4 Μαρ 2024

Αν η πλειοψηφία των ανθρώπων ενημερωθεί για αυτή την εξέλιξη, αυτή η πιθανή δικτατορία του Π.Ο.Υ. θα τελειώσει πριν καν αρχίσει...



Έχουμε τη συνθήκη για την πανδημία - και έχουμε τις τροπολογίες. Μερικοί άνθρωποι γνωρίζουν για τη συνθήκη -όχι αρκετοί- αλλά δεν γνωρίζουν για τις τροπολογίες.


Αυτή η συνθήκη θα απορριφθεί, και όλοι εστιάζουν σε αυτήν - αλλά οι τροπολογίες, δεν χρειάζονται κανένα εθνικό κοινοβούλιο για να εγκριθούν. Έτσι, αν η γενική συνέλευση εγκρίνει αυτές τις τροποποιήσεις... "ο ΠΟΥ "μπορεί να κηρύξει την έναρξη της πανδημίας και έχει το δικαίωμα να πει ότι τώρα η πανδημία τελείωσε", λέει ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Rob Roos. "Μπορούν να παραγκωνίσουν τη δημοκρατία όποτε θέλουν και για όσο καιρό θέλουν. Και αυτός είναι ο πραγματικός κίνδυνος για τους ανθρώπους και για τις χώρες μας".

📚 Διαβάστε περισσότερα»

Τώρα είστε και εσείς ενημερωμένοι για τη νέα συνθήκη για την πανδημία και τους τροποποιημένους διεθνείς υγειονομικούς κανονισμούς. Βοηθήστε να διασφαλιστεί ότι οι υπεύθυνοι δεν θα τον εφαρμόζουν πλέον στα κρυφά!