9 Μαρ 2024

ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΒΙΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΕΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ


Η Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία και οι ισχυρές δυνάμεις που βρίσκονται πίσω από αυτήν δεν πίστευαν ποτέ ότι τα εμβόλια mRNA Covid θα διαρκούσαν για πάντα. Ήταν απλώς ένα σκαλοπάτι.

Καλώς ήρθατε στα αυτοενισχυόμενα εμβόλια που αναπαράγονται στο σώμα σας. Καλώς ήρθατε στην επόμενη δόση σας. Και στην επόμενη. Και την επόμενη. Δηλαδή… αν ο κάθε ισχυρός βαρόνος των φαρμάκων, πολιτικός, στρατιωτικός αξιωματούχος και παγκόσμιος ηγέτης της υγείας κάνει ό,τι θέλει.


Και πιστέψτε με, δεν θα συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο από τον απόλυτο έλεγχο. Με τίποτα λιγότερο από την απόλυτη επιτυχία...

*Κάντε κλικ σε φώτο και συνδέσμους και ενώστε τις κουκκίδες



Διαμόρφωση δείκτη επαγωγής για συστήματα επικοινωνίας ανθρώπινου σώματος :



I. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Από το 1995 [1], τα συστήματα επικοινωνίας ανθρώπινου σώματος (Human Body Communication - HBC) έχουν μελετηθεί ευρέως και θεωρούνται ως μια πολλά υποσχόμενη λύση για επικοινωνίες χαμηλής ισχύος σε ασύρματα δίκτυα περιοχής σώματος (Wireless Body Area Networks - WBAN).

Στα συστήματα HBC, το ανθρώπινο σώμα χρησιμοποιείται ως μέσο επικοινωνίας για την αποτελεσματική μεταφορά δεδομένων μεταξύ διαφορετικών κόμβων αισθητήρων και μιας κεντρικής μονάδας. Το 2012, το HBC έγινε δεκτό ως μέρος του προτύπου IEEE 802.15.6 [2] για WBAN μικρής εμβέλειας.

Συγκεκριμένα, το HBC μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας τέσσερις διαφορετικούς τύπους ζεύξης.

Στο Galvanic Coupled HBC (GC-HBC) [3], το εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) τροφοδοτείται στο ανθρώπινο σώμα μέσω δύο ηλεκτροδίων στην πλευρά του πομπού. Στη συνέχεια, στην πλευρά του δέκτη, η μεταδιδόμενη πληροφορία αποδιαμορφώνεται με ανίχνευση των μεταβολών τάσης που προκαλούνται από το επαγόμενο εναλλασσόμενο ρεύμα.

Προκειμένου να αποφευχθεί η χρήση δύο ηλεκτροδίων, στο [4] προτείνεται ένα σύστημα HBC άμεσης σύζευξης (DCI-HBC). Στο DCI- HBC, ο πομπός και ο δέκτης συνδέονται απευθείας με το ανθρώπινο σώμα χρησιμοποιώντας ένα μόνο ηλεκτρόδιο, χωρίς κανένα σκόπιμο ηλεκτρόδιο γείωσης.

Μαγνητικά συζευγμένο HBC (MC-HBC) [5]. Στο MC-HBC, στην πλευρά του πομπού, μια μαγνητική ροή διαμορφώνεται και τροφοδοτείται στο ανθρώπινο σώμα μέσω πηνίου, ενώ η πληροφορία αποδιαμορφώνεται με ανίχνευση των μεταβολών της μαγνητικής ροής στην πλευρά του δέκτη.



Στο Χωρητικά συζευγμένο HBC (CC-HBC) [6], τα ηλεκτρόδια σήματος πομπού και δέκτη τοποθετούνται στο ανθρώπινο σώμα, ενώ ένα ηλεκτρόδιο γείωσης είναι αιωρούμενο. Στη συνέχεια, στην πλευρά του πομπού, τα διαμορφωμένα σήματα δεδομένων αλλάζουν το δυναμικό του ηλεκτροδίου σήματος, προκαλώντας ένα ηλεκτρικό πεδίο μέσω του ανθρώπινου σώματος. Στη συνέχεια, προκειμένου να αποδιαμορφωθεί το σήμα στην πλευρά του δέκτη, ανιχνεύονται οι μεταβολές μεταξύ των δυναμικών των ηλεκτροδίων σήματος και γείωσης, που προκαλούνται από ένα επαγόμενο ηλεκτρικό πεδίο. Σημειώστε ότι στο CC- HBC, η διαδρομή του ηλεκτρικού πεδίου προς τα εμπρός περνάει μέσα από το ανθρώπινο σώμα, ενώ η αντίστροφη διαδρομή περνάει μέσα από τον αέρα.

🔗Σύνδεσμος PDF

🔗WBAN

#CC_HBC


*Επεξηγήσεις :

ΑΣΎΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ
(WBAN)


INTERNET ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ (ΙοΤ)


ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ



ΣΥΝΟΨΗ


Η παρούσα εργασία παρουσιάζει ένα κοινό σύστημα συντεταγμένων και δρομολόγησης (CORONA) το οποίο μπορεί να αναπτυχθεί δυναμικά
σε ένα 2D ad-hoc νανοδίκτυο.

Χρησιμοποιούνται κόμβοι που επιλέγονται από τον χρήστη
ως σημεία αγκύρωσης στη φάση εγκατάστασης. Όλοι οι κόμβοι στη συνέχεια μετρούν τις αποστάσεις τους, σε αριθμό αλμάτων, από αυτά τα σημεία αγκύρωσης, αποκτώντας μια αίσθηση του γεωεντοπισμού.

Στη φάση λειτουργίας, η δρομολόγηση χρησιμοποιεί το κατάλληλο υποσύνολο αγκυρών, που επιλέγεται από τον αποστολέα ενός πακέτου.

Το CORONA απαιτεί ελάχιστη επιβάρυνση εγκατάστασης και μόλις αναπτυχθεί, λειτουργεί αποδοτικά, αποδίδοντας πολύ χαμηλό ποσοστό επαναμετάδοσης και απώλειας πακέτων, προωθώντας την ενεργειακή αποδοτικότητα και την πολυπλεξία του μέσου.

Λέξεις κλειδιά : Ασύρματη δικτύωση, νανοκλίμακα.

🔗Σύνδεσμος PDF

🔗Νανοτεχνολογία

🔗CORONA_Network

🔗WBAN



Εμβόλια CoVid με βάση το γραφένιο, το Νανοδίκτυο και Διαδίκτυο των Νανοπραγμάτων (IoNT) :




Εμβόλια CoVid με βάση το γραφένιο, το Νανοδίκτυο και Διαδίκτυο των Νανοπραγμάτων (IoNT)


Ιανουάριος 2022

Πηγή 🔗KIRA SMITH (DYNCORP)


Λέξεις κλειδιά :


🔗Γραφένιο


🔗(IoNT) Ο όρος αναζήτησης στο Google για το Internet of Things : "Widebody Area Network COVID ban"


🔗Internet Of Bio-NanoThings ή IoBNT

🔗Νανοδίκτυα CORONA



ΔΙΕΓΕΡΜΕΝΑ ΦΩΤΟΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΑ ΟΠΤΙΚΑ ΝΕΥΡΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
-Yuri Owecho :




ΣΥΝΟΨΗ


Η παρούσα τελική έκθεση περιγράφει την έρευνα στα οπτικά νευρωνικά δίκτυα που διεξήχθη στην Hughes Aircraft Company στο πλαίσιο τριετούς σύμβασης που χρηματοδοτήθηκε από την DARPA. Ο στόχος της επίδειξης ενός προγραμματιζόμενου οπτικού υπολογιστή για την ευέλικτη εφαρμογή μοντέλων νευρωνικών δικτύων επιτεύχθηκε με επιτυχία.

Τα πλεονεκτήµατα των οπτικών για την υλοποίηση νευρωνικών δικτύων περιλαµβάνουν υψηλή αποθηκευτική ικανότητα, συνδεσιµότητα και πολύ λεπτοµερή παραλληλισµό που οδηγεί σε υψηλούς ρυθµούς υπολογισµού. Ο οπτικός νευροϋπολογιστής που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος βασίζεται σε έναν νέο τύπο ολογραφίας, την ολογραφία με κλιμακωτές σχάρες, στην οποία τα βάρη του νευρωνικού δικτύου κατανέμονται μεταξύ κλιμακωτών γωνιακά και χωρικά πολλαπλών σχαρών.

Η προσέγγιση αυτή μειώνει τη διασταύρωση και βελτιώνει τη χρήση της οπτικής συσκευής εισόδου. Τα νευρωνικά δίκτυα που έχουν εφαρμοστεί επιτυχώς περιλαμβάνουν το Perceptron, τη δισδιάστατη συναρτησιακή μνήμη και τα νευρωνικά δίκτυα οπισθοδιάδοσης. Στο πρόγραμμα αυτό επιτεύχθηκαν έως και 104 νευρώνες, 2x10 7 βάρη και ρυθμοί επεξεργασίας 2x10 7 ενημερώσεων συνδέσεων ανά δευτερόλεπτο.

🔗Σύνδεσμος PDF

🔗Optical_Computing

🔗Neural_Networks

🔗SPONNs (STIMULATED PHOTOREFRACTIVE OPTICAL NEURAL NETWORKS)

🔗Οπτογενετική



⚠️⚠️⚠️ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ:


United States Department of Defense (DOD)

United States Air Force (USAF)

TOFFLER Associates, INC

SEP 2023-2024

$3M

🔗ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ


HUMAN CAPITAL TRANSFORMATION TO ACCELERATE TECHNOLOGY TRANSITION

🔗 Η νανοτεχνολογία σε συνδυασμό με την τεχνητή νοημοσύνη, μετατρέπει τους ανθρώπους σε βιορομπότ

Sep 2023-2028

HQ RIO SUPPORT SERVICES

BUCKLEY SPACE FORCE BASE

AURORA, CO

$4.4M

⚠️⚠️ Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο 🔗σύνδεσμο


U.S. Προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης αμυντικής νανοτεχνολογίας :





17 Μαΐου 2005

Υπουργείο Άμυνας Η.Π.Α.

Διευθυντής, Αμυντική Έρευνα και Μηχανική


🔗Σύνδεσμος PDF


“Νομίζω ότι όλο αυτό το πράγμα έχει ενορχηστρωθεί πολύ καλά για να ρίξει μια σειρά από μικρά ψίχουλα εκεί έξω, έτσι ώστε να αναγκάσει τον οποιονδήποτε/οπουδήποτε, να διαμελίσει την σκέψη του, με όλα αυτά να αποσπούν την προσοχή από το κεντρικό πρόβλημα. Και το κεντρικό πρόβλημα είναι ένα διαπλεκόμενο σύνολο συνωμοτών, τόσο στον δημόσιο τομέα όσο και στη βιομηχανία, ΓΝΩΡΙΖΑΝ από το 2015ότι ο συνθετικός κοροναϊός επρόκειτο να αποτελέσει μια τεχνολογία που να επιτρέπει τον βιολογικό πόλεμο”.🔗Dr. David Martin


🔗Έχει σχεδιαστεί σχολαστικά για δεκαετίες. Ο Covid ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα, για να ξεδιπλωθούν επίπεδα και επίπεδα προσχεδιασμένων γεγονότων, κοινωνικής μηχανικής, βιομηχανικής μετατροπής, οικονομικής καταστροφής και νομικών αλλαγών που τελικά θα οδηγήσουν στην απώλεια της εθνικής και προσωπικής κυριαρχίας και θα δώσουν τη θέση τους σε έναν παγκόσμιο τεχνοκρατικό ολοκληρωτισμό με επικεφαλής την Τεχνητή Νοημοσύνη.