2 Μαρ 2024

Dr. Harvey Risch : "Ο κόβιντ και τα εμβόλια χρησιμοποιήθηκαν για να δικαιολογήσουν την χρηματοδότηση δισεκατομμυρίων δολαρίων της Αμερικανικής βιομηχανίας βιολογικών όπλων"...


Ο Dr. Harvey Risch ισχυρίζεται ότι ο C - 19 και τα "εμβόλια", χρησιμοποιήθηκαν για να δικαιολογήσουν τη συνεχιζόμενη χρηματοδότηση της Αμερικανικής βιομηχανίας βιολογικών όπλων...


Ο Δρ Harvey Risch, καταθέτοντας στην ερευνητική επιτροπή της Γερουσίας των η.π.α. για το σκάνδαλο c-19, με τη σειρά του, μετά την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του Kevin McKernan, κάνει μια καταδικαστική υπόθεση ότι η παγκόσμια πίεση για τον αναγκαστικό εμβολιασμό του κόσμου ήταν μια στρατηγική κίνηση για την προστασία της βιομηχανίας βιολογικών όπλων, με σκοπό να προστατευθεί από τον έλεγχο και να δικαιολογήσει την ύπαρξή της.


🔳 ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ :



-
Γερουσιαστής Ron Johnson
Ο επόμενος συμμετέχων είναι ο Dr. Harvey Risch. Ο Δρ Risch είναι ομότιμος καθηγητής επιδημιολογίας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Yale και ένας ευθέως υποστηρικτής της έγκαιρης θεραπείας του COVID και της κριτικής και αντικειμενικής επιστημονικής σκέψης καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

-Dr. Harvey Risch : Σας ευχαριστώ, κ. Γερουσιαστά. Μιλάω σήμερα για αυτό που θεωρώ ότι είναι η συντριπτικά εμμονική πίεση για τον εμβολιασμό COVID κάθε ζωντανού ανθρώπου στον πλανήτη. Όλοι γνωρίζουμε λοιπόν, περιστασιακά τουλάχιστον, ότι ο ιός "διέρρευσε" από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν το φθινόπωρο του 2019, τα αρχικά κρούσματα ήταν παράλληλα με τη γραμμή 2 του μετρό της Γουχάν, η οποία περνάει από το WIV. Ο ιός περιέχει μια μοναδική γενετική αλληλουχία 19 νουκλεοτιδίων που υπάρχει επίσης σε πατέντες της Moderna από το 2017 και διάφορα άλλα στοιχεία βιολογικών και κατασκοπευτικών πληροφοριών που ενοχοποιούν συντριπτικά το WIV ως πηγή της διαρροής. Έτσι, αυτός ο ιός, ο πανδημικός ιός COVID-19, υπάρχει επειδή ήταν βιομηχανοποιημένος.

Οι επιστήμονες του WIV (Wuhan Institute of Virology) χρησιμοποίησαν την τεχνολογία τεχνικών γενετικής χειραγώγησης του Ralph Baric στο ανασφαλές εργαστήριό τους BSL-2. Έτσι, αυτή ήταν μια απερίσκεπτη εργασία στο WIV που χρηματοδοτήθηκε από τα NIH (Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας) μέσω του πλυντηρίου χρημάτων DASHAC EcoHealth Alliance, καθώς και από μεγάλες επιχορηγήσεις του DOD (Department of Defense / Υπουργείο Άμυνας Η.Π.Α.) και της USAID (international development agency). Τώρα, αυτή η εργασία και η διαρροή του WIV ήταν αυτό που θεωρώ ότι είναι ο καρπός της βιομηχανίας βιολογικών όπλων μας, η οποία εκτελεί μυστική και μοχθηρή ανάπτυξη βιολογικών όπλων τα τελευταία 70 χρόνια.

Η αναγνώριση της πιθανής τυχαίας ή σκόπιμης απελευθέρωσης ενός μολυσματικού παράγοντα ικανού να σκοτώσει μεγάλο αριθμό ανθρώπων οδήγησε στη Συνθήκη για τα βιολογικά όπλα του 1975, την οποία υπέγραψε ο Πρόεδρος Ford. Η συνθήκη απαγορεύει την ανάπτυξη επιθετικών βιολογικών όπλων. Ωστόσο, το μοναδικό παραθυράκι της συνθήκης είναι ότι επιτρέπεται η ανάπτυξη μικρών ποσοτήτων επιθετικών βιολογικών όπλων προκειμένου να γίνει έρευνα για τα αντίμετρα εμβολίων. Τώρα, αυτό το παραθυράκι εκμεταλλεύτηκε η βιομηχανία βιολογικών όπλων τα τελευταία 50 χρόνια.

