25 Οκτ 2020

Πρόκειται για μάχη μεταξύ αυτών που επιθυμούν μια ελεύθερη ανθρωπότητα και αυτών που μας θέλουν υποδουλωμένους.

Γαλλική Υπηρεσία Πληροφοριών : “Η κορονοκρατία ολόκληρη είναι ένα καρναβάλι και μια προσομοίωση που έχει προετοιμαστεί πολύ νωρίτερα από την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, τους Ρόθσιλντ και τα τρωκτικά τους σε συνεργασία με την οικογένεια Ροκφέλερ.”

Ως αποδεικτικό στοιχείο, οι Γάλλοι κατέθεσαν την επίσημη άδεια της πατέντας που δόθηκε το 2015 αλλά δημοσιεύτηκε το Σεπτέμβριο του 2020. “Οι πατέντες αυτές και μόνο αποτελούν απόδειξη πως γνώριζαν το 2015 τι επρόκειτο να συμβεί το 2020

Για παράδειγμα, μια πατέντα που καταχωρήθηκε από τον «Ρίτσαρντ Α.Ρόθσιλντ στο Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία» αναφέρει λεπτομερώς πώς να υπολογιστούν με ακριβείς λεπτομέρειες οι βιομετρικές πληροφορίες ατόμων μέσω των κινητών συσκευών τους. Οι κινητές συσκευές μπορούν να μετρήσουν τον καρδιακό ρυθμό του ατόμου και μπορούν να τον συγκρίνουν με άλλες πληροφορίες (π.χ. βάρος, ηλικία, κ.λπ.) ώστε να υπολογίσουν πολλά πράγματα.

Οι συσκευές μπορούν με αυτό τον τρόπο να υπολογίσουν πράγματα όπως πόσες θερμίδες καίει κάποιος σε μία ημέρα, την αρτηριακή πίεση, τους καρδιακούς παλμούς, την αναπνοή και τις συνήθειες στον ύπνο, μεταξύ άλλων και την περιεκτικότητα του αίματος σε αλκοόλ. Κάτι τέτοιο θα επέτρεπε για παράδειγμα στην αστυνομία να ανιχνεύει απομακρυσμένα αν κάποιο άτομο οδηγεί μεθυσμένο. Οι πληροφορίες θα διευκόλυναν επίσης στην αναγνώριση κάθε ατόμου μέσω του μοναδικού αναπνευστικού του αποτυπώματος και των καρδιακών του μοτίβων.

Για να αποκτηθούν αυτές οι πληροφορίες, τα άτομα θα πρέπει να κρατούν το κινητό τους, το οποίο θα είναι συνδεδεμένο με Bluetooth ακουστικό, ή να φορούν ένα έξυπνο ρολόι που παρακολουθεί την υγεία και την ανεβάζει στο cloud. Η αναγνώριση μέσω προσώπου βελτιώνεται για την παρακολούθηση μέσω του 5G όταν οι άνθρωποι κρατούν μεταξύ τους αποστάσεις τουλάχιστον 1,5-2 μέτρων, και αυτός είναι ο λόγος της εκστρατείας «κοινωνικής απόστασης» και της υποχρεωτικής μάσκας, καθώς έτσι εύκολα θα αναγνωρίζονται τα άτομα που δε συμμορφώνονται με το «νέας κανονικότητας» πρόγραμμα εμβολιασμού μείωσης του πληθυσμού.

Οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ που είναι προγραμματισμένες για τις 3 Νοεμβρίου αποτελούν μία ευρύτερη μάχη ενάντια “στην προστασία του ψευδούς νομισματικού συστήματος και του εγχώριου ξεπλύματος χρημάτων χρέους, καθώς και των κρατικών μυστικών λειτουργιών της Χαζαρικής Μαφίας” σημειώνουν πηγές από την ΜΙ6.

Η κατάσταση στις ΗΠΑ έχει επιδεινωθεί στο σημείο μόνο το 15% των Αμερικανών να πιστεύει πως η δημοκρατία λειτουργεί σωστά, σύμφωνα με έρευνα του AP. Οι εξεγέρσεις και οι λεηλασίες στις μεγάλες πόλεις ίσως σχετίζονται με τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας, όπου ερωτήσεις σχετικά με τη Συνταγματική Δημοκρατία φυσικά δε συμπεριλήφθηκαν.


Ακόμη και κυβερνητικές οργανώσεις των ΗΠΑ, όπως το FBI, η Κυβερνοασφάλεια (Cybersecurity) και η Υπηρεσία Ασφαλείας Υποδομών (Infrastructure Security Agency) αναφέρουν συστηματικές απειλές προς την ακεραιότητα των επερχόμενων αμερικανικών εκλογών.



Υπό αυτές τις συνθήκες, οποιοσδήποτε πολιτικός ζητά «υποχρεωτική χρήση μάσκας και κοινωνική αποστασιοποίηση», «αναμονή του εμβολίου για να τελειώσει η πανδημία», «περισσότερες καραντίνες ως απαραίτητο μέτρο» κ.λπ. έχει αυτό-ταυτοποιηθεί ως Σκλάβος της Χαζαρικής Μαφίας.

Να θυμάστε πως αυτοί οι "άνθρωποι" προσπαθούν πραγματικά είτε να σας δολοφονήσουν είτε να σας υποδουλώσουν, κι εσάς και τους αγαπημένους σας. Δεν είναι ώρα για κωλυσιεργίες. Πρόκειται για μάχη μεταξύ αυτών που επιθυμούν μια ελεύθερη ανθρωπότητα και αυτών που μας θέλουν υποδουλωμένους.

Πηγή - Διαμόρφωση/επιλογή αποσπασμάτων/κεφαλίδα/φωτό:Α.Τ.