31 Οκτ 2020

Στη φωτογραφία βλέπουμε να παρελαύνουν στην πλατεία Συνταγματος (κατά άλλες πηγές στο Ναύπλιο και κατα άλλους στην Τρίπολη), την 28η Οκτωβρίου του 1946, μανάδες, χήρες και κόρες πεσόντων στους πολέμους του 1912-1922.

28η Οκτωβρίου 1946 :


28η Οκτωβρίου 2020 :




Είναι οι δοτές, ελληνόφωνες "κυβερνήσεις" που πτώχευσαν, ξεπούλησαν και υποθήκευσαν ολόκληρη την πατρίδα, που κατέστρεψαν την βιομηχανία, το εμπόριο, την πολεμική βιομηχανία, την γεωργία, τον τουρισμό, το σύστημα υγείας, το συνταξιοδοτικό, αδυνάτισαν και αποδόμησαν το στράτευμα, έδιωξαν πάνω από 500 χιλιάδες λαού στο εξωτερικό και εξανάγκασαν σε ακραία ανέχεια μεγάλο μέρος των Ελλήνων ενώ οι ίδιοι παραμένουν στο απυρόβλητο της δικαιοσύνης, έχοντας κάνει παράνομη κατάληψη στην ξενοκίνητη βουλή του ανύπαρκτου κράτους, με παχυλούς μισθούς και κραυγαλέα προνόμια, δρώντας ως δωσίλογοι και ανθέλληνες προδότες.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στο φαύλο καθεστώς της κοινοβουλευτικής δήθεν δημοκρατίας το οποίο νομοθετεί ενάντια στη θέληση και βούληση του λαού υποστηρίζοντας ότι διαθέτει λαϊκή νομιμοποίηση και εντολή.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στη λειτουργία της βουλής οπερέτας και της κυβέρνησης «yes men» που νομοθετούν ψηφίζοντας όλα τα μέτρα που οδηγούν σε εξόντωση το λαό μας και σε διάλυση την πατρίδα μας.

Αγωνιζόμαστε για την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία.

Με τον διχασμό ,τον τρόμο και τον φόβο προσπαθούν να επιβληθούν! Είναι αδίστακτοι ... Με διχασμένη την Κοινωνία οδηγούμαστε στην παγίδα τους! Ο διχασμός στην Κοινωνία είναι το πρώτο που μετράει για το καθεστώς και τον μ ε θ ο δ ε ύ ο υ ν  με την  π ρ ο π α γ ά ν δ α  των κρατικοδίαιτων μ . μ . ε.

Ο Ελληνικός λαός ακόμα και τώρα δεν θέλει ή δεν μπορεί να καταλάβει τι του ετοιμάζουν πραγματικά.Ο καιρός έφτασε και ήδη βλέπουμε ένα λαό υποταγμένο- από τα λάθη του και την αφέλεια του- σε ένα καθεστώς τρόμου.

Σκοπός, να χαθεί ο πραγματικός στόχος. Να χαθεί η κοινή λογική μας. Να χαθούμε οι ίδιοι, μέσα στην ομίχλη της αμφισβήτησης, για όσα γεγονότα εξελίσσονται, μπροστά στα μάτια μας με πλήρη διαύγεια!

  • Δεν γίνεται να μην βλέπει κάποιος το μέλλον, που μας επιφυλάσσουν!
  • Δεν γίνεται να μην βλέπει κάποιος την καταστροφή όλων των ελευθεριών μας!
  • Δεν γίνεται να μην βλέπει κάποιος την απόλυτη επιβολή με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσον, των επιθυμιών, των απόψεων, των σχεδίων, των κερδών ΜΟΝΟ των ισχυρών αυτού του πλανήτη!

Δεν θέλει πολύ σκέψη ούτε και μεγάλη έρευνα για να καταλάβει κανείς ότι οι ψευτοηγέτες των μπαλκονιών που σήκωναν το χέρι ψηλά και χαιρετούσαν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση τους ψηφοφόρους τους για να τους μαγέψουν, σήμερα έγιναν στρατιωτάκια. Στέκονται ακούνητα αμίλητα και "τραβούν" προσοχή στις ξένες δυνάμεις παραδίνοντας σιγά σιγά την χώρα στους κατακτητές. Είναι η ατζέντα του Νέου Κόσμου που βρίσκεται σε εξέλιξη - η ιδιωτικοποίηση όλων των χωρών, και τελικά η κατοχή και ιδιωτικοποίηση ολόκληρου του πλανήτη!

Είστε όλοι, Δοσίλογοι και Προδότες των Ελλήνων. Ακούστε τι σας λέει ο Ελληνικός Λαός :