5 Οκτ 2020

Αφγανοι στο κέντρο υποδοχής μεταναστών στη Ριτσώνα, φτιάχνουν αυτοσχέδια σπαθιά! Ετοιμάζονται για πόλεμο ;... Η Μέρα πλησιάζει....

Οι προετοιμασίες των λαθρομεταναστών συνεχίζονται…..Ο Έλληνας Ραγιάς νομίζει ότι σε μια Έκτακτη κατάσταση όλοι αυτοί που μας ήρθαν βάσει οργανωμένου σχεδίου είναι οι δήθεν κατατρεγμένοι που χρειάζονταν βοήθεια…Τώρα πλησιάζει η ώρα της αλήθειας που θα πληρωθεί δυστυχώς με αίμα… Έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα Εχθρικός  Στρατός…

Η Ελλάδα τεμαχίζεται και θα έχουμε εσωτερικές αναταραχές και επιθέσεις απο Τζιχαντιστές που τους εκτρέφει το Πολιτικό μας σύστημα..το οποίο αποδέχθηκε τις εντολές εισβολής τους στη Χώρα..

Εδώ στο video από το Ελλάδα Ελλήνων στο facebook βλέπετε πως οι Λαθρο εισβολείς Αφγανοί (ΗOT SPOT ΡΙΤΣΩΝΑΣ) κατασκευάζουν αυτοσχέδια σπαθιά για να κάνουν αυτό που ξέρουν…Να κόψουν κεφάλια απίστων δηλαδή Χριστιανών..Και αυτά είναι από τα λίγα στοιχεία που μπορούμε να δούμε …και έρχονται στο φως της Δημοσιότητας..

Φυσικά μην περιμένετε να επέμβουν οι Αρχές διότι η Κυβέρνηση και το πολιτικό μας σύστημα είναι αυτό που τους αποδέχθηκε και εκτελεί εντολές διάλυσης της Οικονομίας ελέγχου των Ελλήνων Πολιτών και μετατροπή μας σε Ζόμπι με τα εμβόλια που μας ετοιμάζουν…Η Ελλάδα έγινε ΑΧΤΑΡΜΑΣ με αντικατάσταση πληθυσμού από λάθρο και το τίμημα θα πληρωθεί με ζωές !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :


Πηγή - Το είδαμε εδώ - Διαμόρφωση:Α.Τ.