27 Οκτ 2020

Αποκαλύπτεται ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου, ήθελε να καλέσει τον Ερντογάν στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια της απελευθέρωσης από τους Οθωμανούς! Εάν δεν παραιτηθεί, ο πρωθυπουργός οφείλει να την αποπέμψει.


Α
ποτροπιασμό
προκαλεί η αποκάλυψη ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου, πρόεδρος της επιτροπής Ελλάδα 2021 η οποία θα αναλάβει τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την απελευθέρωση της Ελλάδος από τον οθωμανικό ζυγό, επιχείρησε να προσκαλέσει τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκειμένου να παρευρεθεί στον εορτασμό! (κλίκ στο άρθρο της "Κ")


Πραγματικά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε το σκεπτικό μίας τέτοιας πρωτοβουλίας ... ο πρωθυπουργός οφείλει να την αποπέμψει. (χαχαχα) [newsbreak.gr]

OIKONOMIKOI ΜΕΓΑΛΟΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ


Τα ονόματα των 163 οικονομικών μεγαλοδοσιλόγων της Κατοχής

Παρουσιάζουμε εδώ τους 163 οικονομικούς μεγαλοδοσιλόγους, οι οποίοι κερδοσκόπησαν και πλούτισαν επί Κατοχής. Δεν είναι απαραιτήτως όλοι αυτοί μαυραγορίτες. Είναι όμως όλοι τους εκείνοι που δεν δίστασαν να συναλλαγούν με τις Αρχές Κατοχής, αναλαμβάνοντας προμήθειες ή κατασκευές για λογαριασμό τους.


Εμπορεύθηκαν τη δυστυχία του λαού μας εκείνη την κρίσιμη ώρα. Κατά βάθος δεν είναι οι «έξυπνοι» που κατόρθωσαν να επιπλεύσουν. Είναι οι άτιμοι και οι ανέντιμοι που σε ώρα εσχάτης δυστυχίας δεν αδιαφόρησαν μόνο για τον διπλανό τους που έψαχνε στα σκουπίδια για μια μπουκιά, αλλά του αφαίρεσαν από το λιπόσαρκο σαρκίο του τις ελάχιστες ρανίδες αίματος που του είχαν απομείνει.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΟΣΙΛΟΓΩΝ


Καθηγητής Άγγελος Αγγελόπουλος







Αβραμίδης Ι., επιχειρηματίας
Αγγελόπουλος Θ. & Υιοί, επιχειρηματίες


Διαβάστε περισσότερα »