29 Αυγ 2021

Όσο κοιμάστε αυτοί οργανώνουν το τέλος σας.

Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που δεν κρύβει τις διαφωνίες του με τον τρόπο που εφαρμόζεται το εμβολιαστικό πρόγραμμα στη χώρα μας, πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας επειδή είχε υποστηρίξει στα social media ότι το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο που υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι μία από τις δυνητικές ανεπιθύμητες δράσεις του εμβολίου κατά του κοροϊδοϊού.

Λόγω της τοποθέτησής του διερευνάται αν έχει διαπράξει το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης...

Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά,αν διαβάσετε την επιστολή λένε στον καθηγητή ευγενικά αλλά με σκληρό τρόπο ότι δεν πρέπει πλέον να αναφέρει τις παρενέργειες και τα αρνητικά των εμβολίων γιατί βοηθάει τις δικαιολογίες των μη εμβολιασμένων.


Ειδικά στο τέλος της επιστολής ο εκβιασμός γίνεται πλέον σαδιστικός, απειλώντας την μελλοντική θέση του καθηγητή.

Το ίδιο ζήτησε πρόσφατα και η Παιδιατρική εταιρεία από τους Παιδίατρους της χώρας,να μην αναφέρουν στους γονείς τα αρνητικά και τις παρενέργειες των εμβολίων όταν ζητούν συμβουλές για το αν πρέπει η όχι να εμβολιάσουν τα ανήλικα παιδιά τους. Αυτό λέγεται "επιστήμη" σε ολοκληρωτικό καθεστώς :


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ :

Ζούμε τις χειρότερες εποχές μετά την χούντα του 1967.

Θα ζήσουμε ακόμα χειρότερες...

Όσο κοιμάστε αυτοί οργανώνουν το τέλος σας.

Και θα είναι αργά να αντιδράσετε όταν ξυπνήσετε.

Πηγές : 1 , 2 , 3

"Εδώ τελειώνει η συζήτηση" - Ισραηλινή μελέτη δείχνει ότι η φυσική ανοσία είναι 13 φορές πιο αποτελεσματική από τα θ α ν α τ η φ ό ρ α "εμβόλια" που ουσιαστικά προκαλούν τις περίφημες "μεταλλάξεις"...