29 Οκτ 2020

Έλληνες σε όλη την Ελλάδα αψήφησαν τις απαγορεύσεις και παρέλασαν υψώνοντας Ελληνικές σημαίες έχοντας α π έ ν α ν τ ι τους αστυνομία και αναρχικούς. Ακροαριστεροί κ ο υ κ ο υ λ ο φ ό ρ ο ι σε ρ ό λ ο Αστυνομικών ... Άγνωστοι βεβήλωσαν το άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.


ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑΣ-Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ...Η ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ...


Ακροαριστεροί κουκουλοφόροι σε ρόλο Αστυνομικών στην Πάτρα! Κανονικά πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στην Αίγινα καθώς οι κάτοικοι αψήφησαν ...


Κανονικά πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στην Αίγινα καθώς οι κάτοικοι αψήφησαν τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης και παρέλασαν στους δρόμους υπό τους ήχους του «Μακεδονία Ξακουστή» για να τιμήσουν τους ήρωες του έπους του 1940, που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα.


Μάλιστα δεν παρέλασαν μόνο δάσκαλοι και μαθητές αλλά και γονείς και ιερείς, ενώ οι υπόλοιποι κάτοικοι ζητωκραύγαζαν. Υπενθυμίζουμε πως οι συμμετέχοντες στην παρέλαση μπορεί να τιμωρηθούν από την κυβέρνηση με κάθειρξη έως και 10 ετών (!) για «διασπορά του κορωνοϊού».

Κουκουλοφόροι και Κράτος κατά των παρελάσεων :


Παρελάσεις πραγματοποιήθηκαν και σε αρκετές ακόμα περιοχές όπως στη Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη στην οποία υπήρξε και τραυματίας. Συγκεκριμένα παρέλαση με μηχανές και ΙΧ αυτοκίνητα πραγματοποίησαν πολίτες στην οδό Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα, παρά τις απαγορεύσεις. Η εν λόγω παρέλαση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει από τη Veso Mare, ωστόσο τα σχέδια ανατράπηκαν λόγω συγκέντρωσης ομάδων αναρχικών κουκουλοφόρων στο σημείο και εντέλει η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην αρχή της Αγίου Ανδρέου, στη συμβολή με την Τριών Ναυάρχων. Στη συνέχεια δράση ανέλαβαν αστυνομικοί, οι οποίοι τους σταμάτησαν.

Στην Αθήνα, περίπου 150 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος το πρωί της Τετάρτης με σημαίες στα χέρια με σκοπό να παρελάσουν και να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι φέτος απαγορεύτηκαν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο. Αστυνομικές δυνάμεις που ήταν εκεί τους σταμάτησαν και τους συγκέντρωσαν στο κέντρο της πλατείας.

Στην Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί έσπευσαν να εμποδίσουν παρέλαση πολιτών. Ακολούθησε ένταση και επεισόδια και κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της αστυνομίας, ένας από τους αστυνομικούς έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Στην Κέρκυρα περίπου 50 αυτοκίνητα με πλήθος πολιτών μαζί με τα παιδιά και τις οικογένειές τους κατόπιν απαγόρευσης του τοπικού αστ.διευθυντή της μοτοπορείας,ακινητοποιήθηκαν παράνομα απο ισχυρές δυνάμεις της Αστ.Διευ/νσης Κερκύρας και της ασφάλειας (;) με αποτέλεσμα το κυνηγητό στους δρόμους της πόλης μέχρι αργά το μεσημέρι...Τελικά η μοτοπορεία εμποδίστηκε απο τις αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της πόλης αλλά έγινε πανηγυρικά σε όλη την υπόλοιπη Κέρκυρα!

Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι το οτι όχι μόνο οικογένειες Ελλήνων εμποδίστηκαν να καταθέσουν στεφάνι στο ηρώο της πόλης αλλά κυρίως το οτι ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στο αυτοκίνητό του ετύγχανε αυστηρής "λογοκρισίας" απο τις ισχυρότατες αστ.δυνάμεις του νησιού,οι οποίες κατόπιν διαταγών άφηναν να περάσουν απο το μπλόκο,στο σημείο συνάντησης των πολιτών,ΜΟΝΟ όσους αποποιούνταν και αφαιρούσαν το Εθνικό σύμβολο απο το αμάξι τους... Το αποτέλεσμα της αστυνομικής παράνομης, με βάση την ΚΥΑ της ψευτοκυβέρνησης ,αυθαιρεσίας ήταν η μοτοπορεία να κλιμακωθεί αργότερα και να γίνει δημιουργώντας το αδιαχώρητο στους τοπικούς δρόμους,λόγω των "μέτρων" της τροχαίας ενάντια στη μοτοπορεία,σε συνδυασμό με κλεφτοπόλεμο της αστυνομίας και οικογενειών που απλά ήθελαν να τιμήσουν την Αντίσταση του Ελληνικού λαού στο φασισμό και το σκοτάδι...

Ο χρήστης Sonja Makri είναι με το χρήστη Stella H... και 70 ακόμη :


Αν δε βγάζαμε τις σημαίες, δεν
μας άφηναν να φύγουμε!!

Τα παιδιά μας σήμερα, μάθανε ότι για να μετακινηθεί αυτοκίνητο μέσα στην πόλη, δεν πρέπει να φέρει την
Ελληνική σημαία!


Δείτε τα σχετικά video’s:





ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ : ΕΔΩΕΔΩ  και  ΕΔΩ


Άγνωστοι βεβήλωσαν το άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.


Σύμφωνα με το LamiaNow.gr, από την πρώτη στιγμή, κινητοποιήθηκε ο δήμος Λαμιέων, όπου αν και πρόκειται για αρμοδιότητα της Εφορίας Αρχαιοτήτων, δόθηκε άμεση εντολή από τον ίδιο τον δήμαρχο Θύμιο Καραϊσκο για καθαρισμό, ως άλλωστε πρέπει στο συγκεκριμένο ιστορικό μνημείο αναφοράς!



Πηγή


Απειλές, προσαγωγές και συλλήψεις Ελλήνων με σημαίες την 28η Οκτωβρίου!


Σοκάρουν όσα καταγγέλλουν στον Focus Fm 103,6 δύο Έλληνες πολίτες για τη σημερινή συμπεριφορά της ΕΛ.ΑΣ απέναντι σε όσους θέλησαν ανήμερα της Εθνικής μας Εορτής να συγκεντρωθούν κρατώντας στα χέρια τη Γαλανόλευκη, σε Μυτιλήνη και Κομοτηνή.

Μιλώντας στον Στέφανο Δαμιανίδη, οι Χαράλαμπος Δάλλας (Μυτιλήνη) και Κώστας Καραίσκος (Κομοτηνή) κατήγγειλαν ότι απειλήθηκαν με προσαγωγές την ίδια ώρα που στο νησί του Βορείου Αιγαίου οι παράνομοι μετανάστες κάνουν ότι θέλουν και στην ακριτική Ροδόπη οι δρόμοι γύρω από το Προξενείο ήταν αποκλεισμένοι για να μην προκληθούν αυτοί που λύνουν και δένουν στην ευρύτερη περιοχή! Ακούστε όσα λένε :




26 Ὀκτωβρίου 2020...