30 Οκτ 2020

Γιατί κανένα τηλεοπτικό κανάλι και εφημερίδα δεν κάλυψαν την είδηση;

Ενώ οι Ἕλληνες κυνηγήθηκαν,συνελήφθησαν επειδή θέλησαν να τιμήσουν την Ἐθνική επέτειο,μέχρι και πρόστιμα κάποιοι έλαβαν γιατίι απλά είχαν την Ἑλληνική Σημαία στο αυτοκίνητό τους...ο Κωνσταντίνου με το ΚΕΕΡΦΑ και τους "φίλους" μας τους Ιρακινούς αλώνισε την Αθήνα ... :


Συγκεντρώθηκαν ελεύθερα, ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε τίποτα – Συλλήψεις και πρόστιμα μόνο στους Έλληνες (vid)


Η ΚΥΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ : ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”

ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΤΕΦΑΝΙ

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ

Ξεπουλάνε τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και βγάζουν στους δρόμους τον στρατό τους που είναι οι λαθρομετανάστες . Τους λάθρο που τους μεταφέρει το Πολεμικό Ναυτικό από τα νησιά του Αιγαίου και τους τοποθετεί η αστυνομία με τις ΜΚΟ σε ξενοδοχεία-Hot Spots - δ ι α μ ε ρ ί σ μ α τα. Αυτές οι πορείες είναι οι πορείες του παρακράτους.…Όποτε θέλουν μπορούν να προκαλέσουν ένα μαζικό φαινόμενο σύγκρουσης, το οποίο θα τρομοκρατήσει την κοινωνία...Είναι μέρος μιας καλά μεθοδευμένης πολιτικής...

Mαζί και τα ξεπουλημένα,ελληνόφωνα μ.μ.ε. που παρατηρούν "ξενοφοβίες" και "ρατσισμούς","αδικίες" και "παραβιάσεις" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων-όλως τυχαίως μόνο για τους λαθροεισβολείς-στην Ελληνική κοινωνία και στην ψευτο-κυβέρνηση των Αθηνών ... πάντα κατόπιν σχεδίου και με την συνενοχή των δοσίλογων βαλέδων της κοινοβουλευτικής μπασταρδοκρατίας ... των εφαρμοστών της γενοκτονίας των μνημονίων και της εθνοκάθαρσης για χάρη του πολιτιστικού μαρξισμού ... Και ο λαός; ... ο λαός μεθοδευμένα άφραγκος και ανενημέρωτος βαδίζει προς την ολοκληρωτική καταστροφή χορεύοντας το χορό του Ζαλόγγου ... Μας σκοτώνουν λίγο-λίγο κάθε φορά,με κάθε μέτρο και κάθε "πράξη νομοθετικού περιεχομένου" καταστρατηγώντας την ασφάλεια,το Σύνταγμα και τους νόμους της Ελληνικής πολιτείας ! ...

ΟΛΟΙ τους μιά ΣΥΜΜΟΡΙΑ και οι περισσότεροι ΥΠΟΔΙΚΟΙ για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου

Εστε όλοι, Δοσίλογοι και Προδότες των Ελλήνων. Ακούστε τι σας λέει ο Ελληνικός Λαός! ... :

Ανακαλούμε την όποια εντολή και πληρεξουσιότητα σας είχαμε δώσει στο παρελθόν.
  • Δεν σας αναγνωρίζουμε.
  • Δεν μας εκπροσωπείτε.
  • Δεν σας αναγνωρίζουμε ούτε σαν νόμιμη κυβέρνηση, ούτε σαν Έλληνες.
  • Δεν αναγνωρίζουμε αυτήν την Δημοκρατία που δεν έχει σε τίποτα να κάνει με τον Δήμο και τις ανάγκες του Λαού.
  • Δεν αναγνωρίζουμε αυτήν την Δικαιοσύνη που διορίζεται από την εκτελεστική εξουσία.
  • Δεν αναγνωρίζουμε αυτήν την νομοθετική εξουσία αφού είναι το ίδιο με την εκτελεστική.
  • Δεν αναγνωρίζουμε συντήρηση, δεξιά, νεοφιλελευθερισμό, αριστερά, σοσιαλισμό, κομμουνισμό, προοδευτισμό, και διεθνισμό ως ελληνικές πολιτικές τάσεις αλλά ως φραγκόφερτες, αθεϊστικές, αρνησηπάτριες και διχαστικές πρακτικές.

Είστε σφετεριστές, εισβολείς, δοτοί, και ξένοι για εμένα, την Πατρίδα μου και το Έθνος των Ελλήνων, που με τόσο μίσος πολεμάτε. Αυτή η Δικτατορία που κυβερνά με μανδύα δημοκρατίας, πρέπει να πέσει, πριν προλάβει να ολοκληρώσει τον Εθνικό ακρωτηριασμό.
Και θα πέσει!