21 Οκτ 2020

Να ποιoς είναι ο ε ν τ ο λ έ α ς των τρομοκρατικών επιθέσεων , α π ο κ ε φ α λ ι σ μ ώ ν , π ο λ έ μ ω ν , o Σουλτανοχαλίφης Ερντογάν.


Καλεί ως ψευδοχαλίψης της ISIS σ΄επιθέσεις κι εξεγέρσεις των μουσουλμάνων ανά τον κόσμο…


Ο Ερντογάν συνεχίζοντας την επιθετική ρητορική του σήμερα μετά τη σύγκλιση του Υπουργικού συμβουλίου σε δηλώσεις του διαμορφώνοντας πάντα κλίμα στοχοποίησε ολόκληρες περιοχές του πλανήτη.Aυτές του οι δηλώσεις σε συνδυασμό με αυτές που έκανε στη διάσκεψη Κορυφής της Organisation of Islamic Cooperation (OIC) δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα κι αποκαλύπτουν το ρόλο του…

Ενώ παριστάνοντας τον φαιδρό πατερούλη του μουσουλμανικού κόσμου την επαύριον του αποκεφαλισμού του Γάλλου καθηγητή και των ακροτήτων εγκλημάτων πολέμου που διαπράττουν Αζέροι στρατιώτες και μισθοφόροι με τις εντολές του στο μέτωπο του Καραμπάχ είπε:

Σήμερα καθημερινά κατά μέσο όρο 1000 μουσουλμάνοι σε όλον τον κόσμο πέφτουν θύματα τρομοκρατίας και βίας..Ο ρατσισμός, οι εθνοτικές και ομολογιακές διαιρέσεις, η τρομοκρατία είναι τα προβλήματα που κάνουν να καταρρέει ο ισλαμικός κόσμος στο εσωτερικό.Είναι αδύνατο να δεχθούμε ένα πλαίσιο όπου ο θύτης και το θύμα κραυγάζουν Αλλάχ Ακμπάρ (μιλάει για θρησκευτικούς εμφυλίους και έριδες στο εσωτερικό του ισλάμ και θέλει να εμφανιστεί ως αυτός που θα ενώσει το ισλάμ προφανώς για να το οδηγήσει ως ηγέτης κατά των πραγματικών εχθρών του).

Η θλιβερή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι μουσουλμάνοι εμψυχώνει τους ιμπεριαλιστές και τους εχθρούς του ισλάμ.( εκφραστής απόλυτος του πολιτικού ισλάμ, φανατικός της θρησκείας η μια στις 2 λέξεις του είναι ισλάμ). Υπό το πλαίσιο της μάχης κατά της ριζοσπαστικοποίησης θέλουν ένα προφίλ του μουσουλμάνου πολίτη που να μην εξεγείρεται στην τυραννία ή στην αδικία (ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της τυραννίας μιλάει για τυράννους) να παραμένει παθητικός να μην επιδιώκει κανένα σκοπό του...
(κάλεσμα σε εξεγέρσεις μουσουλμανικών καταπιεσμένων μειονοτήτων και κοινοτήτων εντός τρίτων χωρών, είναι καθαρά η ρητορική της ISIS. Να ποιός είναι ο εντολέας τρομοκρατικών επιθέσεων, ακροτήτων-αποκεφαλισμών, πολέμων , εμφυλίων, εξεγέρσεων τύπου αραβικής άνοιξης). Αυτές οι συστηματικές επιθέσεις που προέρχονται από το εξωτερικό και από λάθη που διαπράχθηκαν στο εσωτερικό προλειαίνουν το έδαφος για εξωτερικές επιθέσεις δεν δύνανται να τροποποιήσουν το πνεύμα της θρησκείας μας ( το ιδεολόγημα του είναι πανισλαμισμός όχι μόνο παντουρκισμός,θέλει να εγκολπώσει όλες τις δυνάμεις του ισλάμ, παριστάνει τον επικεφαλή της Ούμα, παρουσιάζεται ως πολιτικοθρηκευτικός ηγέτης Σουλτάνος και Χαλίφης μαζί, δεν έχει άλλη πολιτική πέραν ενός ισλάμ με πολιτικοθρησκευτικά χαρακτηριστικά)

Εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στο Μακρόν:

"o Macron είναι ο σημαιοφόρος αυτών που θέλουν να κάνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τους μουσουλμάνους "

«Δεν θα αφήσουμε τους ιμπεριαλιστές να μας χωρίσουν χρησιμοποιώντας τις ταμπέλες των Sunni-Shiite, black-white, Turkish-Kurdish κι Arab-Persian», είπε…Υπογράμμισε ότι στο Ισλάμ η ανωτερότητα έγκειται στην εγγύτητα με τον Αλλάχ, όχι στον πλούτο, ούτε στη φυλή...Αναφέροντας τους πρόσφατα δημοφιλείς όρους όπως “Γαλλικό Ισλάμ”, “Ευρωπαϊκό Ισλάμ” και “Αυστριακό Ισλάμ”, ο Ερντογάν είπε ότι τέτοιοι όροι είναι τα τελευταία παραδείγματα απόπειρας επιθέσεων κατά του Ισλάμ και των Μουσουλμάνων. (Στοχοποιεί χώρες και επιχειρεί να συσπειρώσει την Ούμα και να πολώσει...).

Προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα αντι-Ισλαμικό σύστημα (στοχοποιεί Ευρώπη) όπου η θρησκεία θα παραμένει μόνο κατ΄οίκον, χωρίς να επιτρέπονται θρησκευτικά σύμβολα στους δρόμους, στα παζάρια και την κοινωνική ζωή. Αυτό το σύστημα, όπου η θρησκεία είναι υπό τον έλεγχο του κράτους, που επιχειρεί να διαμορφωθεί με καταπίεση, δεν είναι δημοκρατία, αλλά ολοκληρωτισμός » τόνισε ο Δημοκράτης Ερντογάν που έχει κάνει στρατόπεδα συγκέντρωσης αντιφρονούντων που ξεθεμελιώνει πόλεις ως εθνοκτόνος μειονοτήτων ο εισβολέας σε Κύπρο, Συρία, Λιβύη, Ιράκ, Ναγκόρνο Καραμπάχ…


Εύχομαι επιτυχία στον κ. Τατάρ στην προεδρία του. Η Τουρκία με όλες τις δυνάμεις της θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των Τουρκοκύπριων..

Το πλοίο μας Fatih ολοκλήρωσε τις εργασίες του στη γεώτρηση του μπλοκ Tuna-1. Οι γεωτρήσεις θα ξεκινήσουν στο μπλοκ Türk Ali 1 στο πεδίο φυσικού αερίου Fatih Sakarya.

Δυο αρχαίες γεωγραφίες της Τουρκίας στη Μεσόγειο και στη Μαύρη Θάλασσα χωρίζονται η μια από την άλλη καθώς ενυπάρχουν μεταξύ ηπείρων Ευρώπης κι Ασίας όσο κι Αφρικής εξελίσσονται σε ένα πλήρες κέντρο διασύνδεσης.

Στη Λιβύη, δεν συναινέσαμε σ΄έναν πραξικοπηματία που καταστρέφει και διαιρεί τη χώρα και δεν θα το πράξουμε.. Υποστηρίξαμε τον αγώνα του Αζερμπαϊτζάν με όλη μας την καρδιά και τα μέσα, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Δεν θ’ αποποιηθούμε οποιαδήποτε ευθύνη που μας επιβάλλει η γεωγραφία.

Θα έχουν περισσότερους εφιάλτες όσοι δεν εγκαταλείπουν τα όνειρά τους να μας εξαλείψουν από αυτήν τη γεωγραφία. Θα σπάσουμε κάθε χέρι που απλώνεται στο κράτος μας, στη χώρα μας, στη σημαία μας, στο κάλεσμα μας για προσευχή ,τόνισε…Oι δηλώσεις του όπως μεταδίδονται από anadolu,dailysabah και yeni safak..

Αδιάλλακτος κι αντί γι απολογούμενος γίνεται τιμητής….

Η θρασύδειλη ΕΕ που κατάπιε τον αποκεφαλισμό του καθηγητή Ιστορίας-Γεωγραφίας στην καρδιά της στη Γαλλία στην περιφέρεια του Παρισιού που έκανε διαβήματα για τον ”ακτιβιστή” του fb Ναβάλνι που παρουσίασε δυσεντερία και χαίρει άκρας υγείας αλλά δεν βρήκε να πει μια λέξη για τον αποκεφαλισμό καθηγητή ετοιμάζεται να επιβάλει κυρώσεις σε Μάλτα Κύπρο.….αλλά για Σουλτανοχαλίφη Ερντογάν έχει καπαπιεί τον άμπακο γιατί εξυπηρετεί τα σχέδια της και αυτά ΗΠΑ ΝΑΤΟ για άλωση Ευρασίας δια παντουρανισμού κατά Ρωσίας…..

Ο Ερντογάν αυτή την περίοδο είναι η προσωποποίηση του ριζοσπαστικοποιημένου και φονταμενταλιστικού ισλάμ….Άλλωστε σε Λιβύη και Συρία συμμάχησε ενεργά και υποστήριξε αυτή την πλευρά έναντι των μετριοπαθών…

ΠΗΓΗ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΦΩΤΟ:Α.Τ.