29 Δεκ 2021

Είναι μια πνευματική μάχη.Οι πνευματικοί ηγέτες μας έχουν απογοητεύσει.


Ας το παραδεχτούμε: πολλοί πνευματικοί ασκούμενοι δεν έχουν και πολύ καλές βάσεις, τουλάχιστον όταν πρόκειται να πολεμήσουν ολοκληρωτικές κατακτήσεις. Το έχω δει αυτό από τότε που ξεκίνησε η επιχείρηση COVID στις αρχές του 2020. Δεν ξεχνώ να βλέπω φωτογραφίες του Sadhguru να κάνει παρέα με τον ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab :


Πολλοί πνευματικοί φίλοι λείπουν από τη δράση, αδυνατώντας να διαχειριστούν την "ενέργεια" των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας. Εκτιμώ ότι η αύξηση της συχνότητάς τους ιδιωτικά θα μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα, αλλά πολλοί άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένων των παιδιών) μπορεί να χαθούν πριν οι καλές δονήσεις κάνουν τη διαφορά.

Η κατάσταση δεν ήταν αθώα πριν.

Η ανθρώπινη οικογένεια δεν βρισκόταν σε σωστή σχέση με τη φύση, τον θεό, την πηγή, τον ανώτερο εαυτό μας - όπως θέλετε να το ονομάσετε. Ένα καρμικό χρέος δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια δεκαετιών αμερικανικού ιμπεριαλισμού (και άλλων προσβολών της ανθρώπινης αξιοπρέπειας), το οποίο φύτρωσε φοβερά κλήματα από το αιματοβαμμένο έδαφος αιώνων αφάνταστης εκμετάλλευσης και γενοκτονίας.

Τεμπέλικα προσποιούμαστε ότι η εποχή της αποικιοκρατίας τελείωσε με κάποιο τρόπο με τη Βρετανική Αυτοκρατορία. Το τόξο όμως της ιστορίας των σε διαρκή πόλεμο-κεντρικών τραπεζών, συνδέει την ίδρυση της βρετανικής και της ολλανδικής εταιρείας Ανατολικών Ινδιών πριν από τέσσερις αιώνες με τη στιγμή που ο πρώτος ηθοποιός της κρίσης έπεσε κάτω μπροστά στις κάμερες στη Γουχάν της Κίνας.

Τον 20ό αιώνα υπομείναμε τις διπλές μάστιγες του κομμουνισμού και του φασισμού, και καθεστώτα απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική και την Παλαιστίνη, πάνω από 70 πραξικοπήματα της CIA, και αρρωστημένη αδικία και πένθος παντού. Σχεδόν κάθε ένοπλη σύγκρουση ήταν ένας πόλεμος των τραπεζιτών που βασίστηκε σε μια επίθεση false flag, και οι περισσότεροι εμφύλιοι πόλεμοι υποδαυλίστηκαν από ξένους μισθοφόρους.

Αν κρυφοκοιτάξουμε πίσω από την κουρτίνα των ανθρώπων που δηλώνουν θρησκευτική πίστη, είναι πιθανό να διαπιστώσουμε ότι η πραγματική τους πίστη είναι στη λατρεία του επιστημονισμού, για την οποία ο πραγματικός καθεδρικός ναός είναι τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Οι άνθρωποι μπορεί να προσεύχονται, αλλά το εμπορικό κέντρο δέχεται τις πιο πειστικές γονυκλισίες τους, είτε βρισκόμαστε στο Ντάλας, είτε στη Ρώμη, είτε στο Ντουμπάι.

Και τώρα το τεράστιο καρμικό χρέος πρέπει να πληρωθεί...

Τα Χριστούγεννα της Ν.Τ.Π.

Και πληρώνεται, κυριολεκτικά, με το πηχτό αίμα μας και, πιο πρόσφατα, με το αίμα των παιδιών μας. Ο Άρχοντας Mπαφομέτ πρέπει να είναι ευχαριστημένος από την εγκατάσταση απινιδωτών στα δημοτικά σχολεία και την κυκλοφορία νέων αντιπηκτικών για τα παιδιά... Πολλοί θα μάθουν σύντομα την πλήρη σημασία του ινδικού όρου "Kali Yuga" και του περιδέραιου με τα κρανία της Θεάς Κάλι, του ποτηριού με το αίμα της και του αστραφτερού σπαθιού της.

