28 Αυγ 2021

"Εδώ τελειώνει η συζήτηση" - Ισραηλινή μελέτη δείχνει ότι η φυσική ανοσία είναι 13 φορές πιο αποτελεσματική από τα θ α ν α τ η φ ό ρ α "εμβόλια" που ουσιαστικά προκαλούν τις περίφημες "μεταλλάξεις"...

 Ο Dr. Anthony (Death) Fauci και οι υπόλοιποι "σύμβουλοι" του Προέδρου (?) Biden για το CO-ροϊδο-VID αποδείχθηκαν για άλλη μια φορά λάθος σχετικά με την "επιστήμη" των εμβολίων. Αφού είπαν στους Αμερικανούς ότι τα εμβόλια προσφέρουν καλύτερη προστασία από τη φυσική μόλυνση, μια νέα μελέτη από το Ισραήλ δείχνει ότι ισχύει το αντίθετο: η φυσική μόλυνση προσφέρει πολύ καλύτερη ασπίδα κατά της "παραλλαγής δέλτα" από ό,τι τα εμβόλια.


Η μελέτη περιγράφεται από το Bloomberg ως "η μεγαλύτερη ανάλυση σε πραγματικές συνθήκες που συγκρίνει τη φυσική ανοσία - που αποκτήθηκε από μια προηγούμενη μόλυνση - με την προστασία που παρέχει ένα από τα πιο ισχυρά εμβόλια που χρησιμοποιούνται σήμερα".

Πριν από λίγες ημέρες, σημειώσαμε πόσο αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι ο κυρίαρχος Τύπος έδωσε επιτέλους φωνή στους επιστήμονες για να επικρίνουν την πίεση του προέδρου Μπάϊντεν να αρχίσει να μοιράζει έξτρα booster εμβόλια.

Η μελέτη αμφισβητεί περαιτέρω την αξιοπιστία της στήριξης στα εμβόλια, δεδομένου ότι έδειξε πως οι εμβολιασμένοι είχαν τελικά 13 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν από όσους είχαν μολυνθεί προηγουμένως και 27 φορές περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν συμπτώματα.

Ο Alex Berenson, επιστημονικός δημοσιογράφος που έχει επανειλημμένα αμφισβητήσει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και των μασκών για την "πρόληψη" του κοροϊδοϊού, χαρακτήρισε τη μελέτη "αρκετή για να "τερματίσει κάθε συζήτηση σχετικά με τα εμβόλια έναντι της φυσικής ανοσίας".

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από μια έκθεση του περιοδικού Science:

    Η νέα ανάλυση βασίζεται στη βάση δεδομένων της Maccabi Healthcare Services, η οποία εγγράφει περίπου 2,5 εκατομμύρια Ισραηλινούς. Η μελέτη, με επικεφαλής τους Tal Patalon και Sivan Gazit στο KSM, τον βραχίονα έρευνας και καινοτομίας του συστήματος, διαπίστωσε σε δύο αναλύσεις ότι τα άτομα που εμβολιάστηκαν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο είχαν, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και το πρώτο μισό του Αυγούστου, έξι έως 13 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν από ό,τι τα μη εμβολιασμένα άτομα που είχαν προηγουμένως μολυνθεί από τον κοροϊδοϊό.

Σε μια ανάλυση, κατά την οποία συγκρίθηκαν περισσότερα από 32.000 άτομα στο σύστημα υγείας, ο κίνδυνος εμφάνισης συμπτωματικού COVID-19 ήταν 27 φορές υψηλότερος μεταξύ των εμβολιασμένων και ο κίνδυνος νοσηλείας οκτώ φορές υψηλότερος.

Αυτή τη φορά, τα δεδομένα δεν αφήνουν αμφιβολίες ότι η φυσική μόλυνση είναι πραγματικά η καλύτερη επιλογή για την προστασία από την "παραλλαγή δέλτα", παρά το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις δεν αναγνωρίζουν στους ήδη "μολυσμένους" από τη γρίπη ότι έχουν αντισώματα που τους προστατεύουν από τον ιό.

Ως η πρώτη χώρα που πέτυχε ευρεία κάλυψη από το εμβόλιο, το Ισραήλ βρίσκεται τώρα σε μια αδιανόητη κατάσταση: ο καθημερινός αριθμός των κρουσμάτων έχει φτάσει σε νέα επίπεδα ρεκόρ, καθώς η "παραλλαγή δέλτα" διαπερνά την προστασία των εμβολίων σαν καυτό μαχαίρι που κόβει το βούτυρο.(Για τους ΑΔΑΕΙΣ : "παραλλαγή δέλτα" = μετεμβολιακά συμπτώματα). {Πηγή - Διαμόρφωση : Α.Τ.}

Πηγή:Bloomberg:Οι άνθρωποι που ανάρρωσαν από μια κρίση covid κατά τη διάρκεια ενός από τα προηγούμενα κύματα της πανδημίας φαίνεται να έχουν χαμηλότερο κίνδυνο να προσβληθούν από την παραλλαγή δέλτα σε σχέση με εκείνους που έλαβαν δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer Inc. και της BioNTech SE.