29 Δεκ 2021

Είμαι πρόθυμος να πεθάνω για να υπερασπιστώ την ελευθερία μου. Είστε πρόθυμοι να πεθάνετε για να αφαιρέσετε την ελευθερία μου;

Όχι; Καλώς... Τότε σταματήστε να επιβάλλετε ολοκληρωτικά μέτρα εναντίον των γειτόνων σας για λογαριασμό των τυράννων, που δεν θα δίσταζαν να σας εξοντώσουν. Σταματήστε να σχεδιάζετε, να κατευθύνετε, να επιβλέπετε, να ελέγχετε και να εκτελείτε τη βρώμικη δουλειά τους. Γίνετε μέρος της αντίστασης αντί για καταλύτης των φονιάδων του κοινού ποινικού δικαίου παγκοσμιοποιητών.

Είτε είστε αξιωματικός επιβολής του νόμου, υπάλληλος δημόσιας υγείας, ψυχολόγος, επιστήμονας, ιατρός, εκπαιδευτικός, εργοδότης, λογοκριτής, προπαγανδιστής ή οποιοσδήποτε άλλος παράγοντας συνενοχής σε αυτόν τον πόλεμο εναντίον των λαών...

Εσείς είστε αυτό που κάνει δυνατές τις δικτατορίες.
Εσείς είστε αυτό που κάνει δυνατή την υποδούλωση.
Εσείς είστε αυτό που κάνει δυνατή τη γενοκτονία.
Εσείς είστε αυτό που κάνει δυνατά τα Μεγαλύτερα Ψέματα στην ιστορία.


Δεν χρειάζεται να είσαι κανένας από αυτούς τους αποτρόπαιους απατεώνες για να είσαι ενεργοποιητής της τυραννίας...

Απλά πρέπει να κρατάς τη γλώσσα σου. Απλά πρέπει να κοιτάξεις από την άλλη πλευρά. Απλά πρέπει να κωφεύεις. Απλώς πρέπει να καταπνίξεις το ένστικτό σου ότι κάτι είναι βαθιά, αμετάκλητα λάθος για κάθε δηλητηριώδες ψέμα, παράλογη πολιτική και κακοήθη εντολή που βομβαρδίζει το κοινό από την άνοιξη του 2020 τουλάχιστον. Απλά πρέπει να ζεις με το φόβο. Απλά πρέπει να κολλήσεις στην άγνοιά σου. Απλά πρέπει να ακολουθήσεις τον σωτήρα-ηγέτη. Απλά πρέπει να παραδοθείς στη δειλία.

Λίγα από τα άτομα που έσφαξαν συνανθρώπους τους ήταν αρχικά ψυχοπαθείς. Ήταν μέτριοι άνθρωποι όπως ΕΣΥ. Έκαναν απλώς τη δουλειά τους, κάτι που απαιτούσε αυξανόμενα επίπεδα αγριότητας με την πάροδο του χρόνου. Αυτή είναι η διαδικασία με την οποία τα καλοπροαίρετα άτομα μεταμορφώνονται σε βάρβαρους κοινωνιοπαθείς.

Ο μόνος τρόπος για να μην μεταμορφωθείς σε τερατώδη σαδιστή είναι να αλχημείσεις τη δειλία σου σε θάρρος ΤΩΡΑ. Αντί να είσαι ένα πέλμα στο πάντζερ που ισοπεδώνει την ανθρωπότητα, μπορείς να γίνεις κλειδί στα γρανάζια...

Έχουμε τη δύναμη να τσακίσουμε τους Γολιάθ.
Έχουμε τη δύναμη να αποκαλύψουμε τους διεφθαρμένους.
Έχουμε τη δύναμη να ανατρέψουμε τους τεχνοκράτες.
Έχουμε τη δύναμη να ξεσκεπάζουμ τους υπερανθρωπιστές.
Έχουμε τη δύναμη να προσάγουμε στη δικαιοσύνη τους αυτοεγκατεστημένες καταπιεστές που κατεδαφίζουν και αναδομούν τον κόσμο με τη δική τους κακόβουλη εικόνα.

Έχουμε τη δύναμη ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.

Όταν χτυπήσω τα δάχτυλά μου, θα ξυπνήσετε από την ύπνωση σας.

👏 !

Είναι ώρα να ξυπνήσετε. Είναι καιρός να ανακατευθύνετε την επιθετικότητά σας από τον λαό σας, στις δυνάμεις-που-δεν-πρέπει-να υπάρχουν. Είναι καιρός να αναγνωρίσετε ότι είστε επίσης ένας από τους στόχους αυτής της διαβολικής ατζέντας.

Τελικά, θα αντικατασταθείτε από ρομπότ. Τότε θα γίνετε ένας από τους πληβείους που καταδιώκετε αυτή τη στιγμή—και οι λίγοι από εμάς που θα επιζήσουμε από τη δημοκτονία θα είμαστε εξίσου αποδυναμωμένοι, εξαρτημένοι και υποδουλωμένοι σε μια ολοκληρωτική τεχνοκρατία. Η μαζική επιτήρηση θα παρακολουθεί κάθε μας κίνηση, καταλογίζοντας τις πιστώσεις και τα μειονεκτήματα στο κοινωνικό πιστωτικό σκορ μας σύμφωνα με τους αυταρχικούς αλγόριθμους.

Δεν θα μείνουν άνθρωποι για να διαχειρίζονται το έλεος. Δεν θα υπάρχει κανένας επιβάλλων, αξιοπρεπής για να αφήσει αυτό να ξεφύγει. Δεν θα υπάρχει συμπονετικός αξιωματούχος που να εξετάζει ελαφρυντικές περιστάσεις.

Όλα τα γκρίζα θα ξεπλυθούν σε μια ατέλειωτη, ακλόνητη, ακατάσχετη μαυρίλα από την οποία η αυγή δεν αναδύεται ποτέ.

Το σύνολο αυτής της τυραννίας του Νέου Κόσμου είναι πρωτοφανές στην ανθρώπινη ιστορία και ΝΑΙ, μπορεί να σηματοδοτήσει το τέλος όλης της ανθρώπινης ιστορίας, τώρα και για πάντα.

Εκτός κι αν σταματήσεις να συναινείς στις συμπαιγνίες. Εκτός αν σταματήσεις να επιβάλλεις. Εκτός αν σταματήσεις να ενεργοποιείσαι για τις ιδέες τους.

Θα είσαι ένας από τους ατρόμητους που θα αψηφούν τις εντολές, δίνοντας το παράδειγμα για άλλους συμπαιγνώμονες που πρέπει να ακολουθήσουν, ενώ θα ανατρέψεις τα ντόμινο υπέρ του λαού, έναντι του  παρασιτικού "μετανθρωπιστή"...

Υποστήριξε την αλήθεια.
Στάσου υπέρ της ελευθερίας.

Στάσου
υπέρ της δικαιοσύνης. 

Υποστήριξε
την ανθρωπότητα
, πριν εξασφαλίσεις την αμοιβαία καταστροφή μας...

Κάθε πράξη συμπαιγνίας, κάθε κηλίδα στη συνείδησή σου, κάθε γραφειοκρατικός συμβιβασμός των αξιών σου, χαράζει μια ανεξέλεγκτη ουλή στην ψυχή σου και προσθέτει ακόμα ένα καρφί στο φέρετρο όλων...