24 Οκτ 2020

Σκάψτε άλλους 250 τάφους να γίνουν 300 για να χωρέσουν όλοι!...Η ΑΗΔΙΑ δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια. Απλά τούς πετάμε στα α π ό β λ η τ α της ιστορίας και περιμένουμε εναγωνίως να κλειστούν στη φυλακή για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας...!

50 τάφοι μας είπε ο Ευαγγελάτος,σκάφτηκαν προληπτικά περιμένοντας τους νεκρούς από τον κοροιδοιό στη Θέρμη!!! Τρομοκρατία....όπως οι ομαδικοί τάφοι της Ν. Υόρκης!

Σίχαμα κατάντησες ρε υπάνθρωπε!!!!Σκάψτε άλλους 250 τάφους να γίνουν 300 για να χωρέσουν όλοι!!!!

Με εντολή που δόθηκε από τον δήμο Θεσσαλονίκης προκειμένου να μην υπάρξει συμφόρηση στα νεκροταφεία, σκάφτηκαν τάφοι για τα θύματα του κορονοϊού, με τους πρώτους 40 να χρησιμοποιούνται ήδη. Η διοίκηση δημιούργησε 100 τάφους, ενώ ετοιμάζονται ακόμη 50.

Ο αντιδήμαρχος επιχειρησιακού σχεδιασμού της Θεσσαλονίκης, Γιώργος Αβαρλής, μίλησε στο MEGA για το θέμα αναφέροντας αρχικά πως: «στο τέλος Μάρτη πληροφορήθηκε η διοίκηση να βρει έναν χώρο στα κοιμητήρια της Θέρμης για τα θύματα του φονικού ιού». Στη συνέχεια ο κ. Αβαρλής τόνισε: «Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας έδωσε αμέσως εντολή και βρέθηκε ο χώρος σε έναν απομονωμένο χώρο του κοιμητηρίου, και ξεκίνησαν τα έργα όπου δημιουργήθηκαν αρχικά 50 τάφοι, εν συνεχεία άλλοι 50 και πλέον ετοιμάζουμε άλλους 50»... [Συνέχεια ΕΔΩ]


Τον προηγούμενο καιρό αυτοί που παίζουν το ρόλο των ειδικών ετοίμαζαν το κλίμα για γενικευμένη χρήση μάσκας οπότε και ο Κούλης ήρθε η ώρα να το διαγγείλει μαζί και με απαγόρευση κυκλοφορίας... Ενόσω σε ένα διαφορετικό σύμπαν οι ίδιοι λένε πως βρίσκουν και κάποιο ενδεχόμενο ασυμπτωματικό κρούσμα με τηλεσκόπιο. Δηλαδή ο ίδιος δεν μπόρεσε να μην παραδεχτεί το τελευταίο αναφερόμενος στο μεγάλο αριθμό τεστ που διεξάγονται. Και η απόγνωση τους είναι σε τέτοιο βαθμό που φτάσανε να δίνουν οδηγίες που μπορούν εύκολα να κάνουν τους ανθρώπους να κρυώσουν.


Βέβαια, η απάτη όλο και περισσότερο ξεσκεπάζεται επίσημα.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στους άθλιους τω Αθηνών και μεγαλόσχημους "Δημοσιογράφους και λοιπούς Παπαγάλους", γιατί μεταξύ των Ονομάτων διεθνώς διακεκριμένων Γιατρών που αναφέρονται περιλαμβάνονται και κάποιοι άχρηστοι "γιατρουδάκια" που πήραν μέρος σε κάποιο "τάχα μου τάχα μου Συνέδριο που έγινε στην Αθήνα", όπως ευφυώς ανέφερε στον τηλεοπτικό βούρκο του ο τρομερός λάτρης της Δημοσιογραφικής δεοντολογίας, ναι, ναι, ναι, Κος Παπαδάκης και απαξίωσε πλήρως το φαινόμενο της Επιστήμης που συμμετείχε στην συγκεκριμένη Εκπομπή (21-9 2020)

Και έχεις και ένα τρομερό και φοβερό Γιατρό και Πρόεδρο του ΙΣΑ που διώκει πειθαρχικά τους Έλληνες Γιατρούς που διοργάνωσαν το "Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο των Αθηνών", 19+20-9-2020, στο οποίο και έλαβαν μέρος αυτοί οι Γίγαντες της Ιατρικής Επιστήμης και που ο ... Κος Πατούλης τούς αποκαλεί αντιεπιστήμονες. Η ΑΗΔΙΑ δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια. Απλά τούς πετάμε στα απόβλητα της Ιστορίας!!