6 Οκτ 2020

Τα κανάλια είναι κοπροδοχεία και η εμπροσθοφυλακή για να περνάνε τα συμφέροντα της Νέας Τάξης. Τ ρ ο μ ο κ ρ α τ ο ύ ν και χ ρ η σ ι μ ο π ο ι ο ύ ν Αστυνομία καί Δικαστικούς για να ε π ι β ά λ ο υ ν το σκοπό τους. Έχουν Μασονική κουλτούρα, μην περιμένουμε απο τέτοιες συμμορίες που μισούν ότι είναι Ελληνικό...να μας δικαιώσουν. Κ α μ ι ά υπακοή καμιά υποταγή καμιά πειθαρχία σε κανένα Νόμο, είναι ΟΛΑ παράνομα. Οι Νόμοι είναι τα όπλα των εξουσιαστών με τα οποία απειλούν εκβιάζουν και τρομοκρατούν το κόσμο.


Αποκαλυπτικός και προβληματισμένος με τους Έλληνες που λατρεύουν τα δεσμά τους έδωσε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ παλμό για την απελευθέρωση της Χώρας στην εκπομπή (05/10/20) του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ. Στο Ραδιοφωνικό Σταθμό ο γνωστός Συνταγματολόγος - Κοινωνιολόγος Βασίλης Σπύρου.

Β. ΣΠΥΡΟΥ:Ο Κόσμος πάσχει από αλήθεια...Το Σύνταγμα μας αναφέρει ότι απαγορεύονται τα βασανιστήρια και κάθε προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας..όπως η Μάσκα η τα εμβόλια..Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να εκβιάζουν με τους Νόμους Όταν πας σε ενα Δικαστή που φοράει μάσκα είναι δυνατόν να σε βοηθήσει...Εφαρμόζει Αντισυνταγματικούς Νόμους. Να μην περιμένουν να σωθούν απο Τηλεοράσεις και Νόμους ..Θα πας στο Μασκοφόρο Δικαστή να του πεις τι; Να βγάλεις τη μάσκα; Οι Δικαστές είναι οι εφαρμοστές και είναι αυτοί που επιβάλουν τους Νόμους .. Πολλοί είναι τρομοκρατημένοι άλλοι είναι προσκυνημένοι ,άνανδροι ,συμφωνημένοι,ριψάσπιδες ...και κάποιοι ανήκουν σε μασονικές στοές και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παίρνουν το μισθό τους...Είναι ικανοί για οποιοδήποτε έγκλημα με τις αποφάσεις τους..Ξέρουν ότι οι Νόμοι είναι παράνομοι και τους εφαρμόζουν και έχουν συμβιβαστεί.

Ο Κοροιδοιός είναι μούφα ένα Παγκόσμιο Παραμύθι είναι Παγκόσμια Ραδιουργία Δολοπλοκία Παγκόσμια Εγκληματική οργάνωση ...οι ιοί υπήρχαν και θα υπάρχουν αλλά δεν υπάρχει καμιά μεγάλη θνησιμότητα..0,2% είναι η θνησιμότητα. Τον αναβίωσαν αυτό τον ιό και τους έχουμε πάρει χαμπάρι. Είναι ένα Παγκόσμιο σχέδιο πειθαρχίας . Ο Ελληνικός λαός λατρεύει τα δεσμά του και πολλοί δεν αντιστέκονται...

Τα κανάλια είναι κοπροδοχεία και είναι η εμπροσθοφυλακή για να περνάνε τα συμφέροντα της Νέας Τάξης.

Τρομοκρατούν και χρησιμοποιούν Αστυνομία καί Δικαστικούς για να επιβάλουν το σκοπό τους. Νομίζουν ότι εφήμερα ότι ευημερούν ...Κανένας όμως δεν θα γλυτώσει από όλους αυτούς που μας τρομοκρατούν... Το μικροτσίπ που μας φέρνουν είναι ο ίδιος ο Σατανάς θα αντισταθούμε ούτως η άλλως...και μέσα στις πόλεις και εκτός ...Εμείς υπηρετούμε την αλήθεια τον Χριστό και τον Ελληνισμό...Η αλήθεια δεν φοβάται το ψέμα.Θα ανατρέψουμε αυτό το κατεστημένο με ότι όπλα έχουμε γιατί θέλουν την γενοκτονία μας για λιμοκτονία και τον αφανισμό μας.

Ο Μητσοτάκης και όλα τα Εβραϊκά υποκείμενα τα έχουν μοιράσει όλα ...Με τους Νόμους κάνουν εγκλήματα .Οι μεγαλύτεροι εχθροί βάσει των αριθμών που σκοτώνουν είναι οι Πολιτικοί και οι Δικαστικοί με τα Τραπεζικά συστήματα τους Αντισυνταγματικούς Νόμους και την Τρομοκρατία από τέτοιους Νόμους... Έχουν Μασονική κουλτούρα μην περιμένουμε απο τέτοιες συμμορίες που μισούν ότι είναι Ελληνικό...να μας δικαιώσουν. Είναι συντεταγμένοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ...Ο Λαός πρέπει να δούμε τι θα κάνει.. Ο έχων την δύναμη και την ισχύ επιβάλει το Νόμο και το δίκαιο και όποιος μπορεί να Νομοθετεί μπορεί να εγκληματεί...Η Δικαιοσύνη είναι σαν το φίδι. Δαγκώνει τον ξυπόλητο. Καμιά υπακοή καμιά υποταγή καμιά πειθαρχία σε κανένα Νόμο, είναι ΟΛΑ παράνομα. Οι Νόμοι είναι τα ΟΠΛΑ των εξουσιαστών με τα οποία απειλούν εκβιάζουν και τρομοκρατούν το κόσμο.

Αν δεν αντιδράσει και δεν αμυνθεί ο Ελληνικός Λαός θα δει τα παιδιά του στα κρεματόρια στην πορνεία στην φτωχοποίηση την λιμοκτονία.Ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να πάρει κανένα εμβόλιο και ας κάνουμε τα αυτονόητα. Ο Συνταγματολόγος Κοινωνιολόγος μιλά επίσης για τους Λαθροεισβολείς και τον εσωτερικό κίνδυνο , τον κατά δήλωση του χριστιανό Αρχιεπίσκοπο και όχι από χάρη...Τέλος μιλά για τα Ελληνοτουρκικά και την παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας κ.ά.

Ολόκληρη η συνέντευξη στο Βίντεο :



Η μεταπολίτευση "πεθαίνει" μέσα στο "οικοσύστημα" που η ίδια έφτιαξε για τον εαυτό της. Η ψευδοδημοκρατική —και ως εκ τούτου η πλέον βρομερή— μορφή του πολιτικού συστήματος της νεότερης ιστορίας μας "πεθαίνει" μέσα στον "βόθρο". Στον "βόθρο" των δικών της "περιττωμάτων". Στον "βόθρο" της διαφθοράς, της προδοσίας και της αναξιοκρατίας. Μαζί μ' αυτήν αναγκαστικά θα παρασυρθούν στο "θάνατο" και όλοι οι μηχανισμοί, που της έδωσαν αυτήν την παθογένεια.

Ένας τέτοιος μηχανισμός, που σήμερα "νοσεί" επικίνδυνα, είναι και το σύστημα δικαιοσύνης. Το σύστημα, το οποίο μπλέχθηκε στη δίνη των μεγάλων σκανδάλων της μεταπολίτευσης και σύντομα θ' αναγκαστεί να μετρήσει τις "πληγές" του.