6 Οκτ 2020

Σχέδιο γιά τον εκφυλισμό των Ευρωπα'ι'κών εθνοτήτων - Πληθυσμιακή Αντικατάσταση


             ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ :








Με τίτλο "Μήνυμα προς όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση", σε ένα απειλητικό (αν και εξωφρενικό) βίντεο - παραλήρημα, ένας Αφρικανός μετανάστης, με το όνομα "Doctor" Ebou Bah, ξεκάθαρα λέει ότι συντελείται μαζική εισβολή Αφρικανών στην Ευρώπη και γενικά σε όλη την Δύση που σκοπό έχει να γίνει η Ευρώπη «δική τους». Εάν τα έλεγε αυτά κάποιος από την «άλλη πλευρά», θα είχαμε καταγγελίες για «ξενοφοβικό παραλήρημα».

Ο "δόκτωρ" λοιπόν, ισχυρίζεται ότι οι Αφρικανοί θα εισβάλουν στην Ευρώπη και την Αμερική, με κάθε κόστος, χωρίς να έχει σημασία τι θα κάνουν οι Δυτικοί για να τους αποτρέψουν:

«Επιτρέψτε μου να πω στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Αμερική. Βλέπετε εμάς τους μαύρους; Ακόμα και όταν βάλετε αγκαθωτό σύρμα μεταξύ της Ευρώπης και της Αφρικής, θα πηδήξουμε τα συρματοπλέγματα. Θα αγοράσετε ένα από τα πιο ακριβά σκυροδέματα, θα σκάβουμε, και θα σκάβουμε, και θα σκάβουμε, μέχρι να μπούμε στην Ευρώπη. Θα χτίσετε (;) έναν ωκεανό ανάμεσα στην Αφρική και την Αμερική ή την Ευρώπη, θα κολυμπήσουμε μέχρι, μέχρι, μέχρι να μπούμε στην Ευρώπη».