5 Οκτ 2020

Με αφορμή τον κορoϊδοϊό...




Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση.

Το δημοκρατικό πολίτευμα έχει υπονομευθεί καίρια. Το Σύνταγμα παραβιάζεται ή αγνοείται συστηματικά, το Κοινοβούλιο έχει μετατραπεί σε «εκδοτήριο» πράξεων νομοθετικού περιεχομένου των μνημονιακών επιταγών, η εκτελεστική εξουσία, οι κυβερνήσεις των Μνημονίων υπηρέτες της ελίτ ευτελίζονται καθημερινά, έχοντας υποταχθεί πλήρως στους εκπροσώπους των δυνάμεων κατοχής.

Ζούμε σαφώς τη νέου τύπου ΕΙΣΒΟΛΗ μέσω των διεθνών τραπεζών, του νέου ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ Ράιχ, που επιβάλλει στην Ελλάδα φρικτή ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ και απάνθρωπο ολοκληρωτισμό υπό τις ευλογίες, δυστυχώς, ΟΛΟΥ του π(ω)λιτικού κόσμου.

Έλληνες και Ελληνίδες απανταχού της γης ενωθείτε και εργαστείτε πριν είναι πολύ αργά. Πριν εξαφανιστούμε ως λαός και ως πολιτισμός από την ίδια την πατρίδα μας. Πριν εκδιωχθούμε από την Ελλάδα και την Ιστορία.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ, ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΣΜΙΚΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!


Ποιος ευθύνεται για αυτό το έγκλημα; Αυτοί που θέλουν να το επιβάλουν; Αυτοί που το αφήνουν να συμβεί και παίζουν μαζί, ή αυτοί που δεν το εμποδίζουν;

Δεν έχει να κάνει με μάσκες, δεν έχει να κάνει με ιούς, σίγουρα δεν έχει να κάνει με την υγεία σας. Πρόκειται για πολλά περισσότερα... Δεν συμμετέχω. Δεν φοβάμαι.

Μπορείτε να παρατηρήσετε, ήδη παίρνουν τον αέρα μας... Η επιτακτική ανάγκη της ώρας είναι προσωπική ευθύνη. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για αυτό που νομίζουμε, όχι για τα ΜΜΕ. Είμαστε υπεύθυνοι για αυτό που κάνουμε, όχι για τους ανωτέρους μας. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την υγεία μας, όχι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Και εμείς είμαστε υπεύθυνοι για ό, τι συμβαίνει στη χώρα μας, όχι η οποιαδήποτε φασιστική ψευτο- κυβέρνηση.