Μην κάνετε κανένα λάθος: η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) επιβάλλεται αυτή τη στιγμή σε περίπου 200 χώρες από μια εταιρική ολιγαρχία, στα επιτεύγματα της οποίας περιλαμβάνεται το γεγονός ότι έπεισε τους περισσότερους ανθρώπους ότι η ΝΤΠ ήταν μόνο μια θεωρία συνωμοσίας. (Όπως και οι anti-vaxxer, πρόκειται για λέξεις που είναι ξόρκια).

Οι προ δύο ετών, αρχικές "δύο εβδομάδες για να ισοπεδώσουμε την καμπύλη" έχουν δώσει το προβάδισμα σε μια πλήρη επίθεση (με αιχμές του δόρατος τη Δικαιοσύνη και τον Τύπο) στους νόμους και τα συντάγματα κάθε χώρας, και ιδιαίτερα των χωρών της Κοινοπολιτείας, των οποίων τα δικαιώματα ιδιοκτησίας και οι παραδόσεις του κοινού δικαίου (Common Law βλ. επίσης:Το νομικό σύστημα: Κοινό δίκαιο, ισότητα και ναυαρχείο) είναι παράνομα μη αποδεκτές, τόσο για τις κοινοτιστικές "αξίες" όσο και για τους ευγονικούς (υπεράνθρωπους) στόχους της τάξης των αρπακτικών.

Οι σχολιαστές έχουν περιγράψει (σωστά) αυτό που συμβαίνει ως μια διαμάχη μεταξύ του καλού και του κακού, ακόμα και ως Αποκάλυψη. Οι οπαδοί των Αβρααμικών θρησκειών το βλέπουν αυτό ως μια μάχη μεταξύ του Θεού (ή του Χριστού) και του Σατανά και βρίσκουν αποδείξεις στα πολλά "σατανικά" σύμβολα (όπως το 666) στα λογότυπα και τις δημοσιεύσεις διαφόρων παγκοσμιοποιητικών ιδρυμάτων, από την Google μέχρι το CERN και την πατέντα της Microsoft για την εξόρυξη κρυπτογράφησης από την ανθρώπινη ενέργεια.

Ο διαβολικός συμβολισμός ήταν παντού στο γεγονός της ανθρωποθυσίας που αλλιώς είναι γνωστός ως η ανατριχιαστική τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και σε εκείνη την τελετή κοπής της κορδέλας για μια ευρωπαϊκή σήραγγα.

Ο ίδιος ο Πάπας συγκάλεσε ένα συνέδριο των τρανσουμανιστών στο Βατικανό. (Προωθεί τις ενέσεις παρά το γεγονός ότι περιέχουν κύτταρα αμβλωμένου εμβρύου.) Οι "ηγέτες" των δυτικών θρησκειών έχουν φιλήσει το δαχτυλίδι των παγκοσμιοποιητικών θεσμών, εξ ου και βλέπουμε τους μη ενέσιμους ενορίτες να αποκλείονται από την παρακολούθηση της λειτουργίας.

Με επαρκή συνειδητή εξέλιξη, εμείς οι άνθρωποι δεν θα χρειαζόμασταν νόμους για να ρυθμίσουμε τη συμπεριφορά μας, πολύ λιγότερο αστυνομία για να τους επιβάλλει. Αντ' αυτού, η πνευματική μας φτώχεια, η συνειδητή μας καχεξία, έχει οδηγήσει σε ένα βασίλειο της κόλασης, όπου τα παιδιά παθαίνουν μυοκαρδίτιδα και οι Αυτόχθονες, Πρώτοι Άνθρωποι της Αυστραλίας μεταφέρονται με φορτηγά σε στρατόπεδα εσωτερικού εκτοπισμού.

Αν οι άνθρωποι δεν ξεσηκωθούν (και σύντομα!), θα ζούμε όλοι σε μια ελεγχόμενη από την Τεχνητή Νοημοσύνη δυστοπία, επιτηρούμενη από εκατομμύρια κάμερες αναγνώρισης προσώπου που είναι δικτυωμένες με δορυφόρους και αλγόριθμους κοινωνικής πίστωσης. Μέχρι σήμερα οι ανησυχίες μας έχουν πέσει στα νεκρά αυτιά των ανθρώπινων 'ηγετών' και σίγουρα δεν θα υπάρξει απάντηση από την "εξελιγμένη" φύση των ρομποτικών σκύλων ή των σμηνών ιπτάμενων μη επανδρωμένων αεροσκαφών.


Ας είμαστε ξεκάθαροι: Δεν θα υπάρχουν άνθρωποι στην απόλυτη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Είμαστε προορισμένοι για εξόντωση είτε από τα 'τσιμπήματα', είτε από την πείνα, είτε από τη ριζική επαύξηση της ραδιενέργειας.

Πρόσφατα θυμήθηκα τη σκηνή του "ζυγίσματος της καρδιάς" στο Αιγυπτιακό Βιβλίο των Νεκρών. Ο βασιλιάς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα ουράνια βασίλεια αν η καρδιά του δεν είναι ελαφρύτερη από φτερό. Οι τελευταίοι 20 μήνες έχουν αποκαλύψει πολλά για το "βάρος της καρδιάς" πολλών "πνευματικών δασκάλων". Οι περισσότεροι έχουν αποκαλυφθεί ως απατεώνες, τόσο γρήγοροι στην παραπλάνηση όσο και οποιοσδήποτε υποστηρικτής της τεχνολογίας mRNA.

Το να το βιώνω αυτό ήταν απλά αφόρητο για μένα. Πώς, αναρωτήθηκα, θα μπορούσε κάποιος που τόσο ξεκάθαρα "το καταλαβαίνει" σε σχέση με τη μηδενική προοπτική του ιερατικού μυστικισμού να πέσει τόσο πολύ σε ένα κλισέ επιστημονισμού που βλάπτει και σκοτώνει εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ μια ψηφιακή φυλακή υψώνεται γύρω από την ανθρώπινη οικογένεια;

Κατά τη γνώμη μου, το σύμπαν μας ωθεί να απομακρυνθούμε από τους ρηχούς δασκάλους, τους ψεύτικους γκουρού και τους πλαστικούς σαμάνους και να στραφούμε προς τα μέσα για καθοδήγηση. Όταν "ξαναχτίζουμε καλύτερα" ας μην κατασκευάσουμε το παράδειγμα του metaverse ή της αντι-υγείας που προωθείται από μηχανισμούς του βαθέος κράτους όπως ο Elon Musk, ο Mark Zuckerberg και ο Bill Gates. Ήρθε επίσης η ώρα να έρθουμε σε ρήξη με τους πνευματικούς παρακάμποντες που μπορούν να απαγγείλουν τη Διαμαντένια Σούτρα αγνοώντας το κόσμημα μέσα στην ίδια τους την καρδιά.

Ας χτίσουμε κάτι νέο και διαφορετικό, βασισμένο στην αρχή της συμπόνιας και της αμοιβαίας βοήθειας. Ίσως δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά αντίθετα βαθιά αρχαίο. Ο Τέρενς ΜακΚένα το ονόμασε Αρχαϊκή Αναβίωση και εγώ το θεωρώ μια ενδιαφέρουσα προφητεία των τελευταίων ημερών.

Μια ριζική στροφή προς αυτή την κατεύθυνση θα μπορούσε να διακόψει το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών και να μειώσει το καρμικό μας φορτίο, ώστε να μπορέσουμε να απαλύνουμε τις ελλείψεις μας, ίσως έστω ανάβοντας λίγο λιβάνι και όχι πετώντας τα παιδιά μας στην πυρά.

Η αγάπη και η αλήθεια θα νικήσουν στο τέλος. Η προθυμία μας να σηκωθούμε για να υπερασπιστούμε αυτό που είναι σωστό και αληθινό θα καθορίσει τη διάρκεια του ταξιδιού μας, το οποίο θα μπορούσε να τελειώσει αύριο, αν αρκετοί από εμάς σταματούσαν να συμμορφώνονται...

Πηγή αποσπασμάτων - Ελεύθερη μετάφραση/προσθήκες : Α.Τ.