17 Οκτ 2020

Πώς, πότε και ποιοι προκαθόρισαν τη χριστιανική πίστη


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhtrYAcuZm1eeGzbev8Zu2lVqdrJmtIHoZjrpHFdYzLlVzlrEPz4jfykyYjjVlIMo6KIODxEtUPXEN8sbW6YJ9fICFq02RAov8bs8MbWyLVknDeesqga36io-5ynes8wIe7oqAfs-RO9qs/s1600/8JFMBdNgyPnXKNcqer9bMEq3h56GFk5a_7.gif
Ένα σύντομο ντοκυμαντέρ που καταγράφει ιστορικά δεδομένα που αφορούν την εδραίωση της θρησκείας (γωνιακό μαγαζί) τη θεσμοθέτηση του ιερατείου, το δόγμα, και εν γένει την ψυχονοητική χειραγώγηση των μαζών. Δύο τα ισχυρά ιερατεία στον πλανήτη. Το πολιτικό και το θρησκευτικό. Συγκοινωνούντα δοχεία. Δύο προαιώνια δένδρα με τα κλαδιά και τα   παρακλάδια τους, διαπλεκόμενα.

Η θρησκειο-πολιτική ατζέντα σίγουρα δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Στόχος της ήταν είναι και θα είναι, η απόκρυψη ή η στρέβλωση αληθειών απο τους χειραγωγούς και ελεγκτές των συνειδήσεων (είτε ιεράρχες είτε πολιτικούς) που θα ήταν καθοριστικές για την ψυχονοητική ανέλιξη του ανθρώπου (στο πνευματικό πεδίο) και κατ'επέκταση για τη συνειδητή αντίληψη του αυτεξούσιου και των εξ ορισμού υπαρκτών ατομικών δικαιωμάτων που κανείς δεν δικαιούται να αφαιρεί, να καταπατά ή να καταστέλλει (στο κοινωνικοπολιτικό πεδίο)

Εστιάζοντας στο πρώτο σκέλος (το πνευματικό ) το οποίο πραγματεύεται αυτό το βίντεο, οι αντιδράσεις ήταν ήδη (μια μέρα μετά την ανάρτησή του) πολλές, ποικίλες και κατά κανόνα έντονες... Σύνηθες φαινόμενο στην ανθρώπινη ψυχολογία, είναι η ενστικτώδης επίθεση, αποκλείοντας την ψύχραιμη και αποστασιοποιημένη πρόσληψη της παρουσίασης, κι αυτό διότι αν κάτι πάει κόντρα σε ένα συγκεκριμένο σύστημα πεποιθήσεων, εκλαμβάνεται ως σκοτεινό, κακόβουλο και καταστροφικό γι'αυτό και οι άνθρωποι πάντα αντιδρούν ενστικτώδικα και σπασμωδικά απέναντι σε ό,τι απειλεί να γκρεμίσει το εδραιωμένο σύστημα πεποιθήσεών τους.

Το βίντεο παραθέτει ιστορικά δεδομένα που αν τα δει κανείς με ανοιχτό μυαλό, αντικειμενικά, συναισθηματικά αποστασιοποιημένα και χωρίς τους φακούς των ατομικών του πεποιθήσεων, (δύσκολο μεν εφικτό δε) μπορεί να βγάλει κάποια συμπεράσματα ή/και να αντιδράσει διαφορετικά.

Δείτε το κατατοπιστικό/διαφωτιστικό βίντεο για να καταλάβετε, ποιοι πώς και γιατί αποφάσισαν ποια κομμάτια των ευαγγελίων θα γνωρίζουμε, καθορίζοντας έτσι και το τι και το πώς θα πιστέψουμε. Ήταν ένας καταλυτικός τρόπος επιβολής, για να περιοριστεί και να περιχαρακωθεί δραστικά, ο τρόπος που προσεγγίζουν οι άνθρωποι το Θείον... :


Ο Χριστός είχε δίκιο αποκαλώντας το ιερατείο φωλεά εχιδνών...Εδώ είναι εμφανές ότι δοξάζονται α/ ο σατανάς και β/ τα ερπετά.

Το υποτιθέμενα "χριστιανικό" ιερατείο, μόνο στον Χριστό δεν στέκεται... Αποφεύγει τον σταυρό λες και είναι πανούκλα, και απεικονίζει τον Χριστό ως εξάμβλωμα... δείτε, φρίξτε και ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ... :


Το βίντεο αυτοεπεξηγηματικό και καλυπτει κάμποσες παραμέτρους... Και μη θαρρείτε πως το μόνο ιερατείο που παραπλανεί, ποδηγετεί, και ΔΕΝ υπηρετεί το Φως , είναι μόνο το Καθολικό...

Δείτε και τις Ε/Ορθόδοξες διαδρομές ... :



ΠΗΓΕΣ : 1 , 2 - Διαμόρφωση : Α.Τ.

Κλιματική Θρησκεία- η κάλτα του θανάτου...


Δεν υπάρχει φως χωρίς σκοτάδι, δεν υπάρχει θετικό χωρίς το αρνητικό...και φυσικά δεν υπάρχουν ιερατεία, (είτε θρησκευτικά είτε πολιτικοϊδεολογικά) σε τούτο τον πολύπαθο πλανήτη, που να μη χειραγωγούν μυαλά, να μην περιχαρακώνουν τη ματιά και τα ταξίδια της ψυχής, να μην κακοποιούν την έννοια της αγάπης να μη στρεβλωνουν τις αξίες, να μη μετατρέπουν την ηθική σε ψευτοηθικισμό και να μην τραυματίζουν με βαναυσότητα τον ανθρώπινο ψυχικό κόσμο... να μην φυλακίζουν την ανθρώπινη υπόσταση στο υλιστικό πεδίο...

Και τελευταία κυρίες και κύριοι, μας παρουσιάστηκε νέο δόγμα από τρία ιερατεία σφιχταγκαλιασμένα.

Το θρησκευτικό, (παμπάλαιη ψυχονοητική μάστιγα) :


το πολιτικοϊδεολογικό: (Συνέχεια ΕΔΩ)

Επιμέλεια/σύζευξη/διαμόρφωση:Α.Τ.