7 Οκτ 2020

Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των δοκιμών εμβολίων κορονοϊού: παράνοια. Ζητούνται ‘θαρραλέοι’!


Ζητούνται ‘θαρραλέοι’! Οι γαλλικές αρχές απευθύνουν κάλεσμα σε 25.000 εθελοντές για τις κλινικές δοκιμές των εμβολίων.

Το δημόσιο ερευνητικό κέντρο της Γαλλίας Inserm, που έχει αναλάβει το όλο εγχείρημα, δεν αποκάλυψε τα εμβόλια τα οποία θα αξιολογηθούν.

Η Γαλλία απηύθυνε κάλεσμα σε 25.000 ενήλικες εθελοντές, που θα συμμετάσχουν σε μια σειρά ευρείας κλίμακας κλινικές δοκιμές, οι οποίες στοχεύουν στο να αξιολογήσουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα διαφόρων υποψηφίων εμβολίων κατά της νόσου Covid-19.

Οι κλινικές δοκιμές για τις φάσεις II και III, που θα ξεκινήσουν αυτόν τον μήνα, θα διεξαχθούν σε 24 νοσοκομεία σε ολόκληρη τη χώρα. Οι εθελοντές καλούνται να εγγραφούν ηλεκτρονικά.

Το δημόσιο ερευνητικό κέντρο της Γαλλίας Inserm, που έχει αναλάβει το όλο εγχείρημα, δεν αποκάλυψε τα εμβόλια τα οποία θα αξιολογηθούν και επισήμανε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε συνομιλίες με τις φαρμακευτικές εταιρείες. Πρόσθεσε, δε, ότι θα επιλέξει τους «πλέον υποσχόμενους» υποψηφίους για τις δοκιμές.

Περισσότερα από 150 πιθανά εμβόλια αναπτύσσονται σε ολόκληρο τον κόσμο και δοκιμάζονται με στόχο να μπει ένα τέλος στην πανδημία Covid-19, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

photo pexels - https://www.el.gr  - Το είδαμε εδώ

Ακόμα και η μεγάλη φαντασία των ελεγκτών της πληροφορίας δεν θα μπορούσε να διανοηθεί το ότι έχουν βρεθεί σε μια κατάσταση να μας μιλούν για μια μεγάλη πανδημία στην οποία στο μόνο που αναφέρονται είναι τα κρούσματα αντι για θανάτους. Και μάλιστα στα ποσοστιαία ελάχιστα κρούσματα συμπεριλαμβάνουν και ανθρώπους που δεν έχει επηρεαστεί καθόλου η ζωή τους, παρα μονο έχουν βγει θετικοί σε ένα αμφισβητήσιμο τεστ.

Το θέμα είναι όμως ότι εν μέσω αφηγήματος κοροϊδοϊού και φιμώτρων η Microsoft έρχεται να κάνει τη μεγαλύτερη επένδυση όλων των εποχών για την Ελλάδα με 1 δις. Σκοπός τους να δημιουργήσουν μια Δαιδαλώδη υπηρεσία, το cloud, ένα τεράστια “κέντρο δεδομένων” που θα περιέχει στοιχεία του δημοσίου και των πολιτών δείχνοντας ξεκάθαρα πως επιθυμούν να βάλουν τις βάσεις για την ψηφιακή χούντα του “Mεγάλου Αδελφού” που ονειρεύονται.