24 Οκτ 2020

Γαλλία : Σε γιγαντοοθόνες τα σατυρικά σκίτσα του Μωάμεθ. Προειδοποιήσεις από τον Σίσι στην Ελλάδα και την Κύπρο για την ισλαμιστική τρομοκρατία και τον τρόπο που αυτή χρησιμοποιείται από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ...



Είναι το ισχυρότερο μήνυμα ότι η Γαλλία δεν θα λυγίσει. Ότι ο πολιτισμός δεν θα υποταχτεί στην ισλαμική και τουρκική βαρβαρότητα!

Οι Γάλλοι στέκονται στο πλευρό του Εμανουέλ Μακρόν και κηρύσσουν τον πόλεμο κατά του ισλαμισμού και της τρομοκρατίας.

Γαλλία: Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους για να τιμήσουν τη μνήμη του καθηγητή που αποκεφαλίστηκε:


Σε γιγαντοοθόνες προβάλλονται τα σκίτσα του περιοδικού που έγιναν στόχος των ισλαμιστών δολοφόνων.

Ο Μακρόν κήρυξε τον πόλεμο κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας.


Με μαζικές απελάσεις ισλαμιστών, κλείσιμο συλλόγων δήθεν κατά της ισλαμοφοβίας, ακόμα κι αυτών που χρηματοδοτούνται από την Τουρκία, Δράσεις της αντιτρομοκρατικής, Στο κόκκινο μέχρι να εντοπιστεί και ο τελευταίος ισλαμιστής στην χώρα.

Στο πλευρό του φαίνεται ότι στέκεται η συντριπτική πλειοψηφία των Γάλλων καθώς και το σύνολο του πολιτικού κόσμου της Γαλλίας. Ενδεικτικές είναι οι εικόνες από κυβερνητικό κτίριο στο Μονπελιέ, όπου σε γιγαντοοθόνη προβολής προβάλλονται τα επίμαχα σκίτσα του περιοδικού Charlie Hebdo που σατιρίζουν τον Μωάμεθ και έγιναν η αιτία τόσο για τον αποκεφαλισμό του καθηγητή όσο και για τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του περιοδικού τον Γενάρη του 2015.

Δείτε το βίντεο:





Je suis Rothschild

Θύτες για γέλια και για κλάματα.

Με το αίμα αθώων η αυτοθυματοποίηση των δολοφόνων της Ευρώπης.

Άλλη μια υπερπαραγωγή των "κατασκευαστών" των "Ολοκαυτωμάτων".

Η Ελλάδα προβλέπεται να είναι το μελλοντικό Charlie Hebdo, που θα "χτυπηθεί" με τον ίδιο τρόπο.

"Στημένος" από τους τοκογλύφους ο "τσαμπουκάς" των "Αριστερών" των Κολεγίων και των Γκσταντ.

Το προβοκατόρικο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαφέρει σε τίποτε από τα προβοκατόρικα σκίτσα του περιοδικού, που προκάλεσαν την επίθεση.

Η Ευρώπη και η Ελλάδα σε θανάσιμο κίνδυνο.


Η σημερινή Ενωμένη Ευρώπη είναι ένα πληγωμένο θηρίο και τα πληγωμένα θηρία είναι πάντα επικίνδυνα, όταν δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα τής επιβίωσης. Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα οι κυνηγοί τους και στην περίπτωσή μας το γνωρίζουν καλύτερα οι Γερμανοί Ναζί και οι Σιωνιστές τοκογλύφοι που την "πλήγωσαν". Αυτοί μέσω της διαφθοράς βύθισαν τα ευρωπαϊκά κράτη στα τεράστια χρέη και στην συνέχεια λεηλάτησαν τις οικονομίες τους. Αυτοί εξαπέλυσαν τους "Χριστοφοράκους" της διαφθοράς προκειμένου να οδηγήσουν τα κράτη αρχικά στην αναίτια σπατάλη και από εκεί στην οικονομική "αυτοκτονία" της καταστροφής και της εκποίησης. Τώρα, μπροστά στον κίνδυνο μιας ανεξέλεγκτης κοινωνικής έκρηξης, λόγω της κατάρρευσης του κοινωνικού κράτους, - το οποίο αποτελούσε το πάλαι ποτέ μεγάλο ευρωπαϊκό επίτευγμα - ,"κατασκευάζουν" εχθρούς, για να εκτονώσουν την κατάσταση.

Στις ανάγκες αυτών των εγκληματιών για επιβίωση θα αναζητήσουμε τα αίτια όλων των "περίεργων"φαινομένων, τα οποία σήμερα μονοπωλούν το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων πολιτών ...Των φαινομένων που "τρομοκρατούν" κατά καιρούς τους Ευρωπαίους πολίτες. Όλα αυτά είναι τεχνητά και έχουν ως στόχο να παγιδεύσουν τους Ευρωπαίους πολίτες σε ένα "σκηνικό" τρόμου, προκειμένου να μην βλέπουν τις αληθινές αιτίες των κακών που τους τυραννούν και τους έχουν οδηγήσει στην απόλυτη φτώχεια και παρακμή. Η προσοχή και τα μίση αυτών των Ευρωπαίων πρέπει να στρέφονται μακριά από τους πραγματικούς ενόχους και πάντα εναντίον εκείνων που θα τους υποδεικνύουν οι ίδιοι. Πολύ πριν λοιπόν οι Ευρωπαίοι στραφούν εναντίον των πραγματικών τους εχθρών, κάποιοι θα φροντίσουν να τους στρέψουν εναντίον ψεύτικων εχθρών, τους οποίους θα "κατασκευάσουν" μόνοι τους, προκειμένου να αποφύγουν οι ίδιοι τις συνέπειες των εγκλημάτων τους.



Συναγερμός έχει σημάνει σε Αθήνα και Λευκωσία, μετά την προειδοποίηση «βόμβα» του Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και το Νίκο Αναστασιάδη.

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα «Τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», κατά τη διάρκεια της Τριμερούς Συνάντησης Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου που έγινε την προηγούμενη Τετάρτη στη Λευκωσία, ο Αλ Σίσι προειδοποίησε τον Έλληνα Πρωθυπουργό και τον Κύπριο Πρόεδρο για την ισλαμιστική τρομοκρατία και τον τρόπο που αυτή χρησιμοποιείται από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα σχέδιά του.


Τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο [πηγή]

Να ποιoς είναι ο ε ν τ ο λ έ α ς των τρομοκρατικών επιθέσεων , α π ο κ ε φ α λ ι σ μ ώ ν , π ο λ έ μ ω ν , o Σουλτανοχαλίφης Ερντογάν. Καλεί ως ψευδοχαλίψης της ISIS σ΄επιθέσεις κι εξεγέρσεις των μουσουλμάνων ανά τον κόσμο….

Ο Ερντογάν συνεχίζοντας την επιθετική ρητορική του ...  Διαβάστε περισσότερα »


Οι δειλοί είναι οι Ευρωπαίοι που δεν κάνουν τίποτα, δεν λένε τίποτα, και κοιτάνε στην άλλη πλευρά του δρόμου, ώστε να απολαύσουν την παρακμή τους. Οι δειλοί είναι εκείνοι που προσβλέπουν σε πολιτικούς για να τους σώσουν ή νομίζουν ότι με μια γνώμη στα social media θα καταφέρουν κάτι.




«Η Ευρώπη έχει ριχθεί, γυμνή και ανυπεράσπιστη, σε έναν κόσμο που ‘καίγεται’ να την ταπεινώσει εκδικητικά» - Dominique Venner, The Shock of History

Διαβάστε περισσότερα »