Η συνθήκη για τα βιολογικά όπλα περιόριζε τα επιθετικά βιολογικά όπλα σε παράγοντες που θα αφορούσαν την ανάπτυξη εμβολίων, τους λεγόμενους παράγοντες διπλής χρήσης ή την έρευνα διπλής χρήσης. Και αυτή ήταν η προϋπόθεση και το κίνητρο των διαφόρων αιτήσεων επιχορήγησης ιολογίας όπως το Diffuse και ούτω καθεξής, που υποβλήθηκαν στους χρηματοδότες του Υπουργείου Άμυνας και του NIH. Αυτή ήταν η επιτρεπόμενη λογική για την ανάπτυξη επιθετικών βιολογικών όπλων, δεδομένου ότι θα οδηγούσε σε εργασίες σχετικά με τα αντίμετρα εμβολίων.

Τώρα, προχωρήστε γρήγορα στο 2019. Πολλά δισεκατομμύρια δολάρια δαπανήθηκαν στη βιομηχανία βιολογικών όπλων τις τελευταίες δεκαετίες για όλες αυτές τις εργασίες σχετικά με τα επιθετικά βιολογικά όπλα. Πού είναι τα επιτυχημένα εμπορικά εμβόλια για να τα επιδείξουν; Υπήρξαν λοιπόν πολλές έρευνες εμβολίων που πραγματοποιήθηκαν για γνωστούς επιβλαβείς οργανισμούς αλλά ελάχιστα, αν όχι καθόλου, για αυτούς τους παράγοντες βιολογικών όπλων με κέρδος από τη λειτουργία. Και για τον κόβιντ, χρειάστηκε ένας χρόνος άθλιας έρευνας για να παραχθεί και να δοκιμαστεί η πρώτη παρτίδα εμπορικών εμβολίων για τον SARS-CoV-2.

Και πώς είναι μια καθυστέρηση ενός έτους έστω και ελάχιστα αποδεκτή, για μια στρατιωτική άμυνα κατά ενός βιολογικού όπλου, που εξαπλώνεται σε πληθυσμούς μέσα σε εβδομάδες; Ένας χρόνος για να αναπτυχθεί ένα εμβόλιο για πανδημίες που εμφανίζονται σε κύματα μέσα σε εβδομάδες... Και αυτά τα εμβόλια υποτίθεται ότι πρέπει να αναπτυχθούν πριν από την εκδήλωση μιας πανδημίας, όχι στη μέση μιας. Έτσι, η υπόθεσή μου, αυτό που πιστεύω, είναι ότι τόσο η συγκάλυψη της προέλευσης του ιού όσο και ο αναγκαστικός εμβολιασμός ολόκληρου του πλανήτη ενορχηστρώθηκαν για να προστατεύσουν την ακεραιότητα της βιομηχανίας βιολογικών όπλων.

Μόλις το ευρύ κοινό κατανοούσε την απερίσκεπτη και επιπόλαιη συμπεριφορά αυτής της βιομηχανίας, η οποία λειτουργούσε υπό το ψευδές και παραπλανητικό πρόσχημα της ανάπτυξης εμβολίων που ποτέ δεν υλοποιήθηκε με επιτυχία στο εμπόριο, θα απαιτούσε το κλείσιμο της βιομηχανίας. Και έτσι η απόκρυψη της γνώσης για την απερίσκεπτη εμπλοκή της βιομηχανίας στη διαρροή της Wuhan είναι μια προφανής συγκάλυψη. Έχουμε αποδείξεις αυτής της συγκάλυψης από τα έγγραφα FOIA που αφορούν τους Fauci, Collins, Jeremy Ferrara και άλλους. Το συμπέρασμά μου, λοιπόν, είναι ότι ο λόγος για τον οποίο έπρεπε να εμβολιαστεί ολόκληρος ο πληθυσμός είναι για να δείξει ότι η βιομηχανία βιολογικών όπλων υποτίθεται ότι είχε μια λογική ανάπτυξης εμβολίων ως μέρος της ισχυριζόμενης έρευνας διπλής χρήσης. Τα εμβόλια, λοιπόν, είναι η απόδειξη ότι η βιομηχανία βιολογικών όπλων ήταν σωστά δικαιολογημένη από την αρχή.

Χωρίς ένα επιτυχημένο εμβόλιο που να μπορεί να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια μιας πανδημικής κρίσης, ειδικά μιας κρίσης που προκλήθηκε από διαρροή από την ίδια την πηγή της βιομηχανίας βιολογικών όπλων, θα ήταν σαφές σε όλους ότι η λογική της ύπαρξης της βιομηχανίας ήταν εξαρχής μια απάτη. Και έτσι τα ίδια τα εμβόλια κόβιντ, παρείχαν την υπεράσπιση έναντι της κατηγορίας ότι η βιομηχανία βιολογικών όπλων δεν ήταν στην πραγματικότητα διπλής χρήσης, αλλά επιθετική παραβιάζοντας μόνο τη συνθήκη του 1975. Έτσι, τα εμβόλια έπρεπε να προωθηθούν δραματικά για να αποτελέσουν την καθολική λύση που θα έδειχνε ότι η βιομηχανία βιολογικών όπλων εργαζόταν πραγματικά για το δημόσιο καλό. Και σε αυτό το πλαίσιο, δεν είχε σημασία τι παράπλευρες απώλειες προκαλούσαν τα εμβόλια. Το μόνο που έπρεπε να υπάρξει ήταν η κοινή γνώμη, η σκέψη της κοινής γνώμης γι' αυτό το θέατρο, ότι η βιομηχανία έκανε τη δουλειά της για να παράγει χρήσιμα εμβόλια και όχι επιθετικά βιολογικά όπλα.

-Γερουσιαστής Ron JohnsonΣας ευχαριστώ, Dr. Risch. Έτσι, η λογική, φυσικά, της Βιο-βιομηχανίας εκεί, είναι ότι αν άλλοι αναπτύσσουν βιολογικά όπλα, εμείς δεν θα πρέπει να χρειαστούμε αντίμετρα;... Προκειμένου να αναπτύξουμε αντίμετρα, πρέπει να δημιουργήσουμε απεριόριστη ποσότητα βιολογικών όπλων. Θέλω να πω, μπορείτε να απαντήσετε σε αυτή την αιτιολόγηση;

-Dr. Harvey Risch : Λοιπόν, αυτό οδηγεί στο σαρκαστικό μου σχόλιο για τη δυσανάλογη χρήση, ότι από στρατιωτική άποψη, αν κάποιος δεχθεί επίθεση από έναν παράγοντα βιολογικών όπλων, τότε γιατί θα έπρεπε να απαντήσει κανείς με έναν παράγοντα βιολογικών όπλων; Θα μπορούσε κανείς να απαντήσει με οικονομικό πόλεμο, συμβατικά όπλα, χημικά όπλα, πυρηνικά όπλα, αν ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα. Έχουμε στη διάθεσή μας ένα ολόκληρο φάσμα αντιδράσεων, και το να εκτοξεύσουμε ένα μη δοκιμασμένο βιολογικό όπλο ως απάντηση, όπου μπορεί να μην είμαστε καν σε θέση να προστατευτούμε από την ανάδραση του παράγοντα αυτού, για μένα είναι παράλογο. Δεν υπάρχει καμία λογική σ' αυτό...

-Γερουσιαστής Ron JohnsonΥπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον διάγραμμα στο νέο βιβλίο του Robert F. Kennedy, "Η συγκάλυψη της Γιουχάν" (The Wuhan Cover-Up). Και είχαμε συμμετάσχει όλοι, και έχω μιλήσει για τα emails του Fauci όπου χρηματοδοτούσε την EcoHealth Alliance του Peter Daszak με περίπου 15, 16 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό που δεν είχα συνειδητοποιήσει είναι ότι το Υπουργείο Άμυνας... χρηματοδότησε την EcoHealth Alliance με 42 εκατομμύρια δολάρια, και η USAID -η οποία RFK Jr. λέει ότι είναι λίγο πολύ ένα απόσπασμα της CIA και δεν το αμφισβητώ αυτό- χρηματοδοτήθηκε με 53,6 εκατομμύρια δολάρια.

Οπότε, κατά κάποιον τρόπο, επιβεβαιώνει αυτό που λέτε για το ποια ήταν η αιτιολόγηση. Ένα από τα αντίμετρα που αναφέρατε, αλλά ο τρόπος με τον οποίο συναντηθήκαμε ήταν το 2020, μιλώντας για έγκαιρη θεραπεία. Ως επιδημιολόγος, μπορείτε να μιλήσετε για αυτό το γεγονός; Θέλω να πω, στηρίξαμε τα πάντα στα εμβόλια για τους λόγους που υποθέσατε, αλλά ακριβώς παράλληλα με αυτό έτρεχε και το σαμποτάζ της πρώιμης θεραπείας...

-Dr. Harvey Risch : Λοιπόν, κατά τη διάρκεια της καταστολής της πρώιμης θεραπείας, της υδροξυχλωροκίνης και αργότερα της ιβερμεκτίνης, νόμιζα ότι επρόκειτο για την προστασία της αγοράς για τα εμβόλια, άλλα φάρμακα ή τα εμβόλια που θα κυκλοφορούσαν τελικά. Αλλά τώρα, με βάση αυτά που είπα, νομίζω ότι η καταστολή αποσκοπούσε στο ότι, εάν αυτά τα φάρμακα έλυναν την πανδημία, τότε τα εμβόλια δεν θα χρειάζονταν και τότε η συνθήκη για τα βιολογικά όπλα θα επανέλθει σε ισχύ και δεν θα υπήρχε περιθώριο για τη λογική ότι τα εμβόλια ήταν το τελικό προϊόν της επιθετικής έρευνας για βιολογικά όπλα. Έτσι, έπρεπε να κατασταλούν και οι πρώιμες θεραπείες, για τον ίδιο λόγο.

-Γερουσιαστής Ron JohnsonΆρα και πάλι, έχετε καταλήξει σε μια υπόθεση, με βάση το γεγονός ότι τόσα πολλά έχουν συμβεί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Και το έχω ακούσει αυτό ξανά και ξανά από ανθρώπους που αγωνίζονται στο κίνημα για την ιατρική ελευθερία. Είναι ακριβώς όπως αυτό το πράγμα, τίποτα από όλα αυτά δεν βγάζει νόημα. Οπότε πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε διαφορετικές θεωρίες.

-Dr. Harvey Risch : Αυτό είναι αλήθεια. Θέλω να πω, δεν έχω βρεθεί πουθενά μέσα σε κάποιο δωμάτιο όπου κάποιοι μου τα είπαν όλα αυτά, αλλά είναι πολύ λίγα αυτά που βγάζουν νόημα. Και πρέπει να σκεφτείτε ότι αν κάνατε αυτή τη δουλειά και γνωρίζατε ότι είστε η CIA ή ο Π.Ο.Υ. ή όποιος που κινεί τα νήματα της μαριονέτας, ότι θα φαίνεστε πολύ άσχημα όταν πράγματα που κάνατε -τα οποία είναι κάπως κακόβουλα αλλά τη γλιτώσατε- ξαφνικά έρχονται στη δημοσιότητα... Και τώρα το κοινό λέει, ναι, αλλά δεν έπρεπε να το κάνουμε αυτό εξ αρχής και κοιτάξτε τη ζημιά που προκάλεσε η "πανδημία" επειδή δεν μπορούσατε να την περιορίσετε. Υποσχεθήκατε στη χειρότερη περίπτωση ότι θα την περιορίζατε και δεν την περιορίσατε.

-Γερουσιαστής Ron Johnson : Και πρέπει επίσης να... προστατεύσετε τις επιχορηγήσεις και τη χρηματοδότηση ύψους δισεκατομμυρίων δολαρίων που λαμβάνετε κάθε χρόνο...

-Dr. Harvey Risch : Ακριβώς!

-Γερουσιαστής Ron Johnson : Σας ευχαριστώ, Δρ Risch.

💥Μήπως η κοινοπραξία ιατρικών αντιμέτρων έτρεξε τον #COVID;



*****************


Η ιδέα υπάρχει εδώ και δεκαετίες  και ένας ασύδοτος Βιολογικός Πόλεμος βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη με αιχμή του δόρατος τους εμβολιασμένους με όπλα νανο-βιο-λογικού πολέμου, συνανθρώπους μας. Ο Covid ήταν Προμελετημένη Δολοφονία & ο Εμβολιασμός συνιστά Ε ξ ο λ ό θ ρ ε υ σ η. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΕΣΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ❕❕

Παρά τις αδιάσειστες αποδείξεις ότι τα "εμβόλια" covid είναι τοξικά, οι προδοτικές κομμουνιστικές κυβερνήσεις μας σε συνεργασία με τον Π.Ο.Υ. συνεχίζουν να τα επιβάλλουν σε εμάς και τις οικογένειές μας❕❕

Χρειάζεται ένα ιδιαίτερο είδος βλακείας για να παίρνεις μέρος σε εμβόλια από ανθρώπους που υποστηρίζουν την αποανάπτυξη❕

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ο σκύλος που δεν γαύγισε μια προειδοποίηση, επειδή είναι συνένοχοι σε μαζικές δολοφονίες❕


Αυτά. Και βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή των συμπερασμάτων για το σχέδιο μείωσης του δυτικού πληθυσμού και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται από τους εμπνευστές του.

Κάποιοι ενσυνείδητοι άνθρωποι στην ιατρική κοινότητα έχουν σημάνει κάτι παραπάνω από συναγερμό❕❕



📢📢 ΜΑΘΕ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ❕ 📢📢


 *****************


Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Ελπίζουμε να ωφεληθείτε από αυτή την παρουσίαση και να την κοινοποιήσετε για να βοηθήσετε στη διάδοση των θεμάτων. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανθρωπογενή καταστροφή στην ιστορία και οι άνθρωποι χρειάζεται να ειδοποιηθούν ενώ οι κυβερνήσεις και όλα τα πολιτικά κόμματα που υποστήριξαν αυτά τα εγκλήματα θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τα ψέματα και την απάτη τους.