να εξαερωθούν οι κατσαριδόφατσες και τα αρούρια που εισέβαλαν με το έτσι θέλω στις ζωές μας και στον ζωτικό μας χώρο.

…Εύχομαι πάνω απ’ όλα να ξεμαγαρίσει αυτή η νεκροζώντανη φάρα των τεκτόνων, των δισεκατομμυριούχων, των πολιτικάντηδων, των σκατοϊερέων και όλου του βαμπιροειδούς άχρηστου συρφετού που παρασιτεί σε βάρος των πλασμάτων που έφτιαξε ο Μέγας Παίκτης.

75 γενιές έχουν περάσει από την εποχή του μέγιστου αρχιλαμόγιου Περικλή κι ούτε μια (1) από δαύτες δεν τήρησε πολεοδομικούς κανονισμούς. Ακόμα κι αυτός ο γαϊδαροκέφαλος εφευρέτης της μαφιόζικης «δημοκρατίας των κολλητών» δεν τηρούσε τους κανόνες σε όσα κατασκεύαζε η αδηφάγος παρέα του. Επί 2470 χρόνια όλοι αυτοί οι μεγαλοκουφάλες που διορίζουν μυστικά τις κυβερνήσεις παντελόνιασαν τις οικονομίες των πολιτών. Χωρίς εκπτώσεις ρήμαξαν την κρατική οντότητα σε όλες τις μορφές που πήρε μέσα στους αιώνες.

Το χειρότερο είναι ότι ακόμα ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΟΥΝ το σύμπαν. Από εμάς απαιτούν συμμόρφωση στις τοκογλυφικές ντιρεκτίβες και στα παράνομα χαράτσια ενώ αυτοί χτίζουν ό,τι γουστάρουν, γαμάνε, κοροϊδεύουν, σπάνε και κυρίως ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

Το ότι στις μέρες μας ισχύει ακόμα ο κατάπτυστος νόμος που θεσπίζει την ατιμωρησία των πολιτικών εχιδνών ακόμα και για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου αρκεί.  Ειδικά Δικαστήρια, Βουλεύματα, Παραγραφές, Αναστολές και κωλοτούμπες μαρτύρων κατηγορίας έχουν εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο για όλες εκείνες τις μεταλλαγμένες σαύρες που στην αρχαιότητα θα εκτελούνταν με βασανιστήρια.

Προδότες, ρουφιάνοι, ληστές, πράκτορες, μαυραγορίτες, εκβιαστές, όλο το αφρόσκατο του πολιτικάντικου βόθρου του Ραγιαδιστάν όχι μόνο δεν βγάζει τον άγιο σκασμό αλλά περιφέρει αλαζονικά τα σαπισμένα σαρκία του και τις βρωμερές ουρές του στα τηλεοπτικά βοθροσιφώνια.

Να λοιπόν που φτάσαμε στο παγκόσμιο δια ταύτα:  το μπερδεμένο πόπολο και οι ολίγοι γραφικοί του διαδικτύου από την μια πλευρά και όλα τα στρατά, οι μπάτσοι, οι εφοριακοί, ο υπόκοσμος των μασόνων, το κράτος και η Εγκληματική Υπερδομή από την άλλη.

Η κατάλυση του κωλομπαρεμένου Συντάγματος είναι οριστική. Η απατεωνίστικη αστική δημοκρατία τελείωσε.  Οι πολιτικές ελευθερίες δεν πρόκειται να επανέλθουν σε καμία περίπτωση στο πρότερο στάδιο χωρίς άγριο και αιματηρό αγώνα. Ξεχάστε αυτό που ζούσατε μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο κωλόκοσμος άλλαξε άρδην και ερήμην μας.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"Πιο πολύ απ’ όλους με ενοχλεί ο γαμημένος «συνάνθρωπος». Αυτό το χωμάτινο ζώο που υπακούει τυφλά στις εντολές των διορισμένων γιδοβοσκών και που δυσκολεύει και ευτελίζει τις ζωές όλων μας. Όσο περνάνε τα χρόνια νιώθω να γίνεται αγεφύρωτη η απόσταση ανάμεσα σε μένα και σ’ αυτόν. Παράλληλα, αυξάνεται η εκτίμησή μου προς τους ογκόλιθους της ευγενούς μισανθρωπίας όπως ο Τίμων, ο Διογένης, ο Σοπενχάουερ και άλλοι"... Όποιος δεν έχει γίνει μισάνθρωπος ως τα σαράντα του, δεν αγάπησε ποτέ το ανθρώπινο είδος ...