3 Μαρ 2024

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επέφερε ένα ακόμη πλήγμα στις ευρωπαϊκές αγροτικές περιοχές και τη γεωργία



Η Ε.Ε. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ


Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επέφερε ένα ακόμη πλήγμα στις ευρωπαϊκές αγροτικές περιοχές και τη γεωργία, ψηφίζοντας τον εξαιρετικά αμφιλεγόμενο "νόμο για την αποκατάσταση της φύσης" - παρά τις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες των αγροτών.

Το σχέδιο για την "αποκατάσταση" τουλάχιστον του 30% των ευρωπαϊκών οικοτόπων σε "κακή κατάσταση" μέχρι το 2030, του 60% μέχρι το 2040 και του 90% μέχρι το 2050" είναι απλώς ένα πρόσχημα για να απαλλαγούν μια για πάντα από τους Ευρωπαίους αγρότες, να διαλύσουν τις οικονομίες μας και να πάρουν περαιτέρω έλεγχο στη ζωή μας με το "πράσινο" πρόσχημα...

Λαμβάνοντας υπόψη την πίεση που δέχονται ήδη οι Ευρωπαίοι αγρότες, αυτός ο νόμος μπορεί κάλλιστα να είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

Ολλανδός ευρωβουλευτής Rob Roos αποκαλύπτει τον πόλεμο των παγκοσμιοποιητών κατά των αγροτών στο κοινοβούλιο της ΕΕ.:


"Η άρχουσα τάξη θέλει να εξαφανίσει τους αγρότες μας, έναν κανονισμό τη φορά...Όλα στο όνομα του κλίματος, φυσικά".

"Σταματήστε να αναγκάζετε τους ανθρώπους να ζουν διαφορετικά και σταματήστε να κάνετε αδύνατο για τους αγρότες να κάνουν τη δουλειά τους.Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τους αγρότες μας.Η επισιτιστική ασφάλεια είναι επίσης θέμα εθνικής ασφάλειας".


Πρέπει να απαλλαγούμε από τα παράσιτα του κοινοβουλίου της ΕΕ! Είναι απλές μαριονέτες! Αυτή η Ε.Ε. πρέπει να καταργηθεί μια για πάντα!