3 Ιουν 2022

Καλή συνέχεια και... be water


Θα σας πάρει 10' από το χρόνο σας, να το διαβάσετε, αλλά σας διαβεβαιώ, ότι θα αλλάξει η ζωή σας μετά από αυτό.

"Τίποτε δεν έχει αλλάξει από την εποχή του λίθου ηθικώς, παρά μόνον χημικώς." Πολύβιος Δημητρακόπουλος


Οι Νεοέλληνες, χρησιμοποιούν στο καθημερινό τους λεξιλόγιο 3000-5000 λέξεις, όταν οι Αρχαίοι μας πρόγονοι, χρησιμοποιούσαν 30000-50000 λέξεις. Αυτό για να καταλάβετε, είναι σαν να συγκρίνεις έναν κβαντικό υπολογιστή, με ένα κοινό κομπιουτεράκι, που βγάζει τετραγωνικές ρίζες. Το μόνο κοινό, που έχουμε με τους προγόνους μας, είναι ότι αποτελούμαστε από 72% νερό. Ναι, αλλά τι νερό..; (σσ. η Γαία, έχει την ίδια περιεκτικότητα σε νερό, όσο και το ανθρώπινο σώμα: 72%... Απλή σύμπτωση, ή αρμονία του Σύμπαντος;)

Ο "Ηappy traveller" των προγόνων μας, ένας πλούσιος περιηγητής με το όνομα Παυσανίας, που κατέγραφε τα ταξίδια του και ο,τι παράξενο συναντούσε, είχε πει για τους Σπαρτιάτες, ότι: είναι αυτοί που είναι, επειδή το νερό που πίνουν, διαφέρει από το νερό των άλλων περιοχών. (Εξ' ου και οι σύγχρονες φράσεις: "τι πίνετε ρε", ή "θα φταίει το νερό που πίνουν"). Πράγματι, η ιδιοσυγκρασία των Σπαρτιατών, διέφερε από των υπολοίπων Ελλήνων. Ναι, αλλά τι σημαίνει ακριβώς, η λέξη "ιδιοσυγκρασία"; Είναι το άθροισμα των λέξεων "ίδιον" (δικό μου) + "συν" + "κράση" (ανάμιξη υγρών).

Ναι, αλλά ποιων υγρών...;

Μα φυσικά των 4 υγρών (χυμοί) του Ιπποκράτη (Χυμοφυσιολογία το λένε σήμερα), ήτοι: η Μέλαινα χολή, το Φλέγμα, το Αίμα και η Ξανθή χολή. Η έκκριση του καθενός από τους βασικούς χυμούς του οργανισμού σχετίζεται και με ένα συγκεκριμένο όργανο του σώματος (σπλήνα – ΓΗ / εγκέφαλος - ΝΕΡΟ / καρδιά – ΑΕΡΑΣ / ήπαρ - ΦΩΤΙΑ). Η αναλογία των 4 υγρών στον οργανισμό μας... καθορίζει και την ιδιοσυγκρασία μας.

Οι "σύγχρονοι επιστήμονες", αδυνατούν να κατανοήσουν πώς γίνεται, αρχαίοι σαν τον Παρμενίδη, τον Ηράκλειτο και τον Αναξίμανδρο, να γνωρίζουν κβαντική φυσική, πώς γίνεται να μέτρησαν τη περίμετρο της Γης με απόκλιση 40μ, πώς ήξεραν ότι τα ηλεκτρόνια εξαφανίζονται στιγμιαία και επανεμφανίζονται σε διαφορετική τροχιά, κατά την περιφορά τους γύρω από το πυρήνα του ατόμου (φαινόμενο quantum).

Η απάντηση στους "επιστήμονες των πτυχίων" του Χάρβαρντ και του ΜΙΤ, λέγεται Φιλοσοφία. ΟΛΕΣ οι επιστήμες, έχουν σαν βάση τους τη φιλοσοφία.

Απλά, η κάθε επιμερους επιστήμη, καλείται να αποδείξει ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ, όσα διδάσκει η φιλοσοφία. Γι' αυτό "τρελαίνονται" οι πτυχιούχοι "επιστήμονες", όταν σήμερα αποδεικνύουν πειραματικά πια, τα θεωρήματα που πρώτοι οι αρχαίοι Έλληνες εισήγαγαν.

Πάμε όμως πάλι στο νερό...

Το νερό που πίνετε, μόνον ΖΩΝΤΑΝΟ νερό δεν είναι...το Προζάκ που έχετε καταπιεί, μαζί με βαρέα μέταλλα, χλώριο, λιπάσματα και ο,τι αλλού βάζει ο νους σας, σας έχει δηλητηριασει το σώμα και τον εγκέφαλο.Το αληθινό, καθαρό νερό, είναι ΕΛΗΞΙΡΙΟ. Και δεν είναι νερό...είναι ΥΓΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΦΩΣ... Είναι ένα στικάκι (usb) που αποθηκεύει πληροφορίες, συναισθήματα, καταστάσεις, από το περιβάλλον του. ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟ.  Ενεργειακό νερό, το λένε και όσοι βουτάτε στο ενεργοποιημένο νερό τι ακριβώς κάνετε; ...Εξαγνίζεστε.

Οι αρχαιοι αρχαίοι πρόγονοι, είχαν ως καθάρσιό τους, τα νερά της Στυγός. Εκεί έδιναν τους όρκους τους, εκεί βαπτίστηκε ο αθάνατος Αχιλλέας (..που όμως δεν ήταν αθάνατος...)

Η απόδειξη, ότι το νερό συσσωρεύει θετική και αρνητική ενέργεια, ήρθε από έναν Ιάπωνα επιστήμονα, που η Wikipedia τον αποκαλεί ψευδο-επιστήμονα, ακριβώς επειδή η Δυτική ιατρική του συμπτώματος (αιτιατό), αδυνατεί να κατανοήσει το αίτιο (αρρώστια) και να το γιατρέψει.

Μα πως να γιατρευτεί το ο,τιδήποτε, χωρίς φιλοσοφική προσέγγιση..; (Εδώ κολλάει, αυτό που σας λένε οι συνταγογράφοι σας, ότι δηλαδή ο καρκίνος είναι ψυχοσωματική ασθένεια)

Αυτός λοιπόν ο εξέχων Ιάπωνας, Masaru Emoto, πήρε νερό της βρύσης και το έβαλε σε 4-5 μπουκαλάκια. Έπειτα κόλλησε σε κάθε μπουκαλάκι από μια ετικέτα, γράφοντας επάνω της λέξεις όπως: αγάπη, θυμός, χίτλερ, απογοήτευση, έρωτας, ζήλεια κοκ. Την επόμενη ημέρα, μετεφερε τα μετέφερε του στο μετρό του Τόκυο (όπου εκατομμύρια επιβατών διέρχονταν καθημερινά) και τα τοποθέτησε σε συγκεκριμένα σημεία, ώστε να είναι εμφανή στους διερχόμενους. Μια εβδομάδα μετά, πήρε τα μπουκαλάκια του στο εργαστήριό του και τα έβαλε στο ηλεκτρονικό του μικροσκόπιο. Εκεί με έκπληξη, διαπίστωσε ότι η δομή των μορίων του νερού σε καθε μπουκάλι, ήταν διαφορετική!! Το μπουκάλι ΑΓΑΠΗ, ειίχε τα πιο υγιή μόρια, το μπουκάλι ΘΥΜΟΣ, είχε πιο αιχμηρά μόρια νερού, το μπουκάλι ΧΙΤΛΕΡ, τους πιο αντιαισθητικούς κρυστάλλους κοκ.

Επειδή όμως δεν πείστηκε, έκανε κι ένα δεύτερο πείραμα, θέλοντας να δει, εάν το νερό... ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ : τοποθέτησε βρασμένο ρύζι σε δύο πανομοιότυπα γυάλινα δοχεία. Επί ένα μήνα, έλεγε καθημερινά στο ρύζι του ενός δοχείου «Ευχαριστώ», ενώ στο άλλο «Ηλίθιο!» Τα δυο μικρά παιδιά του έκαναν καθημερινά, επί ένα μήνα, το ίδιο πράγμα, μόλις γύριζαν από το σχολείο. Ως αποτέλεσμα, το πρώτο ρύζι, στο οποίο τα παιδιά έλεγαν «ευχαριστώ», υπέστη μια καλή ζύμωση και ανέπτυξε ένα ωραίο, πλούσιο και απαλό άρωμα, ενώ το άλλο, το οποίο τα παιδιά αποκαλούσαν «ηλίθιο», πήρε ένα μαύρο χρώμα και σάπισε. Όλοι είπαν ότι μύριζε απερίγραπτα απαίσια.

Εν κατακλείδι :  Σήμερα είναι σχετικά δύσκολο να βρει κανείς φυσικό ΖΩΝΤΑΝΟ νερό, του οποίου η αιθερική δομή, να είναι εμπλουτισμένη με πάρα πολλές ιδιοσυχνότητες. Όσο περισσότερες ιδιοσυχνότητες των φυσικών στοιχείων (144) και των ενώσεων τους περιέχονται στο νερό, τόσο πιο κοντά πλησιάζουμε, προς το πολυτραγουδισμένο «Αθάνατο νερό», της Μαρινέλλας...

Νερό, του οποίου το αιθερικό πεδίο περιέχει όλους τους χρωματισμούς ή ιδιοσυχνότητες, μπορεί να ενισχύσει όχι μόνον το αιθερικό πεδίο των φυτών, όταν τα ποτίζουμε με αυτό το νερό, αλλά και το ανθρώπινο αιθερικό πεδίο.

Το αποτέλεσμα που έχουμε είναι ότι πίνοντας νερό ενεργοποιημένο και καταναλώνοντας φυσικές τροφές που έχουν ποτιστεί από αυτό το νερό, ισχυροποιούμε το αιθερικό μας σώμα και ενισχύουμε καθοριστικά την άμυνά μας σε ασθένειες.

Γι' αυτό και είναι άγραφος νόμος, σε χώρους όπου ασκείται η κοινοβιακή ζωή (μοναστήρια, ασράμς κλπ) η απαγόρευση να μαγειρεύουν στην κουζίνα άτομα, που διακατέχονται από αρνητικά συναισθήματα. Αυτό επίσης εξηγεί, γιατί κάποιοι άνθρωποι μπορούν και μαγειρεύουν γευστικά, χωρίς καμία προηγούμενη “ειδική εκπαίδευση”...

Την επόμενη επόμενη που θα πιείτε νερό, μην βρίσετε. Η αρνητική σας σκέψη και μόνον, θα το μετατρέψει σε δηλητήριο. Ένας ναυαγός, άντεξε 120 ημέρες πίνοντας θαλασσινό νερό (το σύνηθες είναι να αντέξει κανείς 40 ημέρες χωρίς γλυκό νερό, ενώ απαγορεύεται ρητά, σε τέτοιες περιπτώσεις, η πόση θαλασσινού νερού). Όταν οι γιατροί τον ρώτησαν πως και δεν αφυδατώθηκε πίνοντας θαλασσινό νερό, εκείνος απάντησε: "έπεισα τον εαυτό μου (μυαλό μου) πως έπινα γλυκό νερό"...

Ξεδιψάστε ελεύθερα, όσο ακόμη το έχετε ελεύθερο. Οι πόλεμοι που θα έρθουν, θα είναι για το νερό. Και προς Θεού, μην στείλετε σε κάποιον "επιστήμονα" αυτό το άρθρο, γιατί εγώ δεν σπούδασα γιατρός και δεν γνωρίζω να συνταγογραφώ...εγώ του ΠΝ, είμαι. Το νερό, είναι το στοιχείο μου.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ... Όταν ξυπνήσετε, ΑΝ ξυπνήσετε, θα είναι πολύ αργά. Η μόνη θέση, που θα έπρεπε να έχει η τηλεόραση στο σπίτι σας, είναι αυτή του φωτιστικού... Καλή συνέχεια και... be water που έλεγε και ο Bruce Lee...


Thanos Papadopoulos - Διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.

ΓΕΝΟΙΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΥΔΩΡ !


💥Σύμβαση-ορόσημο για την χρήση της "τεχνολογίας" γραφενίου στην επεξεργασία νερού

💥Η ιδιωτικοποίηση του νερού είναι ο πιο ορατός και άμεσος κίνδυνος που διατρέχει τη ζωή και την ευημερία μας

💥Οι Βρυξέλλες αποφάσισαν από το 2013: το Νερό σε Ιδιώτες (Πολυεθνικές)