30 Οκτ 2020

Η μόνη πανδημία που υπάρχει στην Ελλάδα είναι η Κοινοβουλευτική! Δεν έχει βρεθεί εμβόλιο εδώ και 200 χρόνια!



Έλληνίδες, Έλληνες!

Αλήθεια,πόσο καιρό έχετε να ακούσετε την προσφώνηση «Έλληνίδες και Έλληνες» από τον λεγόμενο «πρωθυπουργό» της Ελλάδος; Μας αποκαλεί συμπολίτες, φίλους, αλλά Έλληνες δεν μας λέει...Απευθύνεται στους αντικαταστάτες μας λαθροέποικους που τους φέρνει σε απόλυτη συνεργασία με τις ΜΚΟ.

Κούλη Δοσίλογε! Προδότη του Ελληνικού Έθνους! Εσύ και οι 299 βουλευτές μαζί με την φερόμενη ως «Πρόεδρο της Δημοκρατίας» είστε όλοι, Δοσίλογοι και Προδότες των Ελλήνων. Ακούστε τι σας λέει ο Ελληνικός Λαός!

Ανακαλούμε την όποια εντολή και πληρεξουσιότητα σας είχαμε δώσει στο παρελθόν.
  • Δεν σας αναγνωρίζουμε.
  • Δεν μας εκπροσωπείτε.
  • Δεν σας αναγνωρίζουμε ούτε σαν νόμιμη κυβέρνηση, ούτε σαν Έλληνες.
  • Δεν αναγνωρίζουμε αυτήν την Δημοκρατία που δεν έχει σε τίποτα να κάνει με τον Δήμο και τις ανάγκες του Λαού.
  • Δεν αναγνωρίζουμε αυτήν την Δικαιοσύνη που διορίζεται από την εκτελεστική εξουσία.
  • Δεν αναγνωρίζουμε αυτήν την νομοθετική εξουσία αφού είναι το ίδιο με την εκτελεστική.
  • Δεν αναγνωρίζουμε συντήρηση, δεξιά, νεοφιλελευθερισμό, αριστερά, σοσιαλισμό, κομμουνισμό, προοδευτισμό, και διεθνισμό ως ελληνικές πολιτικές τάσεις αλλά ως φραγκόφερτες, αθεϊστικές, αρνησηπάτριες και διχαστικές πρακτικές.

Είστε σφετεριστές, εισβολείς, δοτοί, και ξένοι για εμένα, την Πατρίδα μου και το Έθνος των Ελλήνων, που με τόσο μίσος πολεμάτε. Αυτή η Δικτατορία που κυβερνά με μανδύα δημοκρατίας, πρέπει να πέσει, πριν προλάβει να ολοκληρώσει τον Εθνικό ακρωτηριασμό.

Και θα πέσει!

Θα πέσουν όλοι, γιατί δεν έχουν καμία εξουσιοδότηση και εντολή από τον Ελληνικό Λαό να δώσουν και να μοιράσουν την Ελλάδα, το Αιγαίο, την Θράκη και τα νησιά μας.  Δεν έχουν εντολή από τον Ελληνικό Λαό να εξολοθρεύσουν και να εξαφανίσουν το Ελληνικό Έθνος. Αυτά που δίνει αυτή η κυβέρνηση, δεν τα έχει δώσει καμία κυβέρνηση στον κόσμο, χωρίς πόλεμο! Όταν διαπραγματεύεσαι για αυτά που σου Ανήκουν, τι προσδοκάς να κερδίσεις; Τα δικά σου, είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ._

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες! Η μεγαλύτερη απώλεια Ελληνικής Επικράτειας και Εθνικής Κυριαρχίας που έχει συμβεί, μετά την μικρασιατική καταστροφή, είναι προ των πυλών!

Η μόνη πανδημία που υπάρχει στην Ελλάδα, από την άνανδρη και κατευθυνόμενη Δολοφονία του Έλληνα κυβερνήτη, Ιωάννη Καποδίστρια, είναι η Κοινοβουλευτική! Δεν έχει βρεθεί εμβόλιο εδώ και 200 χρόνια!

Γεμίζουν τις ψυχές μας με φόβο, διώχνουν το χαμόγελο από τα χείλη μας, μας απομακρύνουν από τις χαρές της ζωής, ξεπουλούν την χώρα, φτωχοποιούν εμάς και τα παιδιά μας.

Τα «Μνημόνια» διέλυσαν το ΠΑΣΟΚ.
Η «Κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών» έριξε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Τα «12 μίλια» θα διαλύσουν την Ν.Δ.

Η Νέμεσις πλησιάζει.

Ας λείψει το κράτος που θα είναι εμπόδιο ή θα παραμορφώνει την Εθνική ψυχή!
Αν το κράτος στενοχωρεί το έθνος πρέπει αναγκαστικά ή να αλλάξει μορφή ή να χαθεί.
Το κράτος που εμποδίζει το Έθνος, είναι περιττό και βλαβερό.

Όταν οι πολίτες δίνουν αγώνες : Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η πραγματική λαϊκή κυριαρχία. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ακριβώς ορίζει το Ελληνικό Σύνταγμα.

Όταν οι πολίτες αδρανούν : Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η κομματοκρατία και η απόλυτη κυριαρχία των κομμάτων. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από του πολιτικούς, υπάρχουν υπέρ αυτών, των συγγενών, των φίλων και των αφεντικών τους. Κυριαρχεί η διαφθορά, η σήψη, η βρωμιά, και η σαπίλα, του πολιτικού συστήματος.

Ο Βασίλειος Νικόπουλος (τ. Πρόεδρος Αρείου Πάγου) είχε πει: «Αν ο λαός μάθει τα δικαιώματά του, το σύστημα θα καταρρεύσει σε μια νύχτα» ... Καταλάβατε;

Ελληνίδες, Έλληνες Σηκωθείτε!
Εμείς είμαστε ο Κυρίαρχος Λαός!
Ζητήστε την άμεση παραίτηση όλων των βουλευτών και φωνάξτε έξω στους δρόμους, έξω από τα γραφεία τους, να φύγουν όλοι ομαδικώς.

Αν δεν γίνει τώρα, θα χαθεί η Ελλάδα, για πάντα!

Ελληνίδες, Έλληνες Σηκωθείτε!

Ενεργήστε!

Πηγή - Διαμόρφωση : Α.Τ.

[28 Οκτωβρίου 2020 - Συλλήψεις και στο Ηράκλειο Κρήτης, ένας εκ των συλληφθέντων Κωνσταντίνος Εμμ. Βαμβουκάκης,η τρομοκρατία σας δεν θα περάσει ρεεε🇬🇷👊🇬🇷 ]