5 Οκτ 2020

Όλα φαίνονται να λειτουργούν ομαλά και νομότυπα. Εννοείται πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει ούτε κατά διάνοια. Όλα γίνονται ΠΑΡΑΤΥΠΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

  Από το 9010 που το πράσινο ΓΑΠοσκουλήκι μας βούλιαξε από το Καστελλόριζο στον τοξικό βόθρο του ΔΝΤ, ζούμε την αισχρότερη και την πλέον ολέθρια συνταγματική εκτροπή της νεότερης ιστορίας μας. Δεν είναι συμπτωματική η επιλογή της μαρτυρικής νήσου Μεγίστης για την έναρξη του κυκεώνα. Στο ίδιο νησί βλέπουμε τώρα να ετοιμάζεται ο οδυνηρός επίλογος του τεκτονικού αυτού θεατρικού.

Η αδιατάρακτη συνέχεια της προδοσίας με την συμμετοχή ΟΛΩΝ των σαπιοκομμάτων, ακόμα και της Χυσομπουκωμένης Αυγής, τεκμηριώνει την ύπαρξη συνωμοτικού σχεδιασμού.  Τίποτε δεν έγινε τυχαία. Ακόμα και ο χρεοκοπημένος λαός με την αγραμματοσύνη του συμμετείχε ακούσια στην πλεκτάνη της τραπεζικής μαφίας. Αυτός ο πυροβολημένος όχλος των διαρκώς ταλαίπωρων εξακολουθεί να τρώει σανό και να συμμορφώνεται με κάθε είδους παράλογη και ΠΑΡΑΝΟΜΗ αστυνομική διάταξη.


Πολιτικά ρεμάλια μιας χρήσης, οι αγορασμένοι χυσοταμιευτήρες των ξένων πρεσβειών υπογράφουν ακατάπαυστα θανατικές καταδίκες. Μπορεί τα ψηφοκωλόχαρτα που ρίξατε ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι στις κάλπες να νομιμοποιούν αυτά τα κνώδαλα να ενεργούν ως πρόσκαιροι φορείς εξουσίας, όμως σε καμία περίπτωση δεν τους νομιμοποιούν να διοικούν με  Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου οι οποίες καταργούν τύποις και ουσία το Σύνταγμα.


Αλλά τι να περιμένει κανείς από μια χώρα μπαμπουίνων στην οποία πρωθυπουργοί και υπουργοί είναι θεσμοθετημένα ανεύθυνοι και ανέγγιχτοι. Κι αυτό χάρη σε έναν άθλιο νόμο της χούντας ο οποίος σαν τον Φοίνικα όλο καταργείται κι όλο αναγεννάται μέσα από τα σκατά του. Με πιάνουν τα γέλια που αυτήν την λέσχη της απάτης την αποκαλούν «δημοκρατία». 



Το ότι είναι το «καλύτερο πολίτευμα» δεν το συζητάμε καν. Τέτοιες απίθανες καρικατούρες δίποδων ζώων που ξεμπαζώνουν καθημερινά στις χέστρες της Βουλής, τέτοιοι απίστευτοι τυχάρπαστοι απατεώνες δεν θα έβρισκαν απάγκιο πουθενά αλλού.  Φανταστείτε ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους μπετόστοκους πολιτικάντες προδίδουν την χώρα με αμοιβή ΔΑΝΕΙΑ !!! Ούτε καν μετρητά δεν τους κόβει να πάρουν τα μπαζόσκυλα.

Το κακοτράχαλο μονοπάτι στο οποίο βρίσκεται ο τόπος εκ πρώτης όψεως μοιάζει με εκείνο του ’65. Τότε που η συνταγματική εκτροπή με πρωταγωνιστή τον αποστάτη Μητσοτάκη Α΄ κατέληξε στην χούντα, στο ξεπούλημα της Κύπρου και στην μετέπειτα ολέθρια κυριαρχία της σταλινικής αριστεράς. Από άποψη μεγέθους δεν υπάρχει καμία σχέση.  Αν το τότε παιχνίδι ήταν καθημερινή βραδιά στη συνοικιακή μπαρμπουτιέρα του Βαγγέλα, το σημερινό είναι παραμονή πρωτοχρονιάς στο Καζινό του Μονακό.

Τα πονταρίσματα είναι τεράστια. Η γερμανόχυστη μασονική βρωμούσα, η μαύρη δηλητηριώδης μάμπα, ο νεκροθάφτης της χώρας ο Μητσοτάκης Β΄ ο πουτσομύξας δεν είναι απλά ένας αγράμματος ψευτάκος όπως ήταν ο προηγούμενος συριζομπινές. Είναι διδάκτωρ της Ανώτατης Σχολής Ψευτιάς, ο βαρώνος  Μυνχάουζεν της πολιτικάντικης απάτης. Είναι η κασκαρίκα προσωποποιημένη.  

Ας δούμε μερικά από τα επιτεύγματά του σε 13 μόνο μήνες διακυβέρνησης:

…Έστειλε την οικονομία εντελώς στον διάολο.

…Άνοιξε τα σύνορα και μέσα σε ένα χρόνο έμπασε περισσότερους λάθρο απ’ όσους είχε βάλει ο άλλος πούστης σε μια τετραετία.

…Εγκατέστησε τις λαθροκατσαρίδες σε όλη την επικράτεια.

…Κατάργησε όλες τις πολιτικές ελευθερίες. 

…Έβαλε φερετζέ σε όλους τους Νεοέλληνες.

…Τώρα πάει άοπλος σε πόλεμο με την Τουρκιά.

Ειλικρινά, η ψόφια βαμπιρονυχτερίδα ο πατέρας του μου φαίνεται γουρλής σε σύγκριση με αυτήν την γκαντεμόσαυρα.


Να τα λέμε όμως όλα. Ο μέγιστος των ψευδολόγων παρέχει και κάποια πράγματα δωρεάν. Το εξής ένα: το δούλεμα.

 

…Δουλεύει 11.000.000 χαϊβάνια ότι έρχεται η ανάπτυξη.

 

…Δουλεύει 3.500.000 άνεργους ότι θα βρουν δουλειά.

 

…Δουλεύει όποιον μιλάει Ελληνικά ότι ασκεί εξωτερική πολιτική ενώ κάθε πέντε λεπτά παίρνει τηλέφωνο την Μέρκελ και τον Νετανιάχου για οδηγίες.

 

…Δουλεύει τους πάντες ότι μάχεται εναντίον της εξαθλίωσης των Νεοελλήνων ενώ την ίδια στιγμή με την ανελέητη και παράλογη φορολογική λαίλαπα που είχαν θεσμοθετήσει οι προηγούμενοι δήμιοι μας έχει γαμήσει το σπίτι. (Με ΕΝΦΙΑ, τεκμήρια, φόρους κληρονομιάς, τακτοποιήσεις, έχει πετύχει ρεκόρ αποποιήσεων κληρονομιάς όλων των εποχών).

 

…Δουλεύει τους εναπομείναντες ηλιθίους ότι μεριμνά για την οικογένεια όταν παρέχει πλήρη οικονομική και νομική υποστήριξη μόνο στην παραβατική φάρα των βρομά.

 

…Δουλεύει τα ζώα που τον ψήφισαν ότι φροντίζει για την Νεοελλάδα την στιγμή που εντατικοποιεί την εξπρές «ιθαγενοποίηση» και την χρηματοδότηση των εισβολέων λαθρο-όρκ.

 

…Δουλεύει όποιον δηλώνει χριστιανός ότι στηρίζει την Ορθοδοξία ενώ με την βοήθεια του αιρετικού τσάτσου Τζερόνιμο παλεύει για την κατάργησή της.  

 

…Δουλεύει την Ευρώπη ότι παρέχει τα εχέγγυα για ευνομία, τάξη και ασφάλεια όταν στην Αθήνα επικρατεί αναρχία, ασυδοσία και ατιμωρησία με τις συμμορίες των εγκληματιών νεολάθρο να αλωνίζουν ανενόχλητες.

 

…Δουλεύει το σύμπαν ότι ισχυροποιεί τους δημοκρατικούς θεσμούς ενώ υποστηρίζει μια διεφθαρμένη πολιτική, δικαστική και αστυνομική εξουσία τύπου Μεξικού.

 Τα παραπάνω δεν είναι τίποτα. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι με την ανθελληνική και απάνθρωπη πολιτική του αυτό το μπουλούκι των σκατοαλειμμένων ευρωλιγούρηδων σαλτιμπάγκων της ΝΔ θα ξαναφέρει στην εξουσία τα αποβράσματα του Σύριζα και του Πασόκ. Σε τρία κωλοχρόνια από σήμερα –αν υπάρχει χώρα- ο ψηφοφέρων γιδολαός θα ψηφίζει ξανά με χέρια και με πόδια τα λαμόγια της κλεφτοαριστεράς για να ξεφορτωθεί την ληστοσυμμορία του Μητσοτάκη. 

Άμα σε λατρεύουν τα πακιστάνια που λατρεύουν την Τουρκία είσαι πολύ λάθος...

Ταυτόχρονα ορδές αλλόφυλων ζώων και υπόζωων απόκτησαν δικαιώματα σε πακέτα προσφορών. Γύφτοι, λάθρο, αδίστακτοι εγκληματίες, φυλακόβια έντομα, σκληροπυρηνικοί παιδόφιλοι, σεσημασμένοι κτηνοβάτες, συν όλα τα σαβουροζόμπι του ασιατικού και του αφρικανικού οχετού που εισέβαλαν στην Ευρώπη, θεωρήθηκαν ξαφνικά ως «καταπιεζόμενες μειοψηφίες».


Εν μέσω αριστερο-ελιτίστικης προπαγάνδας, μίσανδρων μανιφέστων, ψυχοπαθούς βιγκανισμού, αναρχοάπλυτων αφορισμών και κωλοπαρελάσεων γκέι υπερηφάνειας μας έσκασε στη μάπα η παπάτζα της «πανδημίας». Με πρόσχημα τον κοροϊδοϊό έγινε μέσα σε μια νύχτα απαλλοτρίωση των θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των αυτοχθόνων (ελευθερία μετακίνησης, άσυλο κατοικίας, νόμιμη σύλληψη με απαγγελία κατηγορίας, δικαίωμα συνάθροισης, προστασία της ιδιοκτησίας, θρησκευτική ελευθερία, κ.α.). Την ίδια στιγμή τα δικαιώματα που είχαν απονεμηθεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ στους λαθρο-εισβολείς δεν θίχτηκαν ούτε στο ελάχιστο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