15 Αυγ 2021

Τα σχέδια των σιωνιστών ολετήρων για "τελική λύση" ενισχύονται


Γι 'αυτό σε έχουν απασχολημένο με τα φονικά τους εμβόλια και τα χαοτικά μέτρα που σου επιβάλλουν δια πυρός και σιδήρου... Έχουν καταδικάσει τον Δυτικό κόσμο σε θάνατο. Σκοτώνουν αρχικά τους προσκυνημένους και τους αντικαθιστούν με "κατατρεγμένες μειονότητες" για ενίσχυση  της μεθοδευμένης υπογεννητικότητας και την "ανάπτυξη" της "κουρασμένης" δυτικής οικονομίας και κοινωνίας
από την απρόσμενη, εκ των έσω, κατά μέτωπο επίθεση...

Air Taliban : Έχοντας στην κατοχή τους ελικόπτερα Blackhawk των ΗΠΑ, αξίας 6 εκατομμυρίων δολαρίων μαζί με τόνους αμερικανικού εξοπλισμού - πετούν στον ουρανό με αιχμαλωτισμένα ρωσικά ελικόπτερα, καθώς η προέλαση πλησιάζει στα περίχωρα της Καμπούλ

Ο διοικητής των Ταλιμπάν χλεύασε τις ΗΠΑ:

«Θα μπούμε σύντομα στην Καμπούλ σαν ένα λιοντάρι που βρυχάται, ελπίζω, μέσα σε αυτόν τον μήνα και θα τελειώσουμε τις αμερικανικές μαριονέτες που βρίσκονται ήδη σε κατάσταση πανικού. Η σιωπή τους για τους θριάμβους μας στο νότο και τη δύση μιλάει από μόνη της και κρύβονται σαν δειλοί ».


Air Taliban : Μαχητές κατέσχεσαν Αμερικανικά ελικόπτερα Blackhawk αξίας 6 εκατομμυρίων δολαρίων μαζί με τόνους αμερικανικού εξοπλισμού - ενώ μετακινούνται με αιχμαλωτισμένα ρωσικά ελικόπτερα καθώς πλησιάζουν στα περίχωρα της Καμπούλ. Βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν αντάρτες να πετούν με ρωσικά αεροσκάφη γύρω από την αφγανική πόλη Κανταχάρ.

Περισσότερα κλιπ δείχνουν επίσης πώς οι Ταλιμπάν κατέλαβαν επιπλέον ελικόπτερα Black Hawk αμερικανικής κατασκευής Οι μαχητές είναι απίθανο να διαθέτουν τη γνώση ή την τεχνογνωσία για να πετάξουν ή να συντηρήσουν αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας.

Αλλά θα προκαλέσει αμηχανία αφού ο Λευκός Οίκος ξόδεψε δισεκατομμύρια δολάρια για την προμήθεια του αφγανικού στρατού . [Πηγή - Το είδαμε ΕΔΩ]

Στην Ελλάδα είμαστε μπροστά σε μία μεταναστευτική κρίση πολλαπλάσια του 2015 όπου 2,3 εκατομμύρια Σύροι πέρασαν από την Ελλάδα, καθώς οι Αφγανοί είναι πολύ περισσότεροι (45 εκατομμύρια), ενώ τα Ευρωπαϊκά κράτη δεν είναι διατεθειμένα να πάρουν μετανάστες στις χώρες τους, κάτι που φέρνει την Ελλάδα στο φάσμα της πληθυσμιακής εξαφάνισης!

Μόνο η Καμπούλ έχει 4,5 εκατομμύρια κατοίκους και αυτή τη στιγμή έχουν συγκεντρωθεί εκατομμύρια άλλοι από όλο το Αφγανιστάν, γεμίζοντας τα πάρκα και τις πλατείες!

Μόλις πέσει η πρωτεύουσα, εντός ημερών, όλοι αυτοί θα μεταφερθούν στην Ευρώπη μέσω του άξονα Πακιστάν-Ιράν-Τουρκία-Ελλάδα.

Ο δρόμος μέσω Πακιστάν :

https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/default-inner/public/article/2021/8/13/horis_titlogrgegergegegergererge.png?itok=dflGtk7b

Είναι σίγουρο ότι σε λίγες βδομάδες αν όχι ημέρες στα τουρκικά παράλια και στον Έβρο θα βρεθούν εκατομμύρια Αφγανοί έτοιμοι να περάσουν στην Ελλάδα, αλλά η κυβέρνηση φαίνεται να μην έχει ενεργοποιηθεί, ούτε φυσικά η ΕΕ.

Αν περιμένει να φτάσουν όλοι αυτοί απέναντι για να ενεργοποιηθεί θα είναι πολύ αργά.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος πρέπει να ενεργήσουν άμεσα εντός κι εκτός Ελλάδας.

Εντός Ελλάδος θα πρέπει να συγκαλεστεί συμβούλιο πολιτικών Αρχηγών και να εξασφαλιστεί εθνική συναίνεση για σκλήρυνση στάσης, ενώ θα πρέπει ήδη από σήμερα να ενισχύσουν τον φράχτη στον Έβρο και τις φρουρές όπως και τις περιπολίες του λιμενικού.

Εκτός Ελλάδας θα πρέπει να συγκαλέσουν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο όπου θα πρέπει να προειδοποιήσουν τους Ευρωπαίους ηγέτες πως αν δεν δεχθούν να πάρουν ΟΛΟΥΣ τους Αφγανούς μετανάστες θα αντιμετωπιστούν ως εισβολείς, καθώς πλέον τίθεται θέμα εθνικής επιβίωσης!

https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2021/8/13/horis_titlogfdgdfgdfgdfgdfgdfgdf.png?itok=Rlimi5Lr

Τι διαταγές έχουν πάρει "άνωθεν", από τα κέντρα της 4ης βιομηχανικής επανάστασης;... Βλέπε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, φωτιές και την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ διαχείριση "κρίσεων" που οι ίδιοι δημιουργούν και θα λάβεις την πολυπόθητη απάντηση... ΙΣΩΣ βοηθήσουν και τα παρακάτω παραδείγματα "διαχείρησης κρίσεων" όσον αφορά τις "μειονότητες" στον Ελλαδικό χώρο, δια στόματος του "προεπιλεγμένου" δούρειου ίππου για τον Ελληνισμό